43🖤🌸

142 18 9
                                    

Doktor son kontrolleri yapmak için odaya girmişti. İçerideki herkes ise dışarıya çıkmıştı. Hastane koridorunda  bir tek bu kadar kalabalık yer olan Kiraz ve Yanan Ali'nin odasıydı.

Zeliha hanım, Mesut bey, Burhan dede, Aslan, Cemil, Züleyha hanım, Abidin bey, Sinan ve sonradan gelen Fadime ve Fadile teyzeler. Cemil ayakta dururken diğerleri oturmuştu sandalyelere ve aralarında konuşuyorlardı. Koridorun sonunda ise herkesin uzağında Hüseyin durmuştu. Ne yapacağını bilemez bir halde zavallıca durmuştu. Ve kendi kendine konuşuyordu.

" Kiraz ah be ah." Diye eline vurmaya başladı.

" O adamda ne buldun ben varken gözünün önündeki kişiyi görmeyecek kadar gözlerin kör mü oldu." Sinirlenmeye başlamıştı Hüseyin. Başını iki yana doğru sallamaya başladı. Kiraz Hüseyin 'i o mafya kılıklı insan bozuntularının elinden kurtardığı zaman başına neler açtığını bilmiyordu.

Hüseyin Kiraz'a o gün tutulmuştu. Eskiden onu sinir etmek için onunla uğraşmak isterdi. Hoşuna gidiyordu onu sinir etmek ve lakap takmak. Fakat şimdi öyle değildi. Onunla eskisi gibi uğraşamıyordu. Elinden gelmiyordu. Heleki yanında Yanan Ali 'yi gördüğünde adeta deli oluyordu. Başını duvarlara vurmak istiyordu.

" Ama sana yemin ederim ki Kiraz sen benim olacaksın. Ya güzel yolla ya da zorla." diyip kıpkırmızı olan gözlerini açıp kapatmıştı. Fakat aklına yeni yeni bazı şeyler geliyordu.

" Ya sana bir şey olsaydı ben ne yapardım. Kaç gündür senden haber alamıyoruz anlıyor musun? Heleki yanında bu adamı gördüğümde adeta deli oldum. " kendi kendine sanki karşısında birisi konuşuyormuş gibi diyaloğa girmişti.

Doktor kapıdan çıkınca oturan herkes ayağıya kalkmıştı. Cemil ise onların olduğu tarafa hemen geçmişti.

" Doktor bey durumları nasıl?" Diye soran kişi Abidin bey olmuştu.

" İkisinin durumuda gayet iyi. Yanan Ali Çetin 'in ayağı için melhem yazdım. Aynı zamanda başı içinde. " Doktor biraz duraksayıp konuşmaya kaldığı yerden devam etmişti.

" Kiraz Zarik için ise vitamin yazdım. Geçmiş olsun." Diyip yanında hemşireyle oradan uzaklaşmıştı doktor.

Aile hiç zaman kaybetmeden odaya girmişti. Gördükleri ve işittikleri seslerle hepsi şok olmuştu.

" Sen ne diyorsun lan it. " diyip yastığı Yanan Ali'ye atmıştı Kiraz.

" Ne dediğimi duymadınAllahın delisi. Çirkinsin diyorum."
Kiraz  ayağıya kalkıp Yanan Ali'nin saçına yapışmıştı. Yanan Ali ise onun kolunu tutup çekmeye başladı.

" Saçlarımı bırak. " diye bağırmaya başlamıştı. Sinan ve Aslan kendini gülmemek için zor tutarak Zeliha ve Züleyha hanım hemen onları ayırmaya gitmişti.

Ayrılmayınca Mesut bey kalın ve gür sesiyle " Çocuklar " diye bağırmıştı . O esnada Kiraz elini Yanan Ali'nin saçlarından çekmişti ve ayrılmışlardı.

" Utanmıyor musunuz siz. Kaç yaşınıza geldiniz çocuk gibisiniz. Bir daha böyle bir şey görmeyeceğim tamam mı?" Yanan Ali ve Kirazdan ses gelmeyince Mesut bey tekrar konuşmuştu.

" Tamam mı dedim size."

" Tamam dayı. "

" Tamam baba."
Kiraz ve Yanan Ali manalı manalı birbirlerine bakıp başlarını başka yere çevirmişlerdi.

" Hadi eve gidiyoruz." İkisinin gözleri ışıldamıştı. İkiside evlerinden bu kadar ayrı kalmamışlardı çünkü. Bu onlar için en büyük ödüldü.







                                     43. Bölüm Sonu...





🖤🌸

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin