35🖤🌸

168 21 0
                                    

Kiraz ve adam Yanan Ali'nin koluna girip direk acile götürmüşlerdi. Yanan Ali'nin teni kireç gibi kesilmişti. Gitgide kan kaybediyordu. Kiraz onu taşımakta biraz zorlanmıştı. Kilosu Kiraz'a göre biraz fazlaydı.

Kiraz sedye diye bağırmıştı. İki sağlık çalışanı Yanan Ali sedyeye koyup odaya götürmüşlerdi. İnşaat sahibi oturaklardan birine oturmuştu. Kiraz ise telaştan tırnaklarını yemeye başlamıştı. Bir yandan içe içinden dua ediyordu Yanan Ali'nin sağ salim çıkması için.

Kiraz dış görünüş olarak hiçbir şeyi umursamayan biri olabilirdi. Fakat kendi dünyasında bunları sakladığı ağzı mühürle kapalı bir kutu vardı. Ve o kutuyu çok nadir açan insanlardandı. Yani duygularını dışarıya belli etmemeye özen gösteriyordu. Bazen ise bu durum imkansız oluyordu.

" Kızım çocuğa ne oldu. Bizim adamlardan biri yere tuğlanın düştüğünü söylüyor. En son gördükleri ise yerde baygın bir şekilde yatan bu çocuğun. "

Kiraz adamın dediklerini gözünün önünde canlandırmıştı. Zaten gözünün önünden o sahne gitmiyordu bile. Acil kapısından yüzünü dönüp adamla ikili diyaloğa girmeye başladı.

" Benim üzerime düşecekti. O beni çekti başı betona düştü. "
Zar zor bu cümleler dudaklarının arasından çıkmıştı.

Adam anladım derecesinde başını sallamıştı. Bir yandan ise üstünden büyük bir yük kalkmıştı.  Çünkü eğer Yanan Aliye bir şey olsaydı veyahut Kiraz'a bunun cezasını çekecekti. Bu sorumsuzluktu. İnşaat alanına en azından bir şerit çekip bitene kadar yanına yaklaşmamalarını sağlamaları lazımdı. Fakat adam şu an oturmuş ve yüzüne kocaman bir gülümseme koymuştu.

Aklından sinsi sinsi şeyler geçmiyor değildi. Kiraz arkasını döndüğünde adamın sırıttığını farketti. Zaten kafası davul gibi olan Kiraz bunu dışarıya aktarması için bir sebep oluşmuştu. Adam sırıtırken Kiraz ellerini iki yana yumruk yapıp şeytani gözlerini adamın yüzüne dikmişti. Orta yaşlarda bir adamdı zaten. Fakat Kiraz için şu an kim olursa olsun kendi çok iyi biliyordu ki aynı muammayı gösterirdi.

Kan beynine fışkırmıştı. Nefes alıp vermesi zorlamıştı gitgide. Bu onun kriz başlangıçlarıydı. Sinir krizi tuttu mu kendine hakim olamıyordu. Çok zor bir şeydi onun için aynı şeyi Yanan Ali'de yaşıyordu. Evindeki ilaçlardan içmeden kendine gelemiyordu.

Adam birinin ona baktığını hissedip başını kaldırmıştı. Kiraz 'ın o kıpkırmızı olan gözlerini gördüğünde kelimeler adeta boğazına düğümlenmişti. Korkmuş muydu evet.

Kiraz deli gibi sırıtıp bağırıp çağırmıştı. Koridordaki hasta hemşirelerin bir anda dikkatini çekmişti.

" Allahın belaları sizin sorumsuzluğunuz yüzünden her gün binlerce kişi ölüyor. " diye bağırmış ve adamın yakasını tutup bir anda ayağıya kaldırmıştı. Adam ne olduğunu anlamadan Kiraz yüzünün ortasına kafasını gömmüştü. Adam arkaya doğru sendelemiş fakat yere düşmemişti. Olan şey ise burnundan akan sıcak sıvıydı. Adam tam Kiraz 'a saldıracağı zaman güçlü bir sesle daha eli havada kalmıştı.

" Hey." diye biri Kiraz'ın tam arkasından bağırmıştı. Kiraz sinirden sesin sahibini dahi görememişti. Duvara tekme ve yumruk savurmaya başlamıştı. Adam ise Kiraz'ın deli olduğu kanaatina varıp bir anda oradan uzaklaşmıştı. Hemşir ve hemşireler koşup Kiraz 'ın her iki kolundan tutup sakinleştirici koluna vurmuşlardı. Bir iki dakika sonra  Kiraz sakinleştiricinin etkisiyle bayılmıştı.

" Küçükkende aptaldın şimdi de aptalsın. Birde bana aptal dersin Allah'ın delisi. " diyip Yanan Ali Kiraz 'ın koluna girerek onu odaya taşımıştı.







                              35. Bölüm Sonu....






🖤🌸

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now