39🖤🌸

144 21 5
                                    

" Kusura bakma haklısın benim yüzümden böyle oldu özür dilerim." Kiraz aniden Yanan Ali'den özür duyunca biraz şaşırmıştı. Az önceki kavgaları aklına gelince gülmeden edememişti.

" Tamam özrün kabul edildi. Sende kusura bakma. "

" Ne kusuru canım." diyip gülümsemeye başlamıştı.

" Yalnız annem ve babam çok merak edecek beni ha bide Sinan. "

" Bizimkilerde öyle. "

" Bir dakika yanında telefon vardı. " Kiraz elini cebine atmıştı. Telefonu çıkarıp Sinan 'ı aramaya başladı.

" Çekmiyor." Yanan Ali elini cebine attığımda telefonu yanına almadığı aklına gelmişti.

" Bu akşam buradayız desene. Kurtlar ayılar yılanlar bizi yemeden sağ salim inşallah eve varırız. " demişti Kiraz.

" Yılan mı?"

" Tabi hemde piton hatta anakonda bile olabilir."

" Sen çok mu film izliyorsun burası amazon ormanı mı kızım ?" Bu kasvetli gecede gülecek bir şey bulmaları onların acısından çok iyiydi. Kiraz  Yanan Ali'nin  kolunu bir nebze bile olsa bırakmamıştı. Zaten bırakmakta hiç aklından gelmemişti.

" Kiraz."

" Hımmm. "

" Biliyor musun seninle atışmayı çok seviyorum. Bana enerji veriyorsun. "

" Biliyorum küçüklükten beri zaten benden hep beslendin." Yanan Ali  Kiraz'ın ne demek istediğini gerçekten anlamamıştı.

" Ne demek istiyorsun. "

" Bilmiyormuş gibi davranma."

" Gerçekten bilmiyorum. "

" Yav sen hep dayımın bana avuç avuç verdiği  şekerleri çalmaz mıydın?" Yanan Ali düşünmeye başlamıştı. En son aklına gelmişti.

" Biliyor musun çalıp Eriz ve Muharremle yerdim. Ne günlerdi ya." diyip güler yüzle Kiraz'a  bakmıştı. Kiraz ise gözlerini kısmış bir şekilde ona bakıyordu.

" Yani küçüklük aklı işte. "

Aradan geçen yarım saate kimse konuşmamıştı. Kiraz başını ağacın kavuğuna dayamıştı. Yanan Ali ise gözlerini zar zor açıyordu. Yanan Ali 'nin başı Kiraz'ın omuzuna düşünce Kiraz bir anda irkilmişti.

Yanan Ali'nin siyah gecede beyaz gibi parlayan yüzüne hayret etmişti. Normalde esmerdi ama bugün teni beyaz gibiydi. Ve mışıl mışıl uyuyordu.

" Uyurken çok tatlısın ama ayıkken..." Demişti hafif güler ses tonuyla. Bu olanlar gerçekten onun çok tuhafına gidiyordu. Yanan Aliyle ormanın derinliklerinde bir başına durmak. Ve onun yanına oturmak aynı zamanda onun başının Kiraz'ın omuzunda olması Kiraz için imkansız bir şeydi şu ana kadar.

" Yav filimlerde kızın başı erkeğin omuzuna düşer sonra sabah sarmaş dolaş uyan-" Kiraz cümlesini tamamlamadan susmuştu.

" Neyse böyle daha iyi." Demişti ters orantı olarak hesaplamıştı. Yanan Ali'nin başı Kiraz'ın omuzunda ve Kiraz başını ağacın kavuğuna dayayıp gözlerini kapatarak derin bir uykuya dalmıştı. Şu an istediği tek şey sabaha kadar sağ salim bir şekilde uyanmaktı.







                              39. Bölüm Sonu...



🖤🌸

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin