16.She's is back in town.

473 13 12
                                    

Bonnie pov:

Ik liep samen met Caroline Elena en Stefan naar de volgende les.

"Zullen we nog heel even wachten op Cas?"Vroeg ik. We stonden bij Elena haar kluisje aangezien het lokaal waar we moesten zijn er naast was.

"Ja is goed,ze doet er wel lang over om haar jasje te pakken."Zei Caroline ongeduldig maar je hoorde aan haar stem dat ze meer bezorgt was aangezien we niet weten welke vampier er rond loopt, alleen iedereen had wel een vermoeden wie er terug was. En daar was niemand blij mee als dat zo bleek te zijn.

"Ik ga anders wel even kijken, dan bel ik Damon gelijk wat hij weet over de vampier die hier is."Zei Stefan. Ik maakte me zorgen om Cassidy dus besloot met hem mee te gaan. Net toen we weg wilde lopen zei Elena nog wat.

"Denken jullie dat Katherine terug is?"Vroeg ze. Iedereen dacht al dat zij het was. Maar iedereen weet ook waar Katherine is zijn er ook altijd problemen die niemand kon gebruiken.

"We weten nog niks zeker. Kijk gewoon extra uit tot we meer weten. Kom Bonnie laten we kijken waar Cassidy blijft en kijken wat Damon weet."Zei Stefan en gaf Elena nog snel een kus op haar wang.

"Oke is goed. We zien jullie zo in de klas en wees voorzichtig."Zei Caroline en ze liep samen met Elena naar de les.

"Wat denk jij? Is ze terug?"Vroeg ik aan Stefan.

"Ik hoop het niet. Maar wie wil haar ook terug hebben?"Zei Stefan lachend. Hij deed de deur open die naar het veld leiden alleen ik zag Cassidy nergens.

"Shit!"Hoorde ik Stefan zeggen en hij pakte snel zijn telefoon.

 "Wat is er?"Zei ik bezorgd en liep achter Stefan aan.

"Ik ruik bloed."Zei Stefan. Die zijn telefoon nu op de luidspreker zetten zodat ik het gesprek met Damon ook kan horen.

"Broertje."Hoorde ik Damon zeggen.

"Wie is er terug Damon?"Zei Stefan die nu bukte en Cas haar jasje op pakte.

"Rustig aan.. wat is er aan de hand. Sinds wanneer wil jij weten waar ik mij mee bemoei."Zei Damon verveeld. Hij had geen idee dat Cassidy weg was.

"Het is Cassidy, Damon."Zei ik aangezien Stefan aan het concentreren was of hij Cassidy nog kon ruiken aangezien ze bloeden.

"Wat? Wat is er met Cas, Bonnie?"Vroeg Damon ongerust. Wow Damon die ongerust is.

"De pauze was voorbij en we gingen met ze alle naar binnen. Maar Cas was haar jasje op het veld vergeten en die ging ze nog snel halen. Maar het duurde erg lang dus Stefan en ik gingen kijken waar ze bleef, haar jasje ligt er nog met een heel klein beetje bloed."Zei ik ongerust aangezien we geen idee hebben waar ze is.

"Hoe kunnen jullie haar dan ook alleen, jezus. Jullie wisten dat er iemand was."We hoorden Damon op de achtergrond heen en weer lopen.

"Ik kom eraan en dan bedenken we wat we gaan doen."Zei Damon. Maar net toen hij wilde ophangen hoorde we iemand op de achtergrond.

"Aww jullie misten mij al."Hoorde we op de achtergrond iemand arrogant zeggen.

"Katherine"Zei Damon boos en hing op.

"SHIT dit kan nooit goed gaan. Ga de meiden halen en stuur een berichtje naar Matt en Tyler. Ik ga naar de Boarding house. Ik bel jullie als ik meer weet over Cassidy oke."Zei Stefan en hij ging snel wel. Ow nee dit kan nooit veel goed betekenen. Maar voordat ik naar binnen ging deed ik iets anders waar ik zeker van wist waar Katherine bang voor was, Klaus.

"Zozo mevrouw Bennett die mij belt."Zei Klaus, je hoorde door de telefoon dat hij een lach op zijn gezicht had. Maar ik weet dat hij ook om Cassidy geeft en een hekel aan Katherine heeft.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu