5 🖤🌸

576 41 1
                                    

" Sen dua et , yoksa seni lime lime etmiştim."
Kiraz Hüseyin'i neredeyse tüm kasaba boyunca kovalamıştı. Bir müddet sonra Kiraz yorulmuş Hüseyin ise evine kaçmıştı.

Kiraz evine doğru ilerliyordu. Bir yandan da derin derin nefes alıp veriyodu. Bakkalcı Kazım amca yaklaşık kırk yaşlarındaydı. Eline su verip çırağına dağıtmasını söylüyordu. Kiraz bakkal amca'nın yanından geçince selam vermişti.

" Selamu aleyküm Kazım amca."

" Ve aleyküm selam."demişti Kazım amca ve sonra gizmeli bir şekilde bakkalın içine girmişti.

Kiraz bu adamın gizemli haline anlam veremiyordu. Bazen güler yüzlü bazen ise çok fazla gizemliydi. Herkeste bir delilik vardı anlayacağınız.

Kiraz çay dikilmiş saksının kenarına elini atıp anahtarı çıkarmıştı. Evden gülüşme sesi gelince Kiraz merak edip ilk oturma odasına gitmişti.

Annesi, babası ve kardeşinin televizyon izleyip güldüklerini görmüştü. Bu kadar gülünecek şey nedir diye filme bakmıştı. Komedi filmi izliyorlardı. Kiraz komedi filimlerine bayılırdı.

Sinan'ın yanına gidip oturmuştu. Masada patlamış mısır, meyve , çekirdek,çerezler vardı. Kiraz film'e dalmıştı ki Züleyha hanım kızını yeni farketmişti. Abidin bey ve Sinan'a bir şey diyip kıkırdamaya başladılar.

Züleyha hanım boğazını bir iki kere temizleyip hafiften tebessüm etmişti. Züleyha hanımında gözleri Kiraz gibi koyu kahverengiydi. Abidin bey ve Sinanın gözü yeşildi. Hemde böyle koyu yeşildi.

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now