1.Back home part 1

1.1K 26 8
                                    

Cassidy pov:

Vandaag is de dag dat ik weer terug keer naar Mystic Falls. Na 2 jaar in New York gewoond te hebben is het weer tijd om terug te gaan. Ik kon niet meer in Mystic Falls wonen, er was te veel gebeurt, te veel slechte herinneringen. De gedachte dat mijn ouders er niet meer waren. Het werd me allemaal te veel en moest een tijdje weg.  

"Lieverd ben je Bijna klaar, je opa staat beneden al te wachten. Je moet alleen nog je laatste koffer meenemen." Riep m'n oma naar boven.

"Oke ik kom er aan" 

Dit was het dan, afscheid nemen is altijd een van mijn min punten geweest. Maar dat is meer omdat ik niet graag weg ga bij mijn vertrouwde plekje. En ook al hoor ik hier niet thuis, zal ik het nog wel heel erg missen. Gewoon de kleine dingen. Elke woensdag met m'n oma een kopje koffie drinken bij het schattige eetcafeetje op de hoek. Of hoe ik zondag's met m'n opa vers brood maakte. Maar het is tijd om terug te keren naar Mystic Falls.

"Ik ben klaar, zullen we gaan?" Zei ik tegen m'n oma terwijl ik nog even snel de huiskamer bekeek. Nog een laatste blik op het huis van mijn opa en oma.

" Vergeet je niet wat?" Zei ze met een lach op der gezicht. Ik keek der vragend aan, ik heb toch echt alles gepakt dacht ik.

" Je dagboek slimpie" o hoe kon ik die nou vergeten. Sinds Elena en ik klein waren hadden we al een dagboek. Het idee was er meer achter als we elkaar een dag niet zagen, of we op vakantie waren. Dat het dagboek zeg maar de ander voor stelde. Het was als we elkaar dan niet zagen het toch leek dat we elkaar vertelde wat er gebeurd was. Ik ben benieuwd of ze er nog in heeft geschreven sinds ik weg ben. Zelf heb ik er veel aan gehad in de moeilijke tijd die ik heb, wij beiden hebben gehad. Ik heb haar erg gemist.

Op het vliegveld 

"Ik ga je zo erg missen" Zei tegen m'n oma en ze gaf een knuffel en een dikke zoen op me wang.

"Ik jullie ook! Maar het komt echt allemaal goed. Als ik geland ben zal ik een berichtje sturen." Ik gaf m'n opa en oma nog een dikke knuffel voordat ik het vliegtuig instapte om weer terug te keren naar Mystic falls.

Terwijl ik in het vliegtuig zat bladerde ik door mijn dagboek heen. Het waren niet alleen verhalen die er in stonden maar er zaten ook wat foto's in.  Deze foto ( zie begin foto) was een dag voor het ongeluk, wie had ooit kunnen denken dat we de volgende dag geen ouders meer hadden. Caroline vertelde mij dat Elena zei dat het goed met der ging. Maar daar geloofde ik niks van. Ik weet hoe ze is, ze wilt sterk over komen niemand mag haar zwakkere kant zien. Ik ben blij dat we nu wat verder zijn en ze een nieuwe liefde heeft gevonden. Helaas had Caroline geen foto van Elena en Stefan of Damon, ik weet niet wie het meer was. Caroline is een schat maar kan soms zoveel zeggen dat je het niet meer bij kan houden. Ze vertelde mij ook dan Matt het er moeilijk mee had dat ze uit elkaar gingen, vind het erg vervelend dat ik er toen niet was. Maar op dat moment was het nog niet het goede moment om terug te komen. Ik wilde niet meer dat zielig meisje zijn die der ouders verloren had. Er is alleen een ding wat ik super vervelend vind. Ik kom met een groot geheim terug waar niemand mag achter komen, en waarschijnlijk zouden ze mij nog geen eens geloven. Cassidy Smoak de vampierenjager zie je het al voor je. Ze lachen mij waarschijnlijk uit. Ik heb het afgelopen jaar training gehad om mij zelf te kunnen verdedigen. De instructeur was een aardige man die zelf ook genoeg dingen had meegemaakt, langzamer hand verteld hij mijn zijn verhalen. Het duurde even voordat ik zijn vertrouwen had. maar  uiteindelijk  vertelde hij mij een van zijn grootste geheimen. Vampire's are true, zei hij tegen mij. Tuurlijk geloofde ik hem niet, maar hij had onderzoek gedaan. Foto's, video's en krantenartikelen die niet te verklaren waren en een verhaal over zijn overleden vrouw wat niet te verklaren was. En zo begon het. Zelf heb ik er nooit een gedood, maar gelukkig zou ik mij zelf goed kunnen verdedigen.

"Damens en Heren, wij gaan elk moment landen, wij verzoeken u om op u plek te gaan zitten en u gordel om te doen" Ben blij dat ik weer op de grond sta, vliegen is niet echt mijn ding. nu nog op m'n koffer wachten en naar de auto. Caroline heeft mijn auto neergezet op de parkeerplaats. Ze zit nu nog op school dus helaas kon ze mij niet ophalen, wat ik erg jammer vind. Opzoek naar de auto dan maar dacht ik bij mezelf nadat ik geland was.

"CASSIDY" Hoorde ik opeens aan de andere kant van de parkeerplaats.

"Caroline, omg je bent toch gekomen." We gaven elkaar een dikke knuffel.

"Wat je dacht toch niet dat ik je alleen liet, school kan mij wel even missen" We gaven elkaar nog een knuffel en ik gooide mijn koffer achter in de auto. De rest van m'n spullen waren al bij Caroline thuis aangekomen.

" Ik ben echt zo blij dat je er weer bent.  We hebben je zo gemist girl" Zei Caroline terwijl ik mijn riem vast maakte.

"Dat zal best mee vallen. Ze haten me vast omdat ik weg ben gegaan." Zei ik tegen Caroline.

"Wat? Ze hebben je vreselijk gemist. Tyler en Matt vonden het zo erg dat je weg was, dat ze er niet voor je konden zijn. En Elena snapte je wel alleen geen van jullie beide had de ballen niet om weer contact op te zoeken terwijl je weg was. Bonnie werd af en toe helemaal gek dat je er niet was, want ja jij was de enige die mij een beetje in bedwang kan houden." Lachte Caroline.

"Daar ben ik super blij om, ik dacht echt dat ze mij zouden haten. En hoe zit het met Jer? En de nieuwe broers?" Vroeg ik aan Caroline.

"umm jer heeft het er wel moeilijk mee gehad. Hij zag jou natuurlijk als
z'n andere zus, en het was moeilijk voor hem dat hij zijn ouders verloor maar jij was natuurlijk ook opeens weg." Ik voelde mij echt super schuldig. Maar op dat moment voelde dat echt het beste om te doen.

"ugh ik weet het, het was ook niet makkelijk om weg te gaan maar het leek me op dat moment echt even het beste.Overal waar ik keek zag ik m'n ouders. Het was gewoon beter als ik even een andere omgeving kreeg." Vertelde ik Car. En stuurde snel mijn mijn oma dat ik veilig geland was voordat ik het weer vergat.

"Tuurlijk, ik snap je helemaal. En Jeremy heeft je ook vreselijk gemist. Maar in het begin had hij het gewoon heel moeilijk ermee. Maar over de new boys. Ze heten Stefan en Damon. Elena gaat met Stefan en ze zijn zo cute. Alleen ja soms is het gewoon moeilijk dat hij een vamp ..." En toen stopte ze opeens met praatten.

"Wat is moeilijk?" Vroeg ik verbaast aan Caroline.

"Wat? ow nee niks joh. Kijk we zijn er" Riep Caroline en ze sprong snel uit de auto. Oke, dat was dus echt super raar dacht ik bij mezelf. Waarom zou ze der zin niet afmaken? Ik weet dat ik lang ben weg geweest maar ze kan mij toch gewoon nog steeds vertrouwen? Ik ben benieuwd hoe die Stefan en Damon zijn. Maar eerst me spullen naar binnen brengen en dan zien we wel verder dacht ik bij mezelf tot dat ik Caroline hoorde gillen.

Eerste hoofdstuk!!!!  Laat me weten wat je er vind!Waarom zou Caroline gillen? vote en Comment

love from me!! xx Katy

Boven aan zie je de trailer van dit boek!! Heb er echt mijn best opgedaan dus hoop dat jullie hem leuk vinden!!

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu