9.Sleepover With The Girls part 2

684 22 0
                                    

Caroline Pov: (Net voordat Tyler in het vorige hoofdstuk een berichtje krijgt.)

Ik ben echt super blij dat Cassidy weer terug is. Ook al kunnen we haar niks vertellen wat er aan de hand is. Ze is lang weg geweest en in die tijd is er van alles gebeurd.. Ik werd verliefd op Matt en nu heb ik een ingewikkelde relatie met Tyler. Waar ik Cassidy dus ook niks over kan vertellen aangezien hij een weerwolf is en ik een vampier. Daar kan ik niks over zeggen tegen haar dus daar kan ze me natuurlijk ook niet mee helpen waar ik super erg van baal. Ik was zo ver in gedachten dat ik schrok van mijn eigen telefoon. Ik pakte mijn telefoon uit mijn zak en zag dat Elena mij belde en nam op.

Telefoon gesprek tussen Caroline en Elena

" Met Caroline"Zei ik en hoorde een hoop geluiden op de achtergrond.

"Omg Car."Zei Elena bang en geschrokken.

"Elena waar ben je"Zei ik geschrokken en trok mijn jasje aan zodat ik er gelijk naar toe kon gaan.

"Bij de begraafplaats, vlak bij mijn ouders. Kom snel Car! Klaus heeft Stefan neer gestoken."Zei Elena paniekerig.

''Oke ik kom er gelijk aan Elena"Zei ik tegen der.

Ik rende zo hard ik kon op me vampieren snelheid en was zo bij Elena en Stefan. Stefan was haast niet meer bij bewust zijn en trok snel de tak die Klaus door hem had geboord er uit en hij begon langzamerhand hand weer te genezen.

"Omg wat is er gebeurd?Vroeg ik Elena geschrokken die Stefan hielp op te staan.

"Stefan had met Klaus afgesproken om te vragen of hij wist wat er met Cassidy was gebeurd. Klaus zei dat hij om Cassidy geeft, alleen ik geloofde daar niks van. Ik sloeg hem in zijn gezicht, hij gooide mij in de lucht en viel toen Stefan aan. Hij zij dat we hem nu boos hadden gemaakt en voor hem moeten uitkijken. Damon is toen boos weg gegaan en heeft ons hier achter gelaten"Zei Elena boos dat Damon hen daar zo had achter gelaten.

"Dus Damon was hier ook? Hij had toch met Cassidy afgesproken?"Vroeg ik Elena.

"Ja klopt ,maar dat hij heeft hij afgezegd omdat Stefan hem had gevraagd om met ons mee te gaan en daar was hij niet al te blij mee." Terwijl Elena me dit vertelde bedacht ik mij opeens wat Klaus misschien in gedachten kon hebben, Tyler...

"Jongens wat als Klaus, Tyler tot iets dwingt te doen?"Zei ik geschrokken door het idee. Als Klaus boos was wist je nooit wat hij van plan was. Dit kon nooit goed aflopen..... Elena was inmiddels terug gegaan naar Bonnie. Ik had Tyler inmiddels een berichtje gestuurd dat hij voor Klaus moest uitkijken, hij reageerde dat hij met Cassidy en Jeremy was maar nog met mij wilde afspreken. We hebben afgesproken bij hem thuis, kan hem maar even zien omdat ik vanavond een meidenavond heb. Maar wil toch even weten of het goed met hem gaat en dat Klaus niet naar hem toe gaat. Ik parkeerde mijn auto en liep snel naar de voordeur maar hoorde geschreeuw binnen..

"Klaus wat doe jij hier?" Vroeg ik. Ik wist dat hij naar Tyler zou gaan.

"Ik kwam je vriendje even bezoeken, wilde weten hoe jullie band verder met Cassidy is. En misschien dat het tijd is dat ze weet wat er aan de hand is"Zei hij met een lach om z'n gezicht. Ik zag Tyler op z'n telefoon, wat was hij nou weer van plan dacht ik. Maar probeerde verder niet naar hem te kijken zodat Klaus het niet door had wat Tyler van plan was.

"Waarom moet ze weten wat er aan de hand is, alsof ze het niet zwaar genoeg heeft dat Kol haar zomaar heeft verlaten"Zei ik boos tegen hem. Hij keek mij met een aparte blik aan die ik niet echt kon plaatsen.

"Op Kol heb je nooit kunnen rekenen. Maar laten we ter zaken komen." Zei Klaus en voor dat ik het wist had Klaus Tyler tegen de muur gedrukt met zijn hand om Tyler zijn nek.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Where stories live. Discover now