Hoofdstuk 24

5 1 0
                                    

Ik kom bij het concert gebouw aan om 07:38 uur en zie dat er geen mensen wakker zijn. Yes! Dan kom ik helemaal vooraan te staan. Snel loop ik de wachtrij in.

Dan hoor ik de mensen achter mij wakker worden. Ik kijk achter me en zie een paar mensen bewegingen maken.

Terwijl ik sta te wachten komen er langzaam meer mensen achter me te staan. Langzamer hand begin ik mijn geduld te verliezen en begin te mopperen, dat het te lang duurt.

'Hey Vivi, wat doe jij hier?' hoor ik iemand roepen.

Verbaasd draai ik me om en zie dat een paar mensen aan de kant worden geduwd. Dan stapt Brit naar voren en mijn ogen worden groot van verbazing. Aan de andere kant, had ik het wel eigenlijk verwacht.

'Brit?'

'Hey, ben jij hier ook voor het concert van 5sos?' vraagt Brit aan mij.

'Yeah sure, voor wie anders?' vraag ik lachend aan haar.

'Euh... weet ik niet.' zegt ze en schiet in de lach.

'Ik heb trouwens 2 meet & greet tickets , wil jij ook?' stelt Brit voor.

'Hoe kan jij 2 meet & greet tickets kopen? Ik bedoel 1 zo'n kaartje kost al 519,- euro. Je hebt nu 519,- euro uit gegeven!' zeg ik verontwaardigt.

Ze kijkt me verbaasd aan, waarschijnlijk had ze mijn antwoord niet verwacht. Opeens hoor ik achter ons een hoop kabaal en ik kijk op. Ik zie hoe een meisje van 17 jaar, een ticket door midden scheurt.

'Je verdient het niet om naar het concert van 5sos te komen.' hoor ik het meisje gemeen zeggen.

'wacht heel even, Brit.' zeg ik en stap naar het meisje toe.

'Zeg, toon is respect naar je mede mens. Dat doet iedereen hier.' zeg ik sarcastisch tegen het meisje. Ik zie een ander meisje mij met grote ogen aankijken. Het meisje die de kaart door midden heeft gescheurd kijkt me bang aan en houdt meteen op.

Ik pak snel het meisje bij de arm, die me aankijkt en trek haar mee naar Brit.

'Brit, ik geef dit meisje mijn kaartje. Dan doe ik met jou mee.' zeg ik en pak mijn kaartje uit mijn tas en geef die aan het meisje.

'Meen je dit nou echt?' vraagt het meisje aan mij.

Ik knik en ze geeft me en omhelst me blij. Dit is de eerste keer dat ik iemand voor een concert blij maak.

'Alle meisjes, die een meet & greet ticket hebben kunnen mij volgen.' hoor ik een bewaker zeggen. Snel geeft Brit mij 1 ticket en we volgen de bewaker naar de backstage, waar heel 5sos zit.

Omg, nu kan ik ook met ze spreken, knuffelen en foto's maken. Meteen begin ik te giechelen en Brit doet meteen mee. Ik word nu wel een beetje nerveus.

Het gevaar op de campingWhere stories live. Discover now