52🖤🌸

134 16 6
                                    

" He anne valla abim geliyor bu akşam. Senden yemek istiyor türlü türlü . Tamam ben kapatıyorum. " Kiraz 'ın ilk işi bu mutlu haberi annesine vermek olmuştu. Sonra telefonu kapatıp gri pijamasının cebine koymuştu. Kiraz genellikle rahatına düşkün bir insandı. Genellikle ya pijama ya da etek giymeyi severdi.

Kendini koltuğa atıp başını geriye yaslamıştı.

" Oh be." Demişti kendi kendine.
Telefonuna gelen bildirim sesiyle cebinden telefonu çıkarıp mesaja bakmıştı. Fakat tanıdık bir numaradan gelmemişti.

" Günaydın Sultanım 😉." Kiraz gözlerini iyice büyütmüştü.

" Kimsin sen?" Diye sadece yazmıştı.

" Ah benim salak ve birazda deli Kiraz'ım. Neden şu yakışıklıyı kaydetmiyorsun telefona." Kiraz hemen kimin olduğunu çakmıştı tabiki.

" Ah benim ileri zekalı kuzenim senin o dilini iyiden iyiye keserim." Diye yazıp evde kahkaha atmıştı. Bir iki dakika sonra tekrar bildirim gelmişti telefonuna.

" Kalbimi kırdın bir anda , ölürsem ben yatak döşek oracıkta. "

" Lütfen sen kafiyeli yazma göz kalitemi bozuyorsun." Kiraz laf soktuğu için kendi kendini övmeye başlamıştı. Çok geçmeden yeni bir mesaj gelmişti.

" Sen benim gülümdün ama gülde dikensiz olmazmış senin gülüne diken olmaya geldim.😍😋" Kiraz 'ın birden karnında kelebeklenme olmuştu ve kalp atışı hızlanmıştı.

" Ne diyor bu geri zekalı. " diye kendi kendine konuşmaya başlamıştı. Ve aklına ilk gelen cümleyi yazmıştı.

" Ben bilindik güllere benzemem. Ben kara gülüm çok yaklaşma bana , karanlığımla boğmayayım güzel canını ha." Diyip yollamıştı.

Kiraz ayağıya kalkıp bir sağa bir sola volta atmaya başlamıştı. Whatsaptan sesli bir mesaj gelince hemen whatsapp 'a girmişti.

" Kızım sende şakadan anlamıyorsun be. Eski devirde yaşasaydık senden iyi bir cellat olurdu. Kesin ilk benim kellemi keserdin. Allahın çatlağı. Her neyse bu akşam size geleceğiz, abin geliyormuş ondan. Hadi kendine iyi bak benim acılı şalgamım haha." Kiraz gülse mi sinirlense mi bilemedi. Normalde böyle cıvık insanlardan ciddi manada nefret ediyordu. Fakat Yanan Ali bunun dışındaydı nedense.

" Tamam elacım buyur gelin." Yazıp göndermişti. Telefonuna onu Ela diye kaydetmişti.

" Kızım sana kaç kere bana ela demeyeceksin dedim. Kıt akıllı mısın?" Kiraz ekran yakala yapıp Yanan Aliye yollamıştı ela diye kaydettiğini.

" Demek sen durmuyorsun ha iki dakika bekle." Kiraz ciddi manada beklemeye başlamıştı. Kiraz'a bir tane resim gelmişti Yanan Ali den.

Kiraz'ı " Kiraz çiçeğim "diye kaydetmişti Yanan Ali. Kiraz sinirden mi yoksa hoşuna gitti diyemi gülme krizine tutulmuştu.

Ve gün boyu yüzünden o gülümseme silinmemişti.





                                   52.  Bölüm Sonu...


🖤🌸

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now