2.Back Home Part 2

1K 25 3
                                    

Pov Cassidy:

"Caroline" Riep ik terwijl ik naar haar huis renden. Toen ik voor de deur stond zag ik Caroline geschrokken staan.

"Hey wat is er aan de hand?" Vroeg ik aan Caroline.

"Ow wat? Nee niks zag gewoon een spin." Wat? Is ze serieus? Net deed ze ook al zo vaag. Ze zag er echt geschrokken uit, en niet om een lullig spinnetje.

"Weet je het zeker?"Vroeg ik haar vragend.

"Tuurlijk, wat had er anders moeten zijn" Zei ze tegen mij met een lach. Alleen die was niet oprecht. Zou ze dan echt wat voor mij achter houden? Misschien had ik toch nooit weg moeten gaan.

"Um ik moet trouwens nog wel wat zeggen, je mag hier natuurlijk zo lang blijven als je wilt maar Stefan en Damon wonen in een super groot huis waar ze eigenlijk kamers over hebben. Dus misschien is dat een ideetje? Maar voor de komende tijd blijf je lekker hier bij mij! Ik heb je echt super erg gemist" En ze gaf mij een knuffel.

"Ik jou ook Car! En ik wil jullie echt niet tot last zijn. Waar is je moeder eigenlijk?" Ik had tante Liz wel thuis verwacht, maarja ze heeft het waarschijnlijk super druk met haar werk.

"ach die is alleen maar aan het werk. Maar ze stuurde mij met net een berichtje of we met ze drieën vanavond bij The Mystic Grill wat willen gaan drinken. Beetje bij kletsen enzo. Waarschijnlijk is Matt er ook, hij werkt daar tegenwoordig" Vertelde Caroline mij.

"oke ja dat is goed. Ugh vind het echt super eng om ze weer te zien"Ik heb Matt al zo lang niet gezien, ben benieuwd hoe hij reageert en of hij mij net zo erg mist heeft als ik hem.

" Dat komt echt helemaal goed, je weet toch hoe Matt is. Maar ik moet nu echt weer terug naar school. Ik had ze verteld dat ik naar de tandarts was."Zei ze met een lach op der gezicht. Ze pakte der tas en gaf mij nog snel een knuffel voordat ze weer weg ging.

Daar was ik dan, Mystic Falls het stadje wat ik zo gemist heb. Ben wel echt zenuwachtig hoe ze gaan reageren. Ze weten dat ik weer terug kwam, maar volgens mij niet precies wanneer. Ik denk dat ik na dat ik bij The Mystic Grill ben geweest bij Elena langs ga. Ik heb der echt gemist.

"klop klop" huh wie zou dat nou zijn? Ik deed de deur open en er stond iemand met super mooie blauwe ogen en donker haar. Heb hem nog nooit gezien.

"Cassidy Smoak" Zei de mysterieuze jongen, erg zeker van zijn zaak. Hoe weet hij mijn naam, ik heb geen idee wie hij is. Maar voor dat ik wat kon zeggen stelde hij zichzelf al  voor.

"Ik ben Damon Salvatore." ow hij is dus de nieuwe, de broer van Stefan,het vriendje van Elena. Ik heb volgens mij echt veel gemist.

"Hoi, Cassidy. Maar dat wist je al" Zei ik en hij lachte naar mij.

'Kwam je voor Caroline?"Vroeg ik aan Damon.

"Nee ik kwam voor Sherff Fobres. Ik help haar met sommige zaken, vooral de dierenaanvallen. Hebben we veel last van de laatste tijd."Vertelde Damon mij. Dieraanvallen? Hoop dat het dieren zijn en geen vampieren, dat zou super gevaarlijk zijn voor tante Lizz. Ik hoop echt van harte dat het dierenaanvallen zijn.

"Dierenaanvallen?"Vroeg ik.

"Ja mijn specialtijd"Zei Damon met een knipoog. Ik keek op de klok en zag dat het tijd was om richting The Mystic Grill te gaan. Waarschijnlijk zag Damon dat ik naar de klok keek.

"Wilde je mij nu soms al weg hebben?"Zei hij terwijl hij nonchalant tegen de deur aan leunde.

"haha nee hoor. Ik heb met Caroline en tante Lizz afgesproken om wat te gaan drinken bij de Mystic Grill." Ik draaide mij om, om m'n jas te pakken en net toen ik wilde vragen of hij een lift nodig had omdat hij wat met Lizz wilde bespreken was hij opeens weg. Super raar. Maarja het is en blijft Mystic Falls, daar gebeuren nou eenmaal rare dingen.

Toen ik aan kwam bij The Mystic Grill zag ik Caroline bij haar auto op mij wachten. Ik parkeerde mijn auto en liep naar haar toe.

"En de school dag overleefd" Zei ik lachend tegen Car terwijl we samen naar binnen liepen.

"ha ha grappig. Morgen mag jij ook weer" Zei ze tegen mij en gaf mij een duwtje. En onhandig dat ik ben botste ik tegen iemand aan. En die Iemand was de mysterieuze jongen van net, Damon.

"oeps, sorry "Ik hoorde Caroline lachen maar ze liep door, thanks Car. Eerst mij voor schut zetten en dan gewoon doorlopen.

"Zie ik je alweer vandaag"Zei hij met een knipoog

"Ja onweerstaanbaar ben je"Zei ik als grapje om mijn onhandigheid te verbloemen. Hij draaide zich om en zwaaide nog naar Lizz en draaide zich weer naar mij.

"Zie je snel Cassy" En voor ik het wist was hij al weer weg. Ik liep naar het tafeltje waar Caroline en Liz zaten.

"Cassidy wat ben je toch mooi"Zei tante liz en ik voelde mijn wangen rood worden. Was nooit zo goed in complimentjes krijgen, wist niet hoe ik er op moest reageren dus gaf der maar en knuffel en ging zitten.

"Ik ben erg blij dat je weer terug bent. Je mag zo lang bij ons blijven zoals je wilt."Zei Liz en gaf mij een warme lach. Wat heb ik ze toch gemist.

"Bedankt Liz! Caroline vertelde mij over Damon en Stefan Salvatore over hun huis? Misschien dat ik over een tijdje daar heen kan."Vertelde ik haar. Alleen haar blik veranderde snel van blij naar ongerust opeens. Waar zou ze ongerust over moeten zijn, ben oud en wijs genoeg.

"Is er iets?"Vroeg ik. Maar voordat Liz kon antwoorden was Caroline haar al voor.

"Ik zie Matt nergens, ik dacht dat hij er al wel zou zijn. Misschien is hij in de keuken?" Zou Matt mij misschien gezien hebben en gedacht hebben dat ik hem niet wilde zien? of misschien wilde hij mij wel niet zien?

"Hoe was het in New York?" Vroeg Liz mij voordat ik veder in m'n gedachten kon afdwaalde.

"Het was er echt super druk! Maar wel erg leuk en heb alles goed kunnen verwerken. Ben zelfs op een vecht sport gegaan" Vertelde ik ze. En ze keken mij verbaast aan.

"haha jij en vechten, wie had dat ooit gedacht. Van Cheerleader tot vechter. Zullen de jongens leuk vinden. Had je eigenlijk iemand? Je had het een tijdje over een jongen maar opeens was dat klaar." Die jongen waar Caroline het over had heten Kol Mikaelson, de jongen waar ik voor het eerst wat voor voelde.

"Hij heette Kol. Ik had hem ontmoet bij de sportschool, we hadden wat leuks dacht ik" Zei ik wat verdrietig. Caroline keek mij eerst een beetje geschrokken aan en daarna met wat medelijden. Waarom toch zo geschrokken iedere keer.

"Hoezo? Wat is er gebeurd?"Vroeg Car.

"We spraken erg veel af met elkaar, deden veel dingen. Hij heeft mij erg goed geholpen om alles te verwerken en het ging stukken beter met mij. Hij had het altijd over reizen, en dat hij allerlei plekken met mij wilde zien. Maar opeens na 8 maanden was hij weg. Er lag een briefje in de post. Het spijt mij maar ik moest vertrekken liefs Kol. Zo iets kort na zoveel plannen die we samen hadden. Dus dat was ook weer iets waar over ik heen moest komen. Dat was 6 maanden geleden." Vertelde ik ze. Maar voordat ik kon antwoordde hoorde ik mijn naam....

"Cassidy?"

En wat vonden jullie er van? Cassidy heeft dus een relatie met Kol gehad, zou dat echt zijn geweest of maar een spelletje van Kol? En wie zou Cassidy roepen?Als jullie leuke ideeën hebben voor een liedje die je bij een hoofdstuk zou willen zien comment dan even of stuur me een berichtje.

love from me xx Katy

Song: Blake Shelton - Home

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu