Bölüm 26

5.5K 481 46
                                    

İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... OTUZ YORUMUN ALTINA BÖLÜM GELMEYECEKTİR... BOL KEYİFLER....


Her şey o kadar büyük bir keşmekeşin içine girdi ki bir anda kimse bunun bu kadar büyüyeceğini tahmin edememişti muhtemelen. Önce Leonard'ın bulduğu bir sosyal medya fenomeni ile röportaj yapıldı. Ardından birkaç gazeteci ile görüşüldü. Youtube'da en çok izlenen videolarda Gabriella ile ilgili olan videolar vardı.

Her şeyi olduğu gibi anlatıyordu. Grace Isla'nın onu nasıl alıkoymaya çalıştığı, eziyet ettiği, saplantılı bir kadın olduğunu. Derek konusunda yalan söylediği bir gerçekti. En yakın arkadaşı onu satmıştı ve Gabriella kendisini korumak için uğraşmıştı. Onu vurmak istemediği ve ağladığı kısmında müthiş bir oyunculuk sergilemişti.

Sonrasında kendi kendini ihbar etmişti. Polisler onu basın mensuplarının gözü önünde bir alışveriş merkezinin ortasından alıp götürmüştü. Gavin'in bütün uğraşlarına karşılık insanların desteği Gabriella'nın arkasına alınmışken ve tabi ki Sleven'ın bütün tehditleri savcılar ve hâkimlerin üzerindeyken onu sözünü verdiği gibi hapse atamamıştı.

Sonuç olarak Gabriella adliyeden elini kolunu sallayarak çıkıp gitmişti. Tabi ki bununla kalınmamıştı. Gabriella, adliyeden çıktığında Leonard'ın korumalığını yaptığı özel bir Jeep'e binip gitmesi olayların farklı bir yönü olabileceğini göstermişti.

Hemen ardından çıkan haber ise artık iş adamı Sleven Coldoba'nın işe girdiği noktaydı. Herhangi bir haber olmaksızın evlilikleriyle Gabriella Coldoba olarak yeni hayatına adım atmıştı. Yasalar karşısında tamamen masumdu ve polisler artık peşinde değildi. Grace ise çok fazla bahsi geçtiği için ona herhangi bir şey yapamıyordu.

Gabriella'nın sürekli göz önünde bulunmasını istiyordu Sleven. Sosyetik bir güzel ya da sosyal medya fenomeni gibi sürekli boy boy resimleri paylaşılıyordu. Kıyafetleri özel seçiliyordu. Güzelliğini ön planda tutuyorlardı. Gabriella'nın yaraları kapanmıştı ve tekrar eski dolgun bedenine sahip olmuştu. Bunu sergilemesini istiyorlardı.

Birkaç kişi onun sosyal medya hesaplarını kontrol ediyordu. Leonard bizzat onu koruyordu ve Sleven onunla birlikteyken hiç olmadığı kadar göz önünde duruyordu.

'Solid'in Venüs'ü' diyorlardı ona. Artık adının yerini bu lakap almıştı. Bütün bu reklam işleri Sleve'a çok yaramıştı. Solid hiç olmadığı kadar para kazanıyordu ve o gücüne güç kattığı için memnundu. Yeni satın aldığı oteller ve kafeler de sırf bu reklamlar sayesinde ünlü isimleri çekiyordu.

Genç kadın gazetelerdeki resimlerine baktı. Solid'in çalışma odasında uzun koltuğa yüz üstü uzanmıştı ve önünde bir gazete açıktı. Açıkçası onun hikâyesi kesinlikle peri masalı gibi görünebilirdi. En azından öyle lanse edilmişti ama değildi. Dansçı olarak girdiği barın patronuna âşık olmuş ve onu da kendisine âşık etmişti.

Tabi canım ne demezsiniz...

Memnuniyetsiz olduğunu söyleyemezdi. Sonuç olarak Grace'in hemen önünde istediği gibi gezebiliyordu. Sonuç kazan kazan durumu gibiydi. Grace'in korkusundan sürekli gizlenmek ya da aranan bir suçlu olarak saklanıp durmaktansa böyle bir evlilikle istediği gibi ortalarda dolanabiliyordu. Hatta ortalarda dolanması Sleven'ın daha çok işine geliyor gibiydi.

Solid'in Venüs'ünü yakından görebilmek umuduyla binlerce insan geliyordu bara her gün. Üstelik bir striptizci barı olmasına rağmen kadın erkek yaşlı genç fark etmiyordu. Onunla bir fotoğraf çektirmek binlerce takipçiye bedeldi.

MİLYONLUK BEBEK - BEBEK 1. KİTAPWhere stories live. Discover now