8.Sleepover With The Girls part 1

773 20 3
                                    

Cassidy pov:

"Je bent het nog niet verleerd he"Zei Jeremy, nadat ik hem en Tyler had ingemaakt met een potje pool. Voordat ik vertrok speelde we dit ook altijd en was ik ook de gene die meestal won.

"Jullie hebben mij gewoon laten winnen. Weet zeker dat jullie in die tijd dat ik ben weg geweest super hard hebben lopen oefenen." Zei ik tegen ze.

"Nee Cas je verslaat ons keer op keer."Zei Tyler lachend en legde onze pool spullen terug. We liepen met z'n 3en naar een tafeltje toe en Matt kwam naar ons toe lopen.

"Eindelijk even pauze." Zei Matt opgelucht. En gaf ons nog wat te drinken en had ook natuurlijk iets voor zich zelf mee genomen.

"Ach stel je niet aan. Voor je het weet ben je weer thuis." Zei Tyler lachend en gaf Matt en duwtje waar hij zich verslikte in zijn drinken.

"Gaat het?"Vroeg ik lachend aan Matt terwijl ik op zijn rug klopte.

"Ja hoor. Tyler weet nog geen eens wat werken is. Altijd geld van pappie en mammie." Zei Matt geïrriteerd en hij liep weg. Gezellig dit zeg...

"Weer heel handig gedaan Ty" Zei Jeremy. Matt en Tyler zijn of beste vrienden voor het leven of ze branden elkaar helemaal af. En dan zeggen ze dat meiden ingewikkeld zijn. Nu ik er aan dacht stuurde ik Bonnie een berichtje dat ik nu nog niks had gegeten en of we anderes met ze vieren wat zullen eten bij Stefan en Damon thuis aangezien we daar hebben afgesproken.

Gesprek tussen Cassidy en Bonnie.

C: Hey Bon. Damon is niet op komen dagen :(. Dacht Misschien kunnen we met ze vieren wat eten bij Stefan en Damon thuis aangezien we daar hebben afgesproken. x

B: Hey Girl. Ja tuurlijk geen probleem. Ben nu met Elena en we wachten dan bij Stefan en Damon op je voordat we wat bestellen. Waarom is Damon niet op komen dagen....?

C: Oke Thanks! Hij moest Lizz helpen met een of andere dierenaanval dus hij kon niet komen... beetje vaag. Misschien had hij toch niet meer zo zin ofzo. Zie je straks Bon x

B: Tuurlijk had hij daar wel zin in anders had hij dat ook niet met je afgesproken. En het is Damon, Cas hij is raar apart en gemeen. Dus wees blij dat hij niet kon komen haha zie je zo x Bonnie en Elena.

"En hoe vind je het eigenlijk om weer terug te zijn. Het is natuurlijk zo anders als het grote New York." Vroeg Jeremy aan mij.

"Vind het fijn om weer terug te zijn. Dit is toch m'n vertrouwde omgeving, hier ben ik opgegroeid dus tuurlijk ben ik blij weer terug te zijn." Zei ik tegen ze.

"En jullie? Ook een beetje blij dat ik weer terug ben." Vroeg ik aan ze.

"Tuurlijk, het werd echt tijd dat je terug kwam" Zei Jeremy.

"Als het langer had geduurd waren we je persoonlijk komen halen" Zei Tyler.

"haha dat had ik nog wel een willen zien." Tyler kreeg een berichtje binnen en hij keek geschrokken.

"Ik moet gaan. Ik zie jullie morgen wel op school." Zei Tyler en voor ik het wist was hij weg. Jeremy keek mij vreemd aan maar we hadden het er verder niet over.

"Dus jij gaat vanaf morgen weer naar school?" Vroeg Jer aan mij.

"Ja. Ik heb alleen me rooster nog niet dus die moet ik nog wel ophalen." Zei ik tegen hem.

"Maak je daar niet druk om. Elena heeft die vorige week al voor je meegenomen"Zei Jeremy. Daar was ik blij mee dan hoefde ik daar niet meer aan te denken en dat scheelde natuurlijk ook weer.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu