33. Is he Dead?

333 14 25
                                    

Cassidy Pov: 

Caroline en ik zaten gespannen te wachten wat er boven allemaal aan de hand was. We horen gestommel en geschreeuw. Maar ik kon niet verstaan wat er aan de hand was. Wat was er toch allemaal aan de hand..

"We hadden ons hier nooit moeten laten opsluiten."Zei ik tegen Caroline. Ik was heel erg zenuwachtig. Ik had geen idee wat er allemaal aan de hand was boven. En door al dat geschreeuw en gebonk werd ik nog zenuwnachterger. Ik wilde weten wat er aan de hand was boven. Ik kon alleen niks verstaan van dat geschreeuw boven. Het was veelte gedempt 

"Het komt goed Cas. Bonnie doet haar best maar Mikael is erg sterk."Zei Caroline die kon horen wat er aan de hand was. Ik keek haar hoopvol aan. Zei wist was er aan de hand was boven. Ik zag aan haar gezicht dat ze ook zenuwachtig was. We konden ze niet helpen vanaf hier. Alleen maar afwachten en luisteren. Ik hoopte echt dat Bonnie Mikael aan kon...

"Ik hoor iemand de trap afkomen."Zei Caroline die mij vreemd aan keek. Ik had geen idee dat er iemand naar benden kwam lopen. Ik voelde mij hart sneller kloppen.

"Wie is het?"Vroeg ik haar. Maar ze keek mij vreemd aan.

"Ik weet het niet.."Ik hoorde niks meer boven... Het was doodstil...

"Dames."En daar stond Mikael voor onze cel. Ik schrok me rot. Het plan was dus niet gelukt.

"Wat wil je nu weer.. Heb je niet genoeg gedaan?"Vroeg ik hem. Hopend dat iemand ons zo kwam redden. Maar aan de stilte boven te horen zou dat niet snel gaan gebeuren.

"Ik neem Caroline mee. En je kan daar niks aan doen."Zei Mikael gemeen. En ik zag de aders onder zijn ogen. Ik voelde een woede in mij opkomen die ik nog nooit had gevoeld. En sloeg de stoel kapot die in de kelder stond en pakte de stoel poot en stak die in zijn hart. Hij viel neer...

"Omg.."Zei Caroline en ze keek geschrokken. En ik keek geschrokken naar Mikael die op de grond lag. Had ik dit gedaan?

"Kom we moeten weg. Hij blijft niet lang dood."Zei ik tegen Caroline en we gingen snel naar boven toe. Iedereen lag op de grond met een gebroken nek en Bonnie zat vat gebonden aan een stoel met tape op haar mond zodat ze niet kon praten.

"Bonnie."Zei ik en liep snel naar haar toe en deed de tape van haar mond en maakte haar snel los.

"Wat is er allemaal gebeurd?"Vroeg ik aan haar geschrokken

"Het ging allemaal zo snel.. We hadden hem onder controle en we dachten dat hij neer ging. Maar toen lag iedereen op de grond. En mijn spreuken werkte een paar seconde niet meer en voor ik het wist had hij mij vast gebonden aan die stoel."Legde Bonnie aan ons uit. Net toen ze klaar was werd de rest weer wakker.

Ik liep snel naar Damon toe.

"Wat is er in godsnaam gebeurd."Zei Klaus boos en hij keek om zich heen. Hij had geen idee wat er gebeurd was in de kelder.

"Geen idee maar daar hebben we nu geen tijd voor. We moeten dat mes in Mikael zijn hart krijgen voor dat hij weer wakker word. "Zei ik. We konden later wel een uitleg zoeken wat er gebeurd was. Eerst moesten we zeker weten dat Mikael voorlopig niet meer op zou staan.

"Voordat hij wakker word?"Vroeg Rebekah aan mij en ze keek mij vreemd aan.

"Ja Rick zijn training heeft echt geholpen."Zei Caroline tegen iedereen en iedereen keek mij nu raar aan. Zij hadden geen idee wat er net beneden gebeurd was. En zelf kon ik het ook nog niet echt beseffen.

"Hoezo? Wat is er gebeurd Cas."Vroeg Damon mij die naast mij stond.

"Mikael stond voor de cel. En hij zei dat hij Caroline mee zou nemen. "Legde ik ze uit.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jul 18, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu