Bölüm 2

12.5K 708 71
                                    

İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... OTUZ YORUMUN ALTINA BÖLÜM GELMEYECEKTİR... BOL KEYİFLER...

NOT: MASUM OLMAYAN KADINLAR KONUSUNDAKİ DESTEĞİNE TEŞEKKÜR ETMEK ADINA BU BÖLÜMÜ @MerveSinan0 ARKADAŞIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM. KLİŞE DÜŞMANI OKURUM BENİM CANSIN :D


Güzel miydi?

Kesinlikle çok güzeldi. Çikolata güzeli o direğin üzerinde sanki bir parçasıymış gibi dans ediyordu. Siyah saçları her hareketinde bir hale gibi onu çevreliyordu. Uzun güçlü bacaklar kesinlikle belinize sarılmasını isteyeceğiniz türdendi. Göğüsleri gerçek olduklarını çığlık atarcasına belli ediyorlardı.

Başını yana eğdi ve ellerini kotunun ceplerine soktu. Henüz işe başlayalı yalnızca bir hafta olmuştu ancak kesinlikle çok dikkat çekiyordu. Dans ettiği pistin önü diğerlerininkinden çok daha kalabalıktı. Gerçekten etkileyici olduğunu kabul etmek gerekiyordu.

Bu kadın müzikle dans etmiyordu. Sevişiyordu. Kendini tamamen müziğin etkisine bıraktığı belliydi. Bu şeyi nasıl yaptığını bilmiyordu ancak gözlerini ondan ayırmakta zorlanıyordu. Kesinlikle çok etkileyiciydi.

Başını çevirip arkasında duran kadına baktı. "Oldukça iyi iş çıkarıyor" diye mırıldandı. "Neden bu kadar endişeleniyorsun ki?"

Lisa her zaman biraz endişeliydi. Her kendisine bir şeyler bulurdu. Muhtemelen mükemmeliyetçi olduğu için böyleydi. Sarı saçlarını tepesinde sımsıkı topuz yar ve her daim takım elbise giyerdi. Tek bir saç telinin isyan ettiğini ya da eteğinin kırıştığını bile göremezdiniz. Şu işiyle evli kadınlardan biriydi. Birkaç yıla pişman olurdu muhtemelen.

Elindeki kalemi o kadar sıktı ki kırıldı. Parçaları yere düşerken erkek sıkılmış bir şekilde ona baktı. Neden sürekli bir sorun buluyordu ki?

"Üniversite öğrencisi" dedi Lisa. "Ayrıca sizin de dediğiniz gibi çok iyi iş çıkarıyor. Diğer kızlar bundan çok rahatsız"

Diğer kızlar... Üniversite öğrencisi...

Sanki hayatta yaptığı en zor işlerden biriymiş gibi yavaşça başını çevirip kadına baktı tekrar. Direkten dönerek aşağı inerken izleyiciler piste çılgınlar gibi para saçıyorlardı. "Kızlar her zaman sorun çıkarır" dedi en sonunda kocaman bir esnemeyle. İki gündür sadece üç saatlik uyku uyuyabilmişti.

"Bay Coldoba" dedi Lisa. "Kızlar arasında birlik sağlamazsak birbirlerine karşı sorun çıkarırlar. O ayağını kırma işini size açıklamıştım"

Bundan önceki kızdan bahsediyordu. Tam hatırlamıyordu ama bir şeyler söylemişti. "Lisa" dedi sakince. "Seni bütün bunları engellemen için tuttum" dedi en sonunda. "Kız iyi para kazandırıyor. İnsanlar mutlu. O çalışmak istiyor. Ben para kazanmak istiyorum. Sorun çözülmüş sayalım." Gerçekten uğraşmak zorunda olduğu o kadar şeyden sonra kızları ne kadar önemseyebilirdi ki?

Lisa konuşmanın bittiğini biliyordu. Solid açıldığından beri burada çalışıyordu ve Sleven Coldoba gibi bir adamı az çok tanımayı başarmıştı. İlgisini çekmeyen bir konu için asla kafa yormazdı. Solid'in iç sorunları onu ilgilendirmiyordu.

Başını çevirip etrafına bakındı. Aşağıda kıyamet kopuyordu ancak bu balkon katı bundan zerre etkilenmeyecek şekilde düzenlenmişti. Ses yalıtımı aşağı katta ki gürültünün içeri girmemesini sağlıyordu.

Deri bir L koltuk duvara dayalıydı. Önünde meşeden yapılma özel üretim büyük dikdörtgen şeklinde sehpa vardı. Burası misafirlerini ağırladığı yerdi. Son derece sade ve erkeksiydi. Koltuğun hemen önünde dans direği ve platform vardı.

MİLYONLUK BEBEK - BEBEK 1. KİTAPWhere stories live. Discover now