72🖤🌸

124 15 5
                                    

Kiraz ve Yanan Ali durakta sessiz sedasız oturmaya başladı. Kiraz sinirden ellerini iki yana yumruk yapmıştı. Aynı şeyi Yanan Ali de yapmıştı. Sanki birebir kopya gibi durmuşlardı. Aynı yere odaklanmalar aynı şekilde oturma. Aynı yüz ifadesi ...

" Allahın belası. "

" Allahın belası. "

Kiraz ve Yanan Ali aynı şeyleri söylüyorlardı fakat ikiside sanki birbirlerini duymuyor gibiydi.

" Şerefsiz."

" Şerefsiz. "

" İt."

" İt."

" Kalitesiz pezeveng."

" Kalitesiz pezeveng."

Ciddi ciddi aynı şeyleri söylemeye devam ettiler. Karşıda oturan genç bir oğlan onların bu halini izliyordu. Hatta kameraya almıştı bile. Çocuk bile şaşkındı.

" Deliler mi acaba?" Diye düşünmeye başladı. " Benden daha deli olamazlar bence. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden kaçan benim yani onlar değil , değil mi?

Acaba onlar mı?

Yok ya benim işte.

Belki sen değilsindir.

Olabilir misin?"

Diye kendi kendine konuşmaya başlamıştı çocuk. Biraz daha kameraya aldıktan sonra telefonu cebine koyup sağ taraftaki sokağa saparak oradan ayrılmıştı.

" Yeter."

" Yeter." Diyip ikisi beraber ayağıya kalkmışlardı. Ve göz göze gelmişlerdi.

" Gördün değil mi çeyrek akıllıyı. Beni tehdit ediyor. Banane oğlum senin aile meselenden kendi kendine çöz. Bide benim üzerime atıyor denyuz. Ama suç bende ben niye dinledim ki onu?" Diye konuşmaya başlamıştı Kiraz Yanan Aliye doğru.

" Bırakmadın o dağılmaya ramak kalmış yüzünü bi güzel dağıtsaydım. " demişti Yanan Ali.

" Cidden ya ikimiz beraber dalsaydık şavtı kayardı. Beni seviyormuş peh senin sevgine tüküreyim. Seven insan hiç sevdiğini tehdit eder mi? Neymiş benim kalbim başkasına aitmiş. Sen benim kalbimin içinde mi yaşıyorsun? Müneccim misin?"

" Boşver ya. Havlayan köpek ısırmaz derlermiş. Hem bir şey olursa eski günlerdeki gibi -" Yanan Ali göz kırmıştı Kiraz'a. " Anladın sen?" Demişti.

Kiraz'ın ister istemez yüzünde gülücük belirmişti.

Yanan Ali ve Kiraz küçükken çok kavga ederlerdi. Fakat ikinden birine bir zarar gelse ya da birisi sataşsa birlik olurlardı ve kişiye dünyanın kaç bucak olduğu gösterirlerdi.

" Araba geçti, araba geçti. Koş koş." Kiraz Yanan Ali'nin elini tutup çekiştirmeye başladı.

Arabaya binip kendilerine yer bulabilmişlerdi. On dakika sonra Kiraz 'ın aklına bir şey gelmişti ve gözleri kocaman olmuştu.

" Ya biz annemin dediklerini almadık ya." Demişti Kiraz.

" Hakkenten ya. Halama ayıp oldu." Kiraz yüzüne hınzır bir gülümseme koymuştu.

" Annem sorarsa diyeceğim ki. Senin çok muhterem yiğeninin işi çıktı da ondan yetişemedik pazara." Yanan Ali gözlerini büyütmüştü.

" Yalancı cadı. "

" Yalan değil gerçek. " diyip gülmeye başlamıştı Kiraz. Onunla beraber Yanan Ali de gülmeye başlamıştı.





                                   72. Bölüm Sonu...




🖤🌸

İki Deli : Biri güzel Biri yakışıklı  [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now