32🖤🌸

176 22 2
                                    

" Kiraz ."

" Efendim dede." Kiraz dedesini sesini duyar duymaz hemen odasından çıkıp ikinci kata televizyon odasına gitmişti. Dedesi elinde tesbih salavat çekiyordu. Gidip dedesinin yanına oturmuştu. Burhan dede tesbihi bitirip Kiraz 'a yüzünü dönmüştü.

" Geldin mi kızım. " Kiraz başını sallamıştı.

" Ben seninle ne zamandan beri şu görücülerle ilgili konuşacağım dedim fakat zaman olmadı. Şimdi konuşmanında  bir manası olmaz değil mi?"
Kiraz başını sallamıştı.

" Zaten benim kızım en iyilerine layık. " Kiraz dedesine sarılmıştı. Burhan dedenin bir anda aklına bir şey gelmişti.

" Ha Aslan aşağıda seni çağırıyor ondan çağırmıştım bende seni. "
Kiraz dedesiyle vedalaşıp aşağıya inmişti. Kapının önünde Aslan 'ı görmüştü. Bu sefer koyu yeşil tonlarında kamuflaj bir pantolon ve üzerine beyaz tişört giymişti. Boynunda ise küçük bir fotoğraf  makinası vardı. Saçlarını yan yatırmıştı ve yüzünü çok güzel göstermişti.

Kiraz hızlı bir şekilde merdivenlerden inip kapının önünde Aslan'ın yanına gelmişti.

" Ha geldin mi Kiraz." Kiraz başını sallamıştı.

" Hani bana demiştin ya buralarda satılık bir dükkan varmış. Bugün beraber gidip bakalım mı?"

" Olur çantamla şapkamı alıp hemen geliyorum. " Aslan Kiraza tebessüm etmişti. Kiraz ise içeriye odasına geçmişti. Masanın üzerinden siyah çantasını ve şapkasını alıp hızlı bir şekilde kapıdan çıkmıştı.

O esnada Sinan' la başları tokuşmuştu. Sinan 'ın ağzından ahhh diye çığlık kapmuştu. Kiraz 'ın ise yüzünün şekli değişmişti.

" Abla bu ne acele önüne baksana ya."

" Asıl sen şu telefondan başını kaldırıp önüne baksan." Kiraz 'ın Sinan'a laf sokmasıyla Sinan öfkelenmişti.

" He abla he. Ben usb mi bulamadım senin odanda mı?"
Kiraz düşünmeye başlamıştı. Bir yerde görmüştü fakat nerede gördüğü aklına gelmiyordu.

" Bir yerde gördüm ama hatırlamıyorum. Neyse beni tutma ben gidiyorum. "

" Nereye gidiyorsun."
Kiraz Aslan'a dükkan bakacaklarını hepsini anlatmıştı.

" Tamam bende geliyorum. Sonuçta biz bu kuzenleri iyi tanımıyoruz. " Kiraz Sinan'a ters ters bakmıştı. Ama Sinan asla pes etmemişti.

" Hadi gidelim Aslan. " Sinan, Kiraz ve Aslan beraber bahçe kapısından çıkmıştılar.

Bugünde karadenizden beklenmeyecek sıcaklıklar boy gösteriyordu.Dondurmayı yere bıraksak abartısız iki saniyede erirdi. Kiraz 'ın içine fenalık girmişti sıcaktan. Bari evde vantilatör olduğu için serin havayı biraz alıyorlardı.

Sinan Kiraz'ın yanından bir anda ayrılmıştı. Aslan ve Kiraz Sinan'ın nereye gittiğine bakmaya başladılar. Sinan az ötede iki turistle fotoğraf çekiyordu. Kiraz içinden ya sabr diyince Aslan ise onların fotoğrafını bir çırpıda çekmişti.

Kiraz ve Aslan yavaş adımlarla ilerlemeye başlamıştı. Aslan bazı yerleri çekiyordu. Kiraz ise zar zor bu sıcak havada yürümeyle meşkale oluyordu. Heleki o çocukların güle oynaya , birbirlerini kovaladıklarını gören Kiraz onlara aşırı derecelere şaşırmıştı.

Şu an onlara diyeceği şey " defolun gidin evinize veletler." olmalıydı.

Aslan önündeki tümseği görmeyip bir anda öne doğru savrulmuştu. O esnada Kiraz Aslan'ın bu durumunu farkedip bir anda kolundan tutup yakalamıştı.

" Aslan. " diye ufaktan bağırmıştı. Aslan ne olduğunu anlamadan bir anda düşmekten kurtulmuştu. Tam karşılarında ellerini iki yana sıkmış ve dişlerini neredeyse kırmaya meyilli biri onları dikkatli bir şekilde izliyordu.








                                    32. Bölüm Sonu...

🖤🌸

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora