13.The Letter.

558 17 3
                                    

Cassidy pov:

Ik pakte snel m'n spullen en zei tegen Bonnie en Elena dat ik mij niet lekker voelde en naar huis ging. Ik hoorde nog geen eens meer wat ze zeiden. Ik kon alleen maar denken aan die brief in m'n handen. Snel liep ik naar mijn auto toe en gooide m'n jas en tas op de bijrijdersstoel en begon de brief te lezen.

Lieve Cassidy,

Als je deze brief leest ben je weer terug in Mystic Falls en ben ik er waarschijnlijk niet meer. Je zult nu wel denken wat ik daar mee bedoel. Ik ben dood, en nee niet echt dood. Ik ben een vampier. Een van de eerste, ze noemen mij en m'n familie ook wel The Originals. Wij zijn meer dan 1000 jaar oud. Klaus is een hybrid, half vampier en half weerwolf. Hoe hij zo is gekomen komt omdat hij al eerder in Mystic Falls is geweest. Hij was vervloekt met een magische vloek. Die heeft hij doorbroken door je beste vriendin haar tante te doden. En al het bloed uit Elena te drinken. Gelukkig bleek dat mijn andere broer Elijah nog een magisch drankje te hebben waardoor ze daarna gewoon weer wakker werd. En je zult je wel afvragen waarom Elena dit allemaal achter houd voor iedereen. Dat doet ze niet.. Damon en Stefan Salvatore zijn vampieren al 150 jaar. En sinds kort ook je nichtje Caroline. Je andere vriendin Bonnie is een heks en je vriend Tyler is een weerwolf en vampier door Klaus. Je moet voor Tyler uitkijken want Klaus kan hem dingen dwingen die hij niet wilt doen. Het is het zelfde als een vampier een mens dwingt. Zo kan Klaus zijn Hybrids ook dwingen dingen te doen. Nu verder hoe ik niet echt dood ben. The originals kunnen niet echt dood, alleen met een dolk die gedoopt is in de overblijfsels van de witte eik. Klaus heeft dit gedaan... De laatste keer dat hij dit heeft gedaan lag ik 85 jaar in een kist Cas. Met deze brief wil ik je zeggen dat je verder moet gaan met je leven en niet om mij moet wachten. Ik heb het zelf verkloot bij Klaus en wist dat hij dit zou doen. Hij was ook de gene die dat briefje achter liet in New York, en niet ik. Dus wees niet al te boos op hem, want om ene of andere manier geeft hij om je. En ik zal je vertellen dat komt niet vaak voor. Nu weet je alles.. over je famillie en vrienden en over mij. Geniet van het leven, je vrienden, famillie en de liefde. Wordt weer verliefd Cassidy en geniet er van en vergeet mij want je zult me nooit meer zien. We hebben een mooie tijd gehad samen vergeet dat alleen niet.

Liefs Kol.

Ik voelde tranen in m'n ogen Kol is dood, vampieren dood.. Damon en Stefan zijn Vampieren al 150 jaar en Car is ook een vampier.. Ty en Klaus zijn Hybrides.. Bonnie is een Heks.. en Elena was dood maar door een mysterieus drankje leeft ze weer... dat is dus waar ze allemaal zo mysterieus over doen en ze wilde dus dat ik hier allemaal niet achter kwam.Dit is echt een hoop om ineens te weten. Ik besluit om naar m'n kleine huisje te rijden en m'n hoofd even leeg te maken.

Elena pov: ( Wanneer Cassidy de brief van Liz krijgt)

"Van wie zou die brief zijn?"Zegt Bonnie vragend. We kijken samen naar Cas wanneer ze de brief aanpakt van Liz en wanneer ze nog even praten.

"Ik heb geen idee. Maar het is allemaal zo vaag. Misschien moeten we alles gewoon zeggen tegen der Bon. Ze heeft het gevoel dat ze er niet meer bij hoort. En zo kunnen we haar gelijk waarschuwen voor Damon"Zei ik tegen Bonnie, het laatste stukje fluisterend.

"Ja vind ik ook. Ik stuur Car een berichtje dat we het met ze alle de waarheid tegen Cas gaan zeggen bij Stefan thuis.Zeg jij het tegen Stefan en Damon." Zegt Bonnie. Net wanneer ik wil opstaan om naar Stefan te lopen komt Cas naar ons lopen met een lijkt wit gezicht.

"Ik voel mij niet zo lekker opeens. Ik ga naar huis."Ze pakte snel haar spullen en ging weg. We vroegen nog wat er aan de hand was maar ze was zo snel weg dat ze ons niet hoorde.

"Waarom gaat Cas weg?"Vroeg Damon. Die weer bij ons kwam zitten samen met Stefan.

"Ze kreeg een brief van Liz. En toen ze hem opende werd ze lijk wit. Elena en ik besloten dat het tijd is dat we haar de waarheid gaan vertellen. Ik heb Car al geappt. Elena wilde net naar jullie toe om te zeggen dat we alles aan haar zouden opbiechten. Cassidy pakte haar spullen om te zeggen dat zich niet lekker voelde en naar huis ging."Zei Bonnie die snel Stef en Damon vertelde wat er in de tussentijd is gebeurd.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu