31🖤🌸

177 22 0
                                    

" Çocuklar. " Kiraz ve Sinan annelerinin sesini duyduğunda, kavga ve küfürden çıkıp yan yana durmuşlardı. Çünkü annelerinin elinde siyah bir terlik vardı ve çok sinirli görünüyordu Züleyha hanım.

Züleyha hanım odanın içine girince Kiraz ve Sinan kaçmaya çalıştılar fakat kaçacak bir yer yoktu.

" Ne oluyor burada." Kiraz kendinden emin bir şekilde konuşmaya başlamıştı.

" Anne , senin bu oğlun ben kitap okurken bir anda odama girdi. " Kiraz Sinan 'a kötü bakışlar atıyordu. " Sonra telefonda canlı yayın açmış meğerseki. Hiç demiyor ablam giyiniyordur , müsait değildir birden odaya damladı. Bu yetmiyormuş gibi ben ona ne kadar benim fotoğrafımı sosyal medyaya atma diyorsam o o kadar atıyor. Gebertirim oğlunu ha." diye en sonunda bağırmıştı.

Züleyha hanım ise bir eli belinda diğer eli ise elindeki terlikteydi.

" Anne ya senin bu kızın deli, deli. Ben diyorum ki tımarhaneye yatıralım kimse beni kayle almıyor. Tamam belki ben hatalıyım o da benim kadar hatalı. Ben altıma şort giymiştim, üstümde ise gömlek vardı. Bu kızın gelip ne yaptı kamerayı bana döndürüp beni şortlu halimle rezil etti." demişti ablasının koluna bir tane vurarak.

" Bana bakın kaç yaşına geldiniz bu çocukluğunuz bitmedi. " Züleyha hanım elindeki terliği Sinan'ın koluna vurup " bir daha ablanın fotoğraflarını çekmeyeceksin. " bu sefer Kiraz'ın koluna terlikle vurmuştu. " Sende kardeşine düzgün davran. Kavga istemiyorum. "

İkiside birbirinin yüzüne bakıp sonra kafalarını başka yana çevirmişlerdi.

" Özür dileyin birbirinizden hadi. " kimse özür dilemeyince " Ne dedim ben." Züleyha hanım ikisinin koluna iki kere daha vurmuştu.

" Özür dilerim. "

" Özür dilerim. " demişlerdi birbirlerine bir anda. Züleyha hanım terliği yere indirip ayağına giymiş daha sonra odadan çıkmıştı.

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now