18.Rebekah Mikaelson.

476 7 2
                                    

Cassidy Pov:

Ik wilde even babbelen met Damon en iemand aan je voorstellen. Mijn lieftallige zusje, Rebekah."Zei Klaus.

"Hey jij moet Cassidy zijn."Zei Rebekah en ze stak haar hand uit. Ze leek mij aardig. Maar je weet het maar nooit met de Mikaelson's.

"Hey leuk je te ontmoeten."Zei ik tegen haar. Ik besloot om niet te oordelen over haar en der een kans te geven. Maar aan Damon zijn gezicht te zien was hij er niet al te blij mee.

"Klaus wat een fijne verrassing"Zei Damon sarcastisch. En keek Rebekah verveeld aan. Rebekah zat nu tegenover mij.

"Eens gelijks Damon"Zei Klaus en Damon stond nu op en ze stonden tegen over elkaar. Het Stoom kwam nog net niet uit zijn oren.

"Jongens laten we het gezellig houden"Zei Rebekah die omzich heen keek of dat Damon en Klaus niet de aandacht hadden getrokken van andere mensen.

"Damon.."Zei ik en hoopte dat hij geen scene zou maken. Hij keek mij aan en nam een diepe zucht en hij ging naast mij zitten.

"Hoe gaat het met je Cassidy. Je hebt de beroemde Katherine ontmoet, geen fijn mens om eerlijk te zijn." Zei Klaus die inmiddels naast zijn zus was gaan zitten.

"Nee jij bent een fijns mens."Hoorde ik Damon zeggen en Klaus rolde met zijn ogen en negeerde Damon.

"Ja het gaat best hoor. Ben wat gewend inmiddels."Zei ik en Rebekah gaf mij een glimlach.

"Gelukkig maar. Niemand is blij dat ze er weer is. Vandaar dat ik hier ben. Ik wilde even met Damon praten. Jullie meiden kunnen elkaar gezellig leren kennen."Zei Klaus en hij seinde naar de bar om daar te gaan zitten met Damon. Ik gaf hem een gerust stelende glimlach en hij kneep in me hand die op mijn schoot lag en liep achter Klaus aan.

"Sinds wanneer ben je in Mystic Falls?"Vroeg ik aan Rebekah. Die opgelucht ademhaalde dat ik gewoon tegen haar praatte en er geen ongemakkelijke stilte hing.

"Gisteren... Klaus vertelde mij dat je alles wist toch."Vroeg Rebekah vragend.

"Ja inderdaad. Wacht..."Zei ik en bedacht mij oppeens dat zij waarschijnlijk ook in een kist heeft gelegen zoals Kol nu.

"Ja ik denk dat hij al een idee had dat Katherine terug zou komen. En hij heeft meer mensen nodig die aan zijn kant staan."Zei Rebekah en ze riep een ober, en het was Matt.

"Hey Cas, wat kan ik voor jullie inschenken."Zei Matt die opgelucht keek dat alles weer goed was.

"Hey Matt. Doe maar een long island icethea alsjeblieft."Zei ik en gaf hem een snelle knuffel dat alles weer goed ging met mij. Hij maakt zich veelste veel zorgen. Ik zit hier nu met Rebekah Mikaelson. En Klaus en Damon zitten samen aan de bar, die combi zal je ook niet vaak zien trouwens. In Mystic Falls blijft het altijd spannend.

"Doe mij maar hetzelfde."Zei Rebekah. En Matt gaf Rebekah een glimlach en hij liep weer terug naar de Bar.

"Ik heb echt trouwens geen idee wat we net hebben besteld"Zei Rebekah lachend en ik lachte met haar mee.

"Het is zoet maar er zit wel alcohol in."Zei ik tegen haar.

"Vampieren kunnen er veel beter tegen dan mensen. Maar zal rustig aan doen. Wie was dat eigenlijk."Vroeg ze aan mij.  Dan had ik het net toch goed gezien. Toen Matt haar een glimlach gaf dacht ik dat ze bloosde, had ik dat toch goed gezien.

"Dat is Matt, hij is echt een lieve jongen. Hij is ook erg goed in Football."Zei ik tegen haar en ze staarde nog naar Matt. Die weer terug kwam lopen met onze drankjes.

"Dames, jullie drankjes."Zei Matt en gaf ons een knipoog en ging weer verder met zijn werk.

"Dat moet ik maar een Cheerleader worden."Zei Rebekah die een slokje nam van haar drankje en gaf het een goedkeurde blik.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu