Bölüm 9

9.4K 595 66
                                    

İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... OTUZ YORUMUN ALTINA BÖLÜM GELMEYECEKTİR.. BOL KEYİFLER...


Yakışıklı mıydı? Lisa'ya salladığı bütün küfürleri geri yutmak zorunda kalacak kadar yakışıklıydı. O dar tişörtün altındaki her bir baklavanın üzerine kremşanti döküp yalamak istiyordu. Şu müşterilerle yatmama kuralını kaldırmaları için yeterince yakışıklıydı.

Bugünün son müşterisiydi. Acaba bir yaramazlık yapabilir miydi? Sleven Coldoba ile yapmıştı ve bir şey olmamış gibi görünüyordu. Bu adamla da minik bir kaçamak...

Ah, hayır! Lisa onun hatasını yakalarsa anında sepetlerdi. Yine de hayali bile güzeldi. Direkte dönerek yere indi ve dudaklarını yalayarak gülümsedi. Dizlerinin üzerine çöküp göğüslerini ona sergiledi. "Seni memnun edebiliyor muyum, aşkım?"

Neyse ki adam bu aptal laflardan tiksinen bir tip değildi. Bu şekilde konuşmak işinin bir parçasıydı. Gabriella'nın şahsen midesi bulanıyordu bundan ama yapabileceği bir şey yoktu.

Adam, oturduğu yere yayıldı. "Benim direğimde oynadığında daha mutlu olurum" dedi elindeki içkisinden bir yudum alarak. Gözleri için için yanıyordu ve pantolonunun önündeki kabarıklık Gabriella'yı çağırıyordu.

Ah, kendisi de o direkte dans etmekten memnun olurdu. İstemsizce alt dudağını ısırdı. Bakışları aşağı kaydı. Aslında pantolonunun ardından tam belli olmuyordu ama biraz küçük müydü acaba? Sleven Coldoba'dan sonra belki de siyahiler daha bir seçenek olabilirdi. Ancak keserdi.

Başını geri atıp gülümsedi ve kalçalarını salladı. "Çok isterim, sevgilim" diye mırıldandı. Tam o anda müzik bitti. Genç kadın doğruldu ve pistten indi. "Umarım tekrar görüşürüz" diye fısıldadı erkeğin kulağına.

"Bütün servetimi harcayabilirim sana"

Zengindi demek. Gabriella, dudaklarını büktü. Bütün seksepalite bir anda gözlerinin önünde yok olmuştu. Ancak ne yazık ki bu dünya bu insanlar içindi. Zaten asgari ücretle geçinen bir adama kıyamazdı. Kıtlıkla geçinmenin ne kadar zor olduğunu bilirdi.

Özel kabinden çıktı. Kulüp sonunda boşalmış gibi görünüyordu. Son müşteri de kendisininkiydi zaten. Dansçılar toparlanıp soyunma odasına doğru gitmeye başlamışlardı.

Sleven Coldoba, şu meşhur misafiriyle merdivenden aşağı inecek zamanı tam o anda buldu. Gabriella, başını kaldırıp onlara baktı. Hayatında yaptığı en büyük ikinci hataydı bu.

En iyi kaçıncı sevişmesi olabilirdi bilmiyordu. İlk beşe girer miydi? Yok, yedi iyi bir sıralamaydı. Pişman olamayacak kadar iyi ama yeterli gelmeyecek kadar kötüydü. Ortalaması iyiydi ancak Sleven, onun gibi şehvetli bir kadından daha iyi bir performans beklerdi. Ağız işlevleri konusunda iyiydi ancak daha çok pasif olduğu belliydi. Sırt üstü yatmayı seviyordu.

Ancak müşteri memnuniyeti tabi ki her zaman en önemlisiydi. En azından gereken bütün ayarlamaları yapmışlardı. Grace Isla iyi bir orta yol bulucuydu. Her iki tarafı da memnun edecek bir orta yol bulmuşlardı. Ağabeyiyle ilgili mevzuyu da hasıraltı etmeyi seçmişlerdi.

"Sonunda orta noktayı bulduğumuza çok sevindim, Bay Coldoba" dedi Grace. Bir yandan da çantasından çakmağını arıyor gibi görünüyordu.

Bay Coldoba'ya döndüklerine göre muhtemelen Grace'de performansla ilgili ya aynı şeyi düşünüyordu ya da bu bir rüyaydı ve bu kadın da Gabriella tarzında bir kadındı.

MİLYONLUK BEBEK - BEBEK 1. KİTAPWhere stories live. Discover now