60🖤🌸

132 16 6
                                    

" Sezsiz olun lan maç başladı." Bulut'un ikazıyla odadaki bütün sesler kesilmişti. Kiraz gözlerini kocaman açıp televizyona odaklanmıştı. Yanan Ali'de Kirazla aynı durumda idi. Aslan ellerini birbirine kenet yapmış bir şekilde oturmuştu. Hemen yanına ise Hüsniye oturmuştu. Aslan az yana kaydığında Hüsniye hemen yanında bitiyordu.

Rama ve Sinan ise sohbetleri kaldığı yerden kısık bir şekilde devam ediyordu.

Maçın ikinci yarısı hakemin düdüğüyle başlamıştı. Şu an skor 1-0 idi.

" Hadi Fuat hadi lan. Sen niye Reso'ya verdin beya. Sen daha iyisin." Yanan Ali bağırmaya başlamıştı. Hatta baya sinirlenmişti de.

" Uğurcan eğer gol yersen -" Kiraz direk kaleciyle odaklamıştı. Fuat topu büyük bir ustalıkla kaleye doğru götürüyordu. Kiraz gözlerini kısmış bir şekilde olacakları yarımda olsa izliyordu.

Sinan oradan bağırıp  " Gollllll" demişti.  Kiraz sinirden kıpkırmızı olmuştu. Yanan Ali ise birden yerinden kalkıp odanın içinde halay çekmeye başladı.

" Heyy heyy heyy hoyy hoyy hoyy." Diye kendi kendine bağırıyordu.

" Canına kurban senin amedsporum."

" Otur lan yerine." Bulut 'un bağırmasıyla Yanan Ali güle oynaya yerine geçmişti.

On dakika sonra Karadeniz spordan bir gol gelmişti ve skor 2-1 olmuştu.

Kiraz 'ın kulağına eğilip " Son on dakika canımın içi bence gol olmaz yani biz kazandık. " Kiraz Yanan Ali'nin omuzuna dirsek atmıştı.

" Yaban keçisi. "

Maç kaldığı yerden devam ediyordu. Çok çarpışmalı bir maç idi. Maçın son beş dakikasi kalmıştı fakat daha ortada gol yoktu bile.  Yanan Ali ayaklarını bacak bacak atmış bir şekilde gülümseyerek televizyona odaklamıştı.

Maç bitmişti fakat iki dakika uzatmaya girmişlerdi. Alexander Sörloth topu Anthony Nwakaeme atmıştı ve direk Diyarbakırın kalecisi olan Murat Yıldırıma gidiyordu.

Anthony Nwakaeme büyük bir ustalıkla topu kaleye doğru hızlı bir şekilde göndermişti. Bütün nefesler tutulmuştu. Gol sesi yankılanınca ve skorda 2-2 yazısı çıkınca Kiraz bu sefer ayağıya fırlamıştı.

" Ulaa canını sevdiğimin Karadenizspor 'u beni yüzüstü bırakacağını ben biliyordum. Hadi abi." Bulutta ayağıya fırlayıp kemençe açıp oynamaya başladılar. Araya Hüsniye de girmişti ve onun çekiştirmesi sonucu Aslan'da.

Yaklaşık on dakika bunu kutlamışlardı.

" Neyi kutluyorsunuz ki berabere işte. " Kiraz burun kıvırıp eski yerine oturmuştu. Yan odadan da kutlama sesleri geliyordu. Aile büyükleri yan odada izliyorlardı çünkü.

" Tamam bugünlük bu kadar maç yeter birazda film izleyelim değil mi?" Sinan ayağıya kalkmış ve televizyondan film aramaya başlamıştı.

" Hangi tür izlersiniz?"

" Mizah."

" Fantastik."

" Korku be."

" Bence aşk, tutku." En sonkini söyleyen tabiki Hüsniye idi. Ve bunu Aslan 'ın gözüne soka soka yüzüne söylemişti.

" Ohhoo hepiniz ayrı ayrı. " Sinan rastgele bir şey açınca direk hint dizisi karşısına çıkmıştı.

" Sinan dur ." Diye Kiraz bağırmıştı. " Bu benim en sevdiğim dizi ve en sevdiğim oyuncu Harshad arora. Bu kalsın Beintehaa'yı izleyelim. "
Kiraz'ın adeta gözlerinden kalp  fışkırıyordu.

" Pehh en sevdiği oyuncuymuş. Başka dizi ya da film yok mu ben bunu izlemek istemiyorum. " Yanan Ali  ve Kiraz kendi aralarında tartışmaya girmişlerdi o esnada birden elektirikler gitmişti.

" Şimdi zıkkımın kökünü izleyebilirsiniz ablacım ve kuzenim. " Sinan ikisine göz devirip yerine oturmuştu.





                                  60. Bölüm Sonu...





🖤🌸

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora