53🖤🌸

129 16 1
                                    

" Abi nasıl olmuş, harika değil mi?"
Aslan fotoğraf dükkanına çok güzel bir şekil vermişti. Kapının önüne ise çektiği muhteşem pozları yapıştırmıştı. Bir fotoğrafta ise Yanan Ali ve Kiraz yan yana fotoğraf çekmişlerdi. Daha doğrusu kavga ederlerken Aslan güzel bir poz yakalamıştı.

" Şu süpürgesiz cadıyla beni ne ara çektin lan sen?" Aslan yandan yandan gülmeye başlamıştı.

" Yav siz kavga ederken güzel bir poz yakaladım. Ama kavganızı izlemek çok zevkliydi yahu." Yanan Ali Aslanın omuzuna  bir tane yapıştırmıştı.

" De siktir lo."

" Yakışıklı ve dengesiz abim sen bizim Kiraz'a mı aşık oldun ha." Yanan Ali birden gülümsemesini bozmuştu. Bunu Aslandan hiç beklemiyordu. Yanakları birden al al olmuştu.

" Ne diyon lan hırpo." Aslan abisinin kolundan tutup sandalyeye oturtmuştu. Omuzuna bir tane vurup " anlat hadi yanakların nasıl kızardığı görüyorum. " demişti.

"Saçmalama Aslna. Oğlum sen dengesiz misin ne anlatacağım sana. Her zamanki halimiz bilmiyor gibi konuşma. " sonuna kadar inkar etmeyi seçmişti Yanan Ali.

" Sanki ben abimi tanımıyorum Allah için. O zaman niye  dakika başı Kiraz'a yandan yandan bakışlar atıyorsun, sanki fark etmem mi sandın. Sende ama salaksın valla." Yanan Ali gözlerini iyice kısıp Aslan'ın yüzüne bakmaya başlamıştı. Cidden bu çocuğun bu kadar dikkatli olabileceği aklına bile gelmemişti.

" O kadar mı belli be." Diye  içinden söylemişti. Fakat ağzının oynadığını ve kendi sesini duyduğunu anlatınca bunun kendi sesi değil de dış sesi olduğunu çok iyi anlamıştı. Diğer bir sebep ise  Aslan'ın yüzüne kattığı kocaman gülümseme ve ayağıya kalkıp işaret parmağını yüzüne doğrultması idi.

" Vayy be kimseye yüz vermeyen yakışıklı ve bir o kadar dengesiz abim kendi gibi dengesiz birine aşık olmuş. Cidden şaşılacak şey. Siz birbirinizi yersiniz size diyim."
Yanan Ali sağ elini saçına verip düzeltmeye başlamıştı.

" Lan yemin ederim ikiniz ayaklı el bombası gibisiniz. İnşallah kendi üzerinizde kullanmazsınız. " diye dalga geçip gülmeye başlamıştı. Yanan Ali Aslan'ın yakasından tutup yanına oturtmuştu.

" Bana bak benim ileri zekalı kardeşim. Ağzından en ufak bir şey çıkarsa seni ottan farksız yaparım anladın mı lan." Aslan hâlâ dalga muhabbetinde olduğu için aldırış etmeyip sadece başını sallamıştı.

Yanan Ali kollarını birbirine dolayıp " ben ona karşı bir şeyler hissediyor olabilirim ama tek taraflı olduktan sonra elde var hiçbir şey. "Demişti.

" Tek taraflı olduğunu nereden biliyorsun?"

" Allah rızası için o deli kız birini sevebilir mi ? Onun sevdiği tek şey yemek valla. Bide erkek milleti midesine düşkün derler pehhh. "
Aslan kendini gülmemek için zor tutuyordu.

" Senin gibi biri birini sevebiliryorsa o da sever sen merak etme. Unutma ki siz Kirazla aynı karaktere sahipsiniz. Hani bir elmanın iki yarısı derler ya. Siz bir elmanın tüm halisiniz ayrılmazsınız. "

Cidden Aslan'ın dedikleri Yanan Ali 'nin aklına yatmıştı.

" Sağ ol lan motive verdin bana."

" Abi Allah rızası için şu argo kelimeleri bırakıp biraz kibar olur musun?"

" Kes lan aslan kılıklı pisik." Aslan abisine göz devirip koluna vurmuştu. Bu esnada dükkan'ın kapısı adeta kırılacak derecede duvara değmişti.

" Tımarhaneden biri daha kaçmış sanırım. " demişti Yanan Ali ayağıya kalkarak.



                                 53. Bölüm Sonu...


🖤🌸   

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now