Hoofdstuk 65

4 1 0
                                    

'Jongens, ik ga even alleen wandelen.' zeg ik en loop de caravan in om mijn camera te pakken. Daarna loop ik met mijn camera om mijn nek de caravan uit. Ik zie hoe Brit en Lauren naar me toe komen lopen. Snel keer ik mijn rug naar hun toe en loop een bospad op.

Ik bekijk de omgeving en zie hier en daar heuvels. Het is een mooie omgeving. Ik zet mijn camera aan en zet hem op de goede stand. Dan schiet ik een paar foto's.  Ik bekijk de foto's en sla ze op.

Voor me zie ik een heuvel en snel loop ik de heuvel op. Hier maak ik vast mooiere foto' s. Ik kom boven op de heuvel aan en bekijk de mooie omgeving. Natuurlijk maak ik er foto's van, maar dan zie ik 5sos niet ver van mij lopen. Ik maak een foto van Ashton Irwin, maar opeens kijkt hij op. Snel stop ik en zie hoe hij wat tegen de andere jongens zegt.

Ik zie hoe Michael en Calum terug lopen naar de camping. Vreemd, wat gaan zij doen? Er kruipt een naar gevoel in mijn buik. Betekend dit nou goede of slechte gevoelens? Snel schiet ik nog een paar foto's van de omgeving, dan loop ik de heuvel af. Laat ik maar terug naar de camping gaan, want het begint ineens donker te worden.

Terwijl ik terug loop, begin ik het gevoel te krijgen alsof ik achtervolg word. Meteen stop ik met lopen en draai me met een ruk om. Ik schrik als ik Ashton en Luke voor mijn neus zie staan. Ze kijken me met grote ogen aan, alsof ik hun zonet heb betrapt.

'Why are you following me?'
NL: 'Waarom volgen jullie mij?' vraag ik aan hun.

'Why did you take a picture of me?'
NL: 'Waarom maakte je een foto van mij?' vraagt Ashton op een nieuwsgierige toon. Oeps, hij had het gezien!

'Because you happened to walk there!'
NL: 'Omdat hij toevallig daar liep!' zeg ik koppig tegen Ashton. Hij rolt wat met zijn ogen en ik zucht geërgerd.

'We do not follow you at all. We happened to be behing you!'
NL: 'Wij volgen jou helemaal niet. We liepen toevallig achter jou!' zegt Ashton koppig terug.

Ik draai me met een ruk om en loop snel weer terug naar de camping. Wat is Ashton Irwin koppig, zeg! Mijn vrienden zullen vast ongerust zijn over me.

Het gevaar op de campingWhere stories live. Discover now