Bölüm 3

12.2K 718 69
                                    

İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... OTUZ YORUMUN ALTINA BÖLÜM GELMEYECEKTİR... BOL KEYİFLER...


'Sağlık kurallarının ihlali nedeniyle bu restoran yetkililerce mühürlenmiştir'

Gabriella kaşlarını kaldırarak alaycı bir şekilde gülümsedi. Oldukça tatmin ediciydi. O ihtiyar en azından biraz temiz olması gerektiğini hatırlardı en azından. Gerçi uzun bir süre daha gülümseyebileceğini düşünmüyordu. Bu tarz bir mühürleme yanında ciddi bir para cezası getiriyordu.

Telefonunu çıkardı. Birkaç dakika önce mesaj sesi gelmişti ancak yazıya dikkatini verdiği için bakamamıştı. Siparişi adrese ulaşmış görünüyordu. Emindi ki ayağını kıran dansçı gönderdiği çikolataları yerken oldukça mutlu olurdu. Gerçi kimin gönderdiğini bulmakla zaman da kaybedebilirdi.

Ufak tefek işlerle kendisini oyalamakta bir sorun yaşamıyordu. Hatta oldukça eğleniyordu bile. İyi bir hafta geçirmişti. Kulübe alışmıştı. Dans etmekten keyif alıyordu ve insanlar onun için geliyorlardı. İşini iyi yaptığı sürece bir sorun çıkmayacağına emindi.

Ancak Lisa onu rahatsız ediyordu. O kadın bir şekilde sürekli endişeli görünüyor ve memnuniyetsizlik çıkarıyordu. Her zaman söylenecek bir şeyleri vardı.

Bu işi kaybedemezdi. Bir haftada üç ayda garsonluktan çalışarak biriktirdiği paradan çok daha fazlasını kazanmıştı. Bu şekilde giderse çok rahat bir eğitim süreci geçirebilirdi. O kadar uzun süre rezillik çektikten sonra bu kadarını hak ediyordu. Ancak Lisa'ya gerekli olduğunu kanıtlaması gerekiyordu. En azından onu yolundan çekse yeterdi.

Bugün patronla birebir görüşmesi vardı. Onu iş görüşmesinden sonra bir daha görmemişti. Zaten dikkat de etmiyordu. Lisa, o adamın kendisiyle görüşmek istediğini söylediğinde bütün haftayı gözden geçirmişti. Hiçbir hatalı davranışı yoktu. Herhangi bir sorun yaratmamıştı. Kaldı ki o adamın bunlarla uğraşacağını sanmıyordu. Başka bir şey için görüşmek istiyordu muhtemelen.

Gabriella gülümsedi. İşini sağlama almak için bir fırsattı bu. Herhangi birinin parasıyla ilgilenmiyordu. Kendi halinde sıkıntısız bir insandı. Eğer bunu anlarlarsa zaten ona yanaşmazlardı. Bundan sonrasında tek derdi çalışan diğer kızlar olacaktı.

Ayağı kırılan dansçının pek de pistten kayıp düşmüş gibi bir hali yoktu. Kıskançlık belli ki bu işin bir parçasıydı. Kendi dokunulmazlığını kendisinin alması gerekiyordu. Kimse yardım etmeyecekti ona.

Yakışıklı diye düşünmüştü. Hatalı olduğunu kabul etmek gerekiyordu. Bu adam mankenlere taş çıkarırdı. Uzun boyluydu. Geniş göğsü ve ince beli. Üzerinde kolsuz kapüşonlu sweeti vardı yine ancak bu sefer şapkasını takmamıştı. Kotu belinden aşağı düşmüştü. Beyaz tenliydi. Yanağındaki o tuhaf gölge uzun ince bir yara iziydi. Siyah saçları mavi gözlerini gölgeliyordu.

Kollarında da yara izleri vardı. Çeşitli ince uzun çizgilerle sarmalanmıştı. Gabriella, böyle bir şeyi onun kendisine yapmadığını çok net görebiliyordu. Bu adam sokaklardan gelmişti. Bunu ilk görüşte herkes anlayabilirdi.

Üst kat beklediğinden daha sadeydi. O büyük gövdesiyle kocaman L koltuğu kaplamış gibi görünüyordu. Pekâlâ, bu adam kendisine tek başına striptiz yapabilirdi. O kotun altında saklanan sıkı kalçalarından seve seve ısırık alırdı. Yanlış olduğunu kabul etmeliydi. Bu adam sevişmek için para ödemezdi. Buna gerek olmazdı ki. Eğer şu anda isterse Gabriella seve seve soyunurdu.

MİLYONLUK BEBEK - BEBEK 1. KİTAPHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin