17 🖤🌸

286 26 0
                                    

Kiraz kasabada gezmeye devam etti. Bir elinde ise davetiye vardı.
Hava sıcak olduğunu için daha fazla dışarıda kalamayacağını anlayınca eve gitmeye karar verdi.

Başını önüne koymuş yürüyordu. Ayağı bir anda taşa takılınca yüzüstü düşmeye başladı. Fakat yerle buluşmadan biri onu kollarıyla tutmuştu. Kiraz başını kaldırıp tutan kişiye baktığında Hüseyin olduğunu farketti. Yüzü azda olsa geçmişti. Yani yaraların çoğu kapanmıştı. Kaşında ve çenesinde yara bandı vardı.

Hüseyin Kiraz'a güler yüzle bakıyordu. Hatta güldüğünde yüzünde çıkan o tatlı iki gamzesi onu çok tatlı yapıyordu. Bugün onda ayrı bir hava vardı.

Kiraz kendine gelir gelmez hemen Hüseyin 'in kollarından ayrılmıştı. Başını önüne koyup ciddi bir ses tonuyla sağ ol demişti.

Hüseyin ise önemli değil demişti. Kiraz'ın aklına Hüseyin'in durumu gelmişti. Kaç gündür zaten aklından gitmiyordu. Soracağım diyor fakat onu etrafta göremeyince bu pek mümkün olmuyordu.

" Hüseyin durumun nasıl? En son baya kötüydün. "

" Beni mi merak ettin Kiraz."
Kiraz kaşlarını yukarıya kaldırıp delici bakışlarını atmaya başlamıştı. Anlında birkaç kırıştıklık meydana gelmişti kaşlarını çatarken.

" Bana bak sanada hal hatır sorulmuyor. "demişti Kiraz, Hüseyin ise hafif tebessüm etmekle yetinmişti.

" Tamam tamam iyiyim. Bu arada beni sen kurtarmışsın yani Sinanla sen teşekkür ederim. "
Kiraz'ın gözleri kocaman olmuştu. Çünkü Hüseyin denen kişi asla teşekkür etmezdi. Ya da Kiraz daha önce onun kavga çıkarmaktan başka yönünü görmemişti. Buna çok fazla şaşırmıştı.

" Önemli değil. Kim olsa yardım ederdim. Hadi selametle."diyip yoluna devam etmişti. Hüseyin ise arkasından çok tatlı bir şekilde sırıtıyordu. Aslında Kiraz'ın Hüseyin'i kurtardığında beri Hüseyin'in ona karşı hisleri değişmişti. Daha sevecen yaklaşıyordu ona.

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now