24.The Mikealson Family.

347 9 1
                                    

Cassidy pov:

Nadat Klaus boos weg was gestormd uit het huis en idereen geschrokken was van de reactie van Klaus. En Elijah en Rebekah die er nog geschrokken bij stonden, kreeg ik een berichtje binnen.

K: Leuke verrassing vind je niet ;) Katherine.

"Damon, kijk heb een berichtje van Katherine."Zei ik tegen hem en liet toen mijn telefoon zien.

"Waarom moet ze jou heel de tijd hebben."Zei Damon geïrriteerd maar ik zag aan zijn gezicht dat hij ook bezorgt was om mij. Want het was wel vreemd dat Katherine mij heel de tijd moest hebben.

"Ik heb geen idee. Maar ik ben blij dat ze de rest wel in de kisten heeft gelaten"Zei ik tegen hem en hij stemde met mij in. Ik stuurde haar een berichtje terug.

C: Wat je maar een verrassing noemt... en nu je Klaus zijn vader hebt wakker gemaakt, wat is nu je plan? Cassidy

K: Ik vond het best een goede verrassing hoor. En als je daar achter wilt komen moet je toch echt weer met mij afspreken... denk alleen dat je vriendje daar niet al te blij mee zal zijn. Maar die keuze is helemaal aan jouw. Kat

"Zeg ze nog meer?"Vroeg Damon. En ik dacht er over na om niks tegen hem te zeggen. Maar ik ben altijd de gene die tegen hem zegt dat hij altijd alles moet zeggen en dat hij eerlijk tegen mij kan zijn. Beetje hypocriet als ik dat nu niet tegen hem zou zijn.

"Uhm ja.. Ze zegt als ik wil weten wat haar plan hier mee is dat ik met haar moet afspreken."Zei ik tegen Damon. Ik hoopte dat zijn reactie niet al te fel zou zijn.

"Heeft ze mooi pech want dat gaat niet gebeuren."Zei Damon die niet wilde dat ik weer met haar ging afspreken.

"Ja?"Zei ik tegen hem. Damon keek mij vragend aan pakte mijn hand en we liepen samen naar de bibliotheek ruimte waar we net iets meer privacy hadden. Daar was ik blij om, het ging andere mensen niks aan wat wij gingen bespreken. Beetje jammer dat meer dan de helft in de andere kamer super gehoord hebben.

"Cas je kan niet met haar afspreken. Ze is niet te vertrouwen."Zei Damon die mijn ongerust aan keek. Hij wilde echt niet dat ik haar weer zag.

"Ja maar ze wilde het ook al tegen mij  vertellen in Grill. Alleen daar kreeg ze de kans niet meer voor"Legde ik hem uit. Wilde ik echt weer met haar afspreken? Nee natuurlijk niet, ze is niet te vertrouwen. Maar ik heb Klaus nog nooit zo bang gezien. En Rebekah en Elijah leken wel standbeelden. Alleen we moeten meer te weten zien te komen, waarom heeft ze hun vader wakker gemaakt? Wat is haar plan nu weer?

"Nee en dat is jammer. Maar dit is hun probleem en niet die van ons. We hebben ze al geholpen om die kisten terug te krijgen. En het is niet onze fout dat Katherine die vader van hun heeft wakker gemaakt"Zei Damon die wat voor zich zelf inschonk. Ik hoefde het niet, ik hou echt niet van bourbon.

"Maar we moeten ze toch helpen.."Zei ik. We kunnen ze toch niet zomaar laten stikken.

"Nee dit is hun probleem Cassy. En jij gaat ze zeker niet helpen. Die man is gek uit alle verhalen die ik heb gehoord en zeker nu hij ook met Katherine samenwerkt, dat kan dan niet veel goeds betekenen. "Zei Damon die zijn drankje in een keer op dronk.

"Dus we moeten maar gewoon afwachten?"Vroeg ik hem en plofte neer op de bank.

"Ik weet ook wel andere dingen die we kunnen doen."Zei hij en wiebelde met zijn wenkbrauwen en hij had een smirk op zijn gezicht. Ik moest lachen. Het maakt niet uit in welke situatie wij zitten maar hij weet mij altijd aan het lachen te maken. Net voor dat ik wat wilde zeggen kwamen Rebekah met Elijah binnen.

"Perfecte timing.. "Zei Damon sarcastisch. Die met zijn ogen draaide.

"We wilde even met Cas praten."Zei Rebekah en Damon keek ze vreemd aan en toen keek hij naar mij.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu