Bölüm 25

5.8K 518 55
                                    


İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... 30 YORUMUN ALTINA BÖLÜM GELMEYECEKTİR... BOL KEYİFLER...


Kafasından neler geçtiğini bilmiyordu ama ilk defa dışarı çıkacağı için çok mutlu olmuştu. Bunca zamandır nerede olduğunu bile bilmiyordu. Limanın ticari kısmından çıktıklarında gerçekten çok şaşırmıştı. Aylardır kaldığı evin aslında bir konteynır olduğunu görmek çok şaşırtıcıydı.

Uzun süre yürüdüler. Bu şehri sanki ilk defa görüyormuş gibi şaşkındı. Üzerinde kendisine bol gelen bir tişört ve kot şort vardı. Başına da siperlikli bir şapka takmıştı. Sanki bu şehre ilk defa gelmiş de bu sokakları ilk kez arşınlıyormuş gibi hissediyordu. Bu harika bir histi. Gerçek olmasa bile çok sevmişti.

Sleven onu limandan çıkana kadar yürüttükten sonra yol kenarına park edilmiş bir arabaya bindirdi. Başını çevirip uzaktan görünen konteynırlara baktı. "Evin penceresi olmayınca meraklanmıştım ama gerçekten bir konteynır olacağı aklıma gelmemişti" dedi.

Gözlerini yoldan ayırmadan gülümsedi. "O evi seviyorum" diye mırıldandı.

Gerçekten de ona çok yakışıyordu. Gerçek evinin nasıl bir yer olduğunu merak ediyordu ama sanki hiçbir yer ona bu ev kadar yakışmazmış gibi geliyordu.

Tuhaf bir yakınlıkları vardı aralarında şuanda. En son ki sevişmelerinden ve biraz da birbirlerine açılmalarından kaynaklıydı bu muhtemelen. Tuhaf bir yakınlık ve elektriksel bir hava vardı. Daha önce olandan daha yoğun ve karmaşıktı.

"Bir planın olduğunu söyledin" dedi en sonunda genç kadın. Bunu düşünmek istemiyordu. Açıkçası bütün bunlardan sonra hiç de bir saat önce yataktaki o kadın gibi hissetmiyordu. "Beynine kan gittikten sonra aniden kafan çalışmaya başladı sanırım"

Huysuzluğunu anlayabiliyordu. Şuan ki durumları hiç de seks sonrası durumuna benzemiyordu. Aslında Sleven'ın kafasında da farklı planları vardı. Belki biraz uyuklar ve sonra tekrar sevişirlerdi. Sabah bir tur daha güzel bir kahve ve hayatındaki karışıklıklara geri dönmeyi düşünmüştü.

Ne yazık ki pek çok şey istedikleri gibi gitmiyordu bu hayatta. Şimdi düşününce biraz acele etmiş olabilirdi. Belki de birkaç tur sonra gitse daha iyi olurdu. Şimdi düşününce aklına göğüsleriyle ilgili birkaç fantezi gelmişti. Bu görüntüleri kafasından attı. Tae'yi düşünmesi gerekiyordu.

Arabayı şehrin dışında bir malikâneye sürdü. Malikâne o kadar da büyük değildi. İki katlı beyaz ve son derece güzel bir evdi. Ancak bahçesi çok daha büyüktü. Göründüğü kadarıyla arka tarafı kilometrelerce sürüyordu.

Gabriella hafif bir ıslık çıktı. "Öldürdüklerini gömmek için yeterince yer var gibi görünüyor" diye mırıldandı.

Sleven güldü. Bu evi satın alırken bahçesinin büyük olmasına özen göstermişti. Tae'nin istediği her şeyi ayarlayabileceği bir yerdi. Onun için özel bir oyun parkı, yapay kayalarla düzenlenmiş özel bir havuz, tek potalı bir basket sahası ve benzeri pek çok şey...

Tae, onların yaşantısının aksine iyi bir okula gidiyordu ve arkadaşları da oldukça zengin ailelerin çocuklarıydı. Bu arkadaşlıklardan Sleven hiç emin olamıyordu ancak onun hiçbir kimseden bir şeyinin eksik kalmasına izin veremezdi.

Ne yazık ki evde çok fazla zaman geçiremiyordu ancak onun da yalnız kalmasına müsaade etmiyordu. Ted, onun yokluğunda her daim Tae ile ilgilenirdi. Şimdi Leonard elinden geldiğince onunla oluyordu. Zaten Bayan Leany asla onu yalnız bırakmıyordu.

MİLYONLUK BEBEK - BEBEK 1. KİTAPWhere stories live. Discover now