Bölüm 10

9.5K 593 63
                                    


İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELECEKTİR... OTUZ BÖLÜMÜN ALTINA YORUM GELMEYECEK... İYİ OKUMALAR DİLERİM... 

NOT: BEN DE SIRADAN BİR İNSAN OLARAK ARADA BİR GECİKEBİLİRİM... NE DE OLSA GÜN İÇİNDE BENİMDE UĞRAŞTIĞIM ŞEYLER VAR... MAKİNE MUAMELESİ YAPAN ARKADAŞLARA DUYURULUR... SİZLE Mİ UĞRAŞCAM LAN İNSAF EDİN... İNSAFSIZLAR!!!


Bütün gece uyumamıştı. Her an kapısının çalınmasını ve Grace'in gelmesini beklemişti. Onun izini bir kere bulduysa tazı gibi her şeyi takip edecekti. Evini ve okulunu bulması sabahı bulmazdı. Bundan daha kötüsü olabilir miydi? Bir de Sleven Coldoba ile yatmıştı. Grace onu tek eline alırsa Sleven yardımcı olamazdı.

Kalbi sıkışıyordu. Yerde yatmış gözlerini tavana dikmişti. Gölgelerin tavanda oynaşını izlerken korkuyla karnına ağrılar giriyordu. O kadın tüm lise hayatı boyunca oradaydı. Mezun olduktan sonra iki yıl üniversiteye gidememesinin nedeni oydu.

O kadın yüzünden tüm hayatının kaçarak geçeceğini biliyordu. Ancak kendisini bu kadar çabuk bulmasını beklemiyordu. Grace'den kurtulmuştu. Yaptıklarından memnun değildi ancak babası olaya müdahale edip onu yurt dışına gönderdiğinde yaşadığı rahatlama ve mutluluğu anlatamazdı bile.

Bütün bu düşünceler yüzünden kapısı çalındığında yerinden sıçradı. Ses çıkarmaya korkarak öylece durdu. Saat gece üçtü. Bu kadar geç saatte eve gelen birinden iyi bir şey beklemiyordu. Grace miydi? Ağabeyi miydi? Yoksa adamları mıydı?

"Gabriella, orada olduğunu biliyorum. Aç kapıyı."

Rahatlama o kadar hızlı geldi ki. Sleven Coldoba, elbette. Onu düşünmemişti hiç. İşin aslı kafası o kadar Grace Isla ile doluydu ki Sleven Coldoba aklının ucundan bile geçememişti.

Derin bir nefes alıp gözlerini kapadı. Rahatlamak yerini yavaş yavaş kaygıya bırakıyordu. Elini kapının üzerinde tuttu. "Yalnız mısınız?" diye sordu.

"Evet"

Ona güvenmek istiyordu. Ancak ikinci kere işlerini bozduğunu düşününce Sleven'dan da iyi bir dönüş yapmazdı muhtemelen. Yine de onunla yüzleşmek zorunda hissediyordu kendini. Bu kadar zamandır onunla birlikteydi. Sayesinde bir ayda iyi para kazanmıştı.

Kapıyı açıp ona baktı. Gerçekten de yalnızdı. Bu akşam kulüpte üstündeki kıyafetler vardı. Birkaç gündür uyumamış gibi görünüyordu ve üzerinde Grace'in kokusu vardı. Bu kokuyu o kadar iyi biliyordu ki midesi bulandı.

Kendisini kapıyla pervaz arasına sıkıştırdı. Bu onu içeri almak istemediğini belli ediyordu yeterince. "Size nasıl yardımcı olabilirim, Bay Coldoba?"

Mesafeli davranış, içeri almak istememe ve negatif ruh hali... Bunların hiçbiri iyi olamazdı. Düşündüğünden daha büyük bir sorun gibi görünüyordu. Başını iki yana salladı. "Konuşmamız gerekiyor" dedi.

Evet, konuşmaları gerekiyordu ve muhtemelen bunu kapının önünde yapamazlardı. Ancak onu içeri almak konusunda isteksizdi. Aslında onunla birlikte olmak konusunda bile isteksizdi. Bu adam Grace Isla ile sevişmişti. Artık kirlenmiş gibi geliyordu.

En az kendisi kadar...

Yavaşça kapıyı itti ve arkasına kadar açtı. Sleven yanından geçip giderken dışarıdaki karanlığa baktı. Dışarısı boş görünüyordu ancak söz konusu oyken hiçbir şeye güvenemezdi.

MİLYONLUK BEBEK - BEBEK 1. KİTAPWhere stories live. Discover now