14 🖤🌸

302 28 0
                                    

Hepsi arkasına bakmadan kaçtığında Kiraz ve Sinan Hüseyin'i yerden kaldırıp kolunun altına girmişti. Diğer kişilere dağılın diye komut vermişti Kiraz. Kiraz çok sinirli görünüyordu. Sinan 'ın ise ondan kalır bir yanı yoktu. Tamam Hüseyin'i pek sevdikleri sayılmazdı ama insan düşmanına bile böyle bir muamma göstermezdi ya.

" Abla ne yapalım. " Kiraz Hüseyin'in yüzüne baktı. Kötü durumdaydı, yarı baygın bir hali vardı. Ve insanın ona bakınca kalbi sızlıyordu.

" Eve gidiyoruz. " demişti Kiraz Sinan'a. Sinan tamam diyip beraber götürmüşlerdi.

" Abla kapıyı aç!"Kiraz boynundaki anahtarlığı çıkarıp kapıyı açmıştı. Sonra Hüseyin'i içeriye götürmüşlerdi.

" Sinan koltuğa uzandır. Ben gideyim tendirdiyot falan getireyim."

" Tamam abla." Sinan koltuğa Hüseyin'i uzandırıp mutfaktan bir bardak su alıp Hüseyin'e içirmeye başlamıştı.

O esnada Kiraz bir kutu su, bez, sargı bezi ve tendirdiyot getirmişti.

" Sinan kenara çekil. " Kiraz ilk baş yüzündeki kurumuş kanları ılık suyla temizlemeye başladı. Hüseyin'in ağzından acı dolu sesler geliyordu.

Sonra tendirdiyot sürüp başını sardı. Bazı yerleri ise açık bıraktı. Yara bandı koymadı. Bazılarının açıkta kalması daha iyiydi.

" Sinan git annesine haber ver her şeyi orada anlat ki bize patlamasın anladın mı?" Sinan dışarıya çıkıp Hüseyin'in annesi güle gitmişti.

Kiraz ise Hüseyin'in yanında oturmuştu. Aslında Hüseyin Kiraz'ı çok fazla üzmüştü ama Kiraz onun bu haline çok üzülüyordu. Tamam onu döverdi ama öldürücü yerlere vurmazdı. Bu adamlar neresi öldürücüyse oraya vurmuştu. Heleki karnına çok fazla tekme yemişti. Hüseyin'in bir doktora kesinlikle gitmesi lazımdı. Yoksa kötü bir durum meydana gelebilirdi.

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now