11.Back To School

630 21 0
                                    




Cassidy pov:

"Wat is er gisteren gebeurd?"Vroeg ik aan Caroline en Tyler die mij geschrokken aankeken.

"Niks bijzonders joh"Zei Tyler en Caroline keek mij nog steeds geschrokken aan.

"Zoals alles wat er tegenwoordig gebeurd niks bijzonders is."Zei ik geïrriteerd en liep langs Caroline en Tyler. Ze houden echt iets achter en ik word er helemaal gek van.

"Cas wacht nou even."Zei Tyler met Caroline achter zich aan.

"Het enigste wat jullie allemaal doen is geheimzinnig. En ik word er helemaal gek van, wanneer Klaus er is hebben jullie zowat een hartaanval. Als ik met Damon wil afspreken kan ik dat maar beter niet doen omdat hij toch niet aardig is. En jullie geven elkaar alleen maar blikken zodra er iets gebeurd en ik mag er niks van weten."Zei ik boos tegen Ty en Caroline. Iedereen heeft wel een geheim. Maar het is nu alsof ik niks weet en hun alles en word er helemaal gek van.

Inmiddels waren Bonnie en Elena ook komen kijken aangezien ik vrij boos was. En ons vast hoorden praten boven. Stefan was alleen nergens te bekeken die sliep waarschijnlijk nog denk ik.

"Wat is er allemaal aan de hand? We hoorde jullie boven helemaal praten."Zei Elena. Bonnie kwam naast mij staan en keek mij schuldig aan. Ze houden iets voor mij achter en ik word er gek van. Klaus, Damon, Stefan, Caroline, Tyler, Elena en Bonnie ze houden echt iets voor mij achter. Klaus die opeens opduikt en allemaal vage dingen zegt. Damon die het ene moment super aardig is en dan weer super vaag en weer naar tante Liz gaat. Ik denk dat ik vanmiddag naar haar toe ga om te praten, hopelijk liegt zij niet tegen mij.

"Vraag dat maar aan hun. Ik ga me aankleden en zie jullie op school wel als jullie niet te druk zijn met die geheimzinnige dingen. "Zei ik tegen alle 4 en liep naar onze kamer en pakte wat kleren en liep naar de douche van Damon, aangezien hij er toch niet is kan ik er mooi gebruik van maken.

Nadat ik heerlijk gedoucht had was ik ook gelijk een stuk rustiger. Ik kleedde mij snel aan, deed wat make-up op en deed mijn haar snel aangezien het al weer bijna tijd was om richting school te gaan. Ik pakte mijn spullen en net toen ik Damon zijn kamer uit wilden lopen kwam Stefan naar beneden lopen. Hij was zo te zien ook klaar om naar school te gaan.

"Goedemorgen, lekker geslapen?"Zei Stefan vrolijk, hij had waarschijnlijk nog geen idee van vanmorgen.

"Ja hoor lekker geslapen, jullie hebben echt een mooi huis."Zei ik tegen Stefan en we liepen samen door het grote huis.

"Dankje. Het was van onze oom, die is helaas overleden dus nu is dit allemaal van ons. Had Caroline al gezegd dat je hier mocht komen wonen. Er zijn zoveel kamers leeg."Zei Stefan en we stopte voor een deur. En hij knikte naar de deur om die open te doen, ik deed de deur open en zag een mooie kamer.

"Ik snap dat het niet echt ideaal is om bij je tante en Car te blijven wonen. En dit huis is zo groot je hebt geen last van elkaar."Zei Stefan lachend. Ik dacht na over het aanbod en misschien was het wel een goed idee ook. Dan zit ik Car ook niet zo op der lip en heb ik gewoon iets voor mijzelf. Ik nam de kamer in mij op. Er stond een kingsize bed in, naast het kingsize bed was een inloop kast. Er zat nog een deur in de mooie slaapkamer.

"Dat is de badkamer als je het afvroeg."Zei Stefan met een lach op ze gezicht die tegen de deurpost aanleunde.

"Wow het is echt mooi Stefan. Ik zal er over nadenken en laat het eind van de dag aan je weten."Zei ik een stuk vrolijker.

"Ja geen probleem, hier heb je mijn nummer."Stefan pakte een stukje papier wat op het bureau lag die in de hoek van de kamer stond met een boeken kast ernaast.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu