Bölüm 15

7.1K 515 87
                                    

İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... OTUZ YORUM ALTINA BÖLÜM GELMEYECEKTİR... BOL KEYİFLER...


 Video her yerdeydi. Her şeyi pek çok açıdan izleyebiliyordunuz. O kadar büyük bir patlama yaratmıştı ki Grace bile haberlere çıkmasını engelleyememişti. Yerel kanallardan, evrensel kanallara kadar her yerde bundan bahsediyordu.

Bütün dünya Gabriella Heat'in Grace Isla'nın nasıl bir psikopat olduğunu bağıra çağıra söyleyişini dinlemişti. Bundan bu kadar zevk alacağı aklının ucundan geçmezdi. Ancak işin aslı iyi bir izlenim de bırakmıyordu.

"Bir hafta geçti ve hala her yerde bu video var" dedi Ted dalgın bir şekilde. Üst kata yeni takılmış büyük LSD televizyonda daha da farklı görünüyordu. "Grace Isla hala sessizliğini koruyor"

Muhtemelen basın danışmanları bu sürede olabilecek en iyi açıklamayı düşünerek geçirmiş ve hala bir şey bulamamışlardı. Sonuçta burası bir kasaba değildi. Büyük şehirde, herkesin gözü önünde, dünyanın en büyük havaalanlarından birinde arbede çıkarmak... Bundan kaçışı olmazdı. Yakında çıkıp bir açıklama yapmak zorunda kalacaktı.

Doğrusu onun yakalanmış olmasına gerçekten üzülmüştü. Başarabileceğine inanmıştı. Özellikle son görüşmelerini düşününce. Gözlerini kapadı ve dalgın bir şekilde dudağını okşadı. "Grace gerçekten gözünü karartmış" diye mırıldandı.

"Şeyi altından mıydı ki bu kadının onu bu kadar takıntı haline getirdi?"

Sleven, kendi tecrübelerinden biliyordu ki değildi. Çok iyi sevişiyordu. Kesinlikle muhteşemdi ve bir o kadar da harika dans ediyordu. Vahşi ve zekiydi de. "Çoğu kişi için sadece nefes alıyor olması bile yeterli" dedi sakince.

Ted, bu durumdan hiç hoşlanmıyordu. Bu kadının varlığı çok fazla soruna neden olmuştu. Ortalığın karışmasının nedeniydi. Hatta neredeyse Sleven ve Grace'i karşı karşıya getirecekti. En iyisi Grace Isla'nın onu almış olmasıydı.

Artık herhangi bir sorun çıkaracak sorun kalmamıştı. Yollarına devam edebilirlerdi. Planladıkları çok fazla şey vardı. Ted, Sleven'ın o kadına yardım ettiğini öğrenmelerini istemiyordu. "Artık bu işi bırakalım" dedi kumandayı eline alıp kapadı. "Daha yapılması gereken çok anlaşma var"

Nedenini bilmiyordu ancak Ted, karışıklıklarla daha fazla uğraşmak istemiyordu. Sleven'ın tamamen işe dönmesinden yanaydı. Açıkçası bunun daha iyi olacağının farkındaydı. Ancak bütün bu olup bitenler onların hayatlarının bir parçasıydı.

"Gabriella'nın kimliği ve bir ara burada striptizci olarak çalıştığı ortaya çıkınca ne olacak sanıyorsun?" Bu iş tahmin ettiklerinden çok daha uzun sürmüştü ve bunun tek nedeni üzerindeki kimliğin gerçekten farklı olmasıydı. Ayrıca muhtemelen Grace'de bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olmaya çalışıyordu.

Ancak işte işler burada kördüğüme dönmüştü. Gabriella'nın vurduğu adam çok güçlü bir hâkimi oğluydu. Ne yazık ki hastanedeki savaşını kaybetmişti ve ölmüştü. Babası Gavin Haily, oğlunun katilini adalete teslim etmeye kameraların önünde yemin etmişti.

Başka karışıklık... Ted görmezden gelmek istiyordu ama bir sürü sorunla karşı karşıya gelecekleri kesindi. Hepsi de aptal bir dansçı yüzündendi. En başında Sleven'a onunla daha çok yatmasını söylediği için pişman olmuştu.

Başını çevirip arkadaşına baktı. "Ona daha fazla yardım edemezsin" dedi en sonunda. İlk defa bu kadar ciddi görünüyordu. "Gabriella Heat ya da gerçek adı her neyse diğerleri gibi tarihe karışmalı"

MİLYONLUK BEBEK - BEBEK 1. KİTAPWhere stories live. Discover now