Bölüm 5-6

14.1K 672 121
                                    


İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... BU BÖLÜM ÇİFT OLDUĞU İÇİN ELLİ YORUMUN ALTINA YENİ BÖLÜM GELMEYECEĞİNİ BELİRTEYİM... BOL KEYİFLER...


Pekâlâ, fena faka basmıştı. Üstelik işten kovulmamak konusunda her şey yapmaya hazırken kovulmak için bitiş çizgisine depar atmıştı. Yapabileceği her şeyin içinde bir mafyayı rezil etmek. Az önce burada neredeyse silahlar konuşacaktı. Ondan sonra kurtarmaya çalıştığı kıçını hangi deliğe sokardı acaba?

Gözlerini ona dikti. Korkutucu muydu? Kesinlikle korkutucuydu. Mavi gözleri alev almış gibi görünüyordu. Korkutucu ama kabul edilmesi gerekirdi ki çok yakışıklıydı. Şu an yaşadığı şey libidosunu bir kenara bırakmasını sağlamıyordu. Bütün bu adrenalin daha da ateşlenmesine neden olmuştu.

"Bana yaşattığın sıkıntının farkında mısın?"

Özür mü dilemeliydi? Hayır, bunu yapacak değildi. Bu kulübün kurallarını çok iyi biliyordu. Kısaca gösterip elletmemekti. Dansçıya dokunamazdı. Burada seks yasaktı. Lisa en başında onu uyarmıştı bu konuda. "Kulübünüzün kurallarını korudum" dedi. Dans ederken gözlerini ondan ayırmıyordu.

Gerçekten de öyle yapmıştı. Hangisi daha kötüydü emin değildi. Kulübünün kurallarını koruması mı yoksa ciddi bir savaş başlatmış olması mıydı? Sleven, başını yana eğip derin bir nefes aldı. Bu gece o adamların işi bittiğinde evini satışa çıkaracaktı.

Çok fazla iş çıkarmıştı başına. Adamın adını bile hatırlamıyordu ama gecesini mahvettiği bir gerçekti. Çoktan iyi bir anlaşma ayarlamış olabilirdi. Her neyse sonuçta eli boştu.

Bir sigara yaktı. "O kıçını içeri soktuğun anda seni geri göndermeliydim" diye mırıldandı ve ayağa kalktı.

Ah, demek kıçı dikkatini çekmişti. Gabriella, başını iki yana salladı. Onun ki de son derece dikkat çekiyordu. Direğe iki eliyle tutunup başını arkaya attı ve ona baktı. "Dikkat dağıtmamı istedin" dedi. Erkek gerçekten çok yakınında duruyordu artık. Başının arkası göğsüne değecek kadar yakınlardı.

Erkek elindeki sigarayı ona uzattı ve kadın yine tereddüt etmeden sigaradan bir iç çekti ve dumanını dışarı üfledi. Lanet olsun çok seksiydi. Gerçekten onu kendinden geçiriyordu.

Elini saçlarının içinde geçirip onu doğrulttu ve direkle kendi arasına sıkıştırdı. Çoktan sertleşmiş olan erkekliği onun yarı çıplak kalçalarına bastırıyordu. "Şimdi ne yapacaksın, tatlım?" diye fısıldadı kulağına. "Kulübümün kurallarını mı koruyacaksın?"

Aklının ucundan bile geçmediği bir gerçekti. İki eliyle direği sıkıca tuttu. Şu an kapıdan girecek herhangi bir dış etkeni öldürmeye bile hazırdı. Bu adam çok sıcaktı. Arkadan ona dayanan bedeni gerçekten sıcak ve sertti.

Sleven, elini aşağı indirdi ve o minik eteğinin altından tangasını çekip kopardı. "Söyleyecek bir şeyin yok mu?" diye fısıldadı. "İlginç"

Kalçalarını ona bastırmak yeterince güçlü bir açıklama değil miydi? Dudaklarından minicik bir ses çıktı. "Beni böyle mi cezalandıracaksın?" diye fısıldadı. Sesi boğuk mu çıkmıştı? Ah, adamın ellerinden biri göğsünü avuçladı. Harika bir masajdı bu.

Ceza olarak düşünmemişti ancak öyle görüyorsa Sleven için bir sakıncası yoktu. Terlemiş olmak kadının harika kokusunu daha da yoğunlaştırmıştı. O minik ve saçma gömleğini çekiştirdi sertçe. İnce kumaş anında paramparça oldu.

MİLYONLUK BEBEK - BEBEK 1. KİTAPNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ