80🖤🌸

123 12 6
                                    

" Abla sen şimdi benim ingilizce öğretmenim olacaksın yaa. Torpil falan yaparsın değil mi? Ben daha zar zor türkçe konuşuyorum. "

" Yürü lan ergen velet. Torpilmiş babamın oğlu olsa bile kimseye asla ve katiyen torpil yapmam. Boş yapmada yoluna bak tarla faresi."
Kiraz ve Sinan okul yoluna doğru yol alırlarken tam karşılarında Rama'nın gelişi gören ilk kişi Sinan olmuştu ve kalbi istemsiz bir şekilde gup gup atmaya başlamıştı. Hemen arkasını dönüp telefonun ekranından saçına başına yüzüne bakmaya başlamıştı.

" Günaydın." Tam karşılarında Rama onlara doğru gelmişti. Siyah baş örtüsü , siyah uzun bir çeket ve siyah üniformasıyla çok asil duruyordu. Gözlerinin hafif çekik ve büyük olması onu daha bir tatlı gösteriyordu. Heleki yanaklarının hafif tombul olması gülünce acayip güzel gösteriyordu onu.

" G-günaydın." Diye bilmişti Sinan zar zor.

Kiraz ve Rama birbirlerine sarılıp yola devam etmişlerdi. Rama ona öğretmenlik ile ilgili sorular sorurken Sinan ise Rama'nın tüm hal ve hareketlerini seyretmeye başlamıştı.

...

" Sakin ol Yanan tamam ilk öğretmenlik günün olabilir ama sakin olman lazım. " diyip kendi kendine motive verdikten sonra lisenin kapısından girebilmişti.

Okul bahçesi sabahın erken saati  olmasına rağmen çok fazla kalabalıktı.

Yanan Ali bahçede yürürken birden fazla gözün onu takip ettiğini anlamıştı. Çünkü ciddi manada çoğu kişinin gözü Yanan Aliyi bulmuştu.

Bu kim yaaa?

Üst sınıflardan yeni öğrenci mi geldi?

Ne kadar havalı...

Havalı az kalır kızım taş taş.

Hemen  aslını öğrenmem lazım. Yoksa  çatlarım valla.

Bence nakil olmuştur.

Sesinizi kesin kızlar sıradan biri işte.

Sen sus Cenk!!

Yanan Ali sözleri  işite işite okul binasina giriş yapmıştı. Müdür odasını sormasına gerek kalmadan gözüne çarptığı odaya girmişti.

" Merhabalar efendim." Demişti. Müdire hanım yaklaşık otuz yaşında sarışın bir kadın  idi. Gözlüklerini düzeltip Yanan Aliyi baştan aşağıya süzmüştü.

" Sen yeni nakil öğrenci olman lazım. " diyip bilgisayarla uğraşmaya başlamıştı.

" Bu kadar genç göründüğümü bilmiyordum vayy be." Demişti Yanan Ali kısık ses tonuyla.

" Adını soy adını söyle  bakalım. "

" Yanan Ali Çetin efendim." Diyip hafiften kıkırdamıştı.

Müdüre ismi duyar duymaz ayağıya kalkmıştı.

" Sen yeni öğretmensin değil mi ? Beden öğretmeni kusura bakma seni nakil olan öğrenciyle karıştırdım. " diyip oturması için el işareti yapmıştı.

" Sorun  değil. " demişti Yanan Ali oturarak.

" Tamda beden öğretmeni gibi bir  haliniz var zaten."

" Hayalimdeki meslek  efendim."

" Birkaç form doldurduktan sonra size ders programını vereceğim. " Diyip Yanan Aliye form vermişti doldurması için. Yanan Ali doldurup uzatmıştı müdire hanım ona çekmeceden
ders programını uzatmıştı.

Yanan Ali tam çıkacağı an kapı bir kaç tıklatılmanın ardından açılmıştı.

" Ahaaa bir diğer yeni öğretmenimiz geldi. Hoşgeldiniz  yeni ingilizce öğretmeni Kiraz Zarik.".






                                  80. Bölüm Sonu...



🖤🌸

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now