12.The Boarding House

708 20 16
                                    

Cassidy pov:

Onderweg naar tante Liz bedacht ik mij hoe ze het zou vinden dat ik niet meer bij haar en Caroline zou blijven wonen. Ik hoop dat ze het begrijpt en dat ze niet zal zeggen waarom ik er al zo vroeg ben aangezien ze weet van Caroline tot hoe laat we school hebben.

Ik parkeerde mijn auto voor het politie bureau en pakte mijn tas met spullen en stapte de auto uit. Toen ik net uit wilde stappen zag ik Damon en Klaus achter het politie bureau in een steegje staan te praten. Ik dook snel naar beneden zodat ze mij niet zagen. Ik was te nieuwsgierig en het gesprek zag er heftig uit dus ik ging mijn auto uit en liep in de richting waar Klaus en Damon stonden te praten zodat ik kon horen wat ze tegen elkaar zeiden.

"Wat doe je hier nou eigenlijk Klaus, je hebt hier niets meer te zoeken."Zei Damon zwaar geïrriteerd tegen Klaus die er arrogant bij stond.

"Dat gaat jou niks aan. Ben je soms jaloers."Zei Klaus met een verwaande lach op zijn gezicht. Het leek wel alsof Damon geïntimideerd was door Klaus.

"Jaloers, op wat?"Zei Damon tegen Klaus en keek hem verbaasd aan.

"Op de enige waar je lijkt om te geven, Cassidy."Zei Klaus. Het enige waar Damon om geeft? om mij? Ik wilde luisteren wat ze verder te zeggen hadden maar Liz kwam naar buiten en keek om zich heen en zag mij staan en keek verbaasd. Waarschijnlijk omdat ze dacht dat ik natuurlijk nog op school zou zitten.

"Hey wat doe jij hier zo vroeg? Dacht dat je tot later op school zou zitten begreep ik van Car."Zei Liz en we liepen samen het politie bureau binnen. En lieten Damon en Klaus samen in het steegje achter, ik was echt nieuwsgierig waar ze het verder over zouden hebben aangezien iedereen zo'n hekel aan Klaus heeft.

"Ja klopt er viel een les uit."Zei ik maar tegen Liz, ik had geen zin dat ze zich er verder mee zou bemoeien. En als ik haar vertel dat ik bij Damon en Stefan ga wonen zou ze dat nooit goedkeuren, ze vind dan dat ik niet verantwoordelijk genoeg ben. Dus zei ik de meest voorhand liggende smoes maar.

"Ow vandaar. Kom binnen"Zei Liz en ze deed de deur open van haar kantoor en vroeg gelukkig niet verder over school.

"Waarover wilde je praten lieverd."Zei liz en schonk wat te drinken voor ons in.

"Uhm, ik weet niet of Caroline het al had gezegd maar Stefan en Damon hadden aangeboden dat ik een kamer mocht in The Boarding House. Het is natuurlijk zo groot dus hebben we allemaal toch wat meer privacy."Zei ik tegen haar en nam een slok van mijn drinken. 

"Lijkt je dat wel zo'n goed idee. Je kan toch prima bij ons blijven."Zei Liz.

"Ja ik vind het echt super lief dat ik bij jullie mag blijven maar het is denk ik echt beter als ik een eigen kamer heb. En Stefan heeft het zelf aangeboden."Vertelde ik haar.

"Als je het echt zeker weet. Wat vind Car er al van"Zei Liz en rommelde wat in haar papieren.

"Nee nog niet. Ze zullen zo wel in The Mystic Grill zijn en zal ze het dan wel zeggen."Zei ik, en liz bleef maar zoeken tussen haar papieren.

"Wat ben je aan het zoeken?"Vroeg ik haar en keek haar vragend aan.

"Een brief. Die is voor jou, als je terug naar Mystic Falls zou komen moest ik het terug geven aan je."Zei ze en begon nu in de kast te zoeken.

"Ow van wie was de brief?"Vroeg ik haar en dronk mijn drinken op.

"Geen idee, ik had hem gekregen en had de boodschap gekregen dat ik hem aan jou moest geven als je terug zou zijn."Zei Liz en ze leek diep na te denken waar ze die brief nou gelaten had.

"Nou als je hem vind moet je me maar bellen of stuur je een berichtje."Zei ik en gooide het bekertje weg.

"Ja is goed meid. Ga jij lekker naar de meiden toe"En ze knikte richting The Mystic Grill. Ik hoopte dat Jer en Matt er ook waren aangezien hun 2 nog het meest normaal deden.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu