3.Still Friends?

927 23 0
                                    

Caroline pov nadat ze van huis vertrok om weer naar school te gaan:

Ugh haat het om tegen der te liegen. Ik schrok net echt zo erg omdat ik zeker wist dat ik Klaus zag. Ik heb geen idee wat hij hier deed. Gelukkig kan hij niet binnen komen. Maar ik zag hem bij de keukendeur staan en toen ik gilde was hij opeens weg. Nu moet ik tegen Cassidy liegen. We hebben besloten niks over Vampieren tegen haar te vertellen, Elena had er allemaal erg moeilijk mee toen ze er achter kwam dat Stefan een vampier was. Alleen er is nu een probleem, ik ben er ook een. Stefan en Damon kennen Cassidy niet, zij komt echt overal achter! Zeker als ze je zo goed kent. Dus ben benieuwd hoelang dit gaat duren.Gelukkig is iedereen wel erg blij dat Cassidy terug is, ook al denkt ze zelf van niet. Ik heb als verrassing geregeld dat iedereen straks bij Elena thuis is. Nadat we bij The Mystic Grill zijn geweest gaan we naar haar toe.

Cassidy vertelt over Kol:

Caroline pov:

OMG ze is met freaking KOL MIKELSON gegaan, de broer van Klaus.Ik dacht dat Elijah zijn enige broer was.Ze hadden het wel eens over andere maar ik dacht dat ze dood waren maar het blijkt dus toch niet zo te zijn. O god, dalijk weet ze er wel vanaf, van vampieren en denkt ze dat ze het ons niet kan vertellen. Ik moet Elena en Bonnie er straks echt over spreken. Ik weet echt niet of het wel zo'n goed idee is dat we het voor haar verzwijgen. Zeker nu ik bijna zeker weet dat ik Klaus heb gezien. En dan heb je ook nog eens Damon, hij moet Cassidy met rust laten. Die blikken die die 2 net hadden waren vreemd. Maar ja Damon is ook vreemd.

Cassidy pov:

"Cassidy?" Daar stond Matt dan, geschrokken om mij te zien. O god hij haat mij vast! Maar voor ik het wist trok hij mij in een knuffel.

"Ik heb je echt gemist Cas" Zei hij, terwijl ik hem nog even vast hield.

"Ik jou ook Matthew"Zei ik lachend, ik wist dat hij het haatte als ik zijn hele naam zei.

"Ik merk al weer dat je terug bent"Zei Matt lachend en sloeg een arm om mij heen.

"Wat willen de dames drinken?" Vroeg Matt die nog steeds naast mij stond met een arm om mij heen.

"Koffie, voor mij ook, thee"Zei Liz, Caroline en toen ik zelf.

"Komt eraan! Als ik klaar ben moeten we echt bij praatten. Ben blij dat je terug bent."Zei Matt en liep weer terug naar de bar. Wow gelukkig een positieve reactie, nu de rest nog....

"Kijk eens dames, jullie drinken."Zei Matt en gaf mijn Thee.

"Cas een beetje opschieten, we moeten zo nog weg."Zei Caroline tegen mij. Weg? Waar wilt zij nu nog heen? Ik wilde eigenlijk nog even langs Elena gaan dacht ik bij mezelf.

"Hoezo? Wat was je van plan?" Vroeg ik aan Caroline.

"Ow nee niks bijzonders joh, maar schiet maar een beetje op" Zei ze een beetje vaag.

"Nou dan schiet ik maar een beetje op he"Vertelde ik haar, en Liz moest lachen.

"haha ik merk wel weer dat je thuis bent, je hebt mijn moeder nu al weer voor je gewonnen." Zei Car voordat ze der koffie opdronk, damn zij kan warm drinken.

"Nou weet je wat we gaan wel, ik hoef toch niet meer. Kan niet wachten waar we heen gaan." We namen afscheid van Lizz. Ik wilde nog gedag tegen Matt zeggen, maar hij was nergens te bekennen. Jammer, wilde hem graag nog even zien.

"Rijd jij achter mij aan." Zei Caroline en ze ging der auto in. Nou daar gaan we maar dacht ik bij mezelf. Ben benieuwd waar we naar toe gaan. Terwijl ik achter Caroline reed dacht ik of ik niet gewoon had moeten zeggen dat ik naar Elena wilde, maar misschien zou dat er na nog wel kunnen. Voordat ik wist waren we gestopt, Elena der huis. Misschien had Car dezelfde gedachten als mij.

"Ik heb een verrassing voor je"Zei Caroline enthousiast en deed der arm door die van mij heen en we liepen samen naar de voor deur, ik was best zenuwachtig. Zou Jer er ook zijn? Of Elena der nieuwe vriend Stefan? Voordat ik verder vragen kon bedenken ging de deur open.

"SUPRISE" Wow, nu weet ik dus waar Matt was gebleven, hij was gewoon hier heen gegaan, voordat ik wat kon zeggen werd ik in een knuffel door Bonnie getrokken.

"OMG je bent er weer, je hebt je haar anders! Echt super leuk, ben zo blij dat je weer thuis bent."En ze gaf mij een warme lach. Net toen ik naar Elena en waarschijnlijk Stefan wilde lopen werd ik opgetild en in een dikke knuffel getrokken, die gespierde armen was ik echt niet vergeten, Tyler.

"Hey kleintje je bent er weer"En Tyler zetten mij neer. Kleintje, die naam zal ik wel altijd houden ben ik bang.

"Jaja ik heb jou ook gemist hoor Ty"En hij gaf mij nog een snelle knuffel voordat Elena naar mij toe liep. Wat heb ik iedereen toch gemist, maar het blijft wel heftig. Ik mis mijn ouders ook zo erg, maar gelukkig heb ik deze lieve vrienden en daar ben ik super blij mee. Dus voordat Elena iets kon zeggen trok ik haar in een knuffel en zag ik de rest naar de keuken lopen om ons een beetje privacy te geven.

"Ik ben zo blij dat je er weer bent, en het spijt mij zo dat ik niks heb gedaan om contact te zoeken ik voel mij er zo schuldig over" Zei Elena met tranen in der ogen.

"Aw het spijt mij dat ik zomaar ben weg gegaan. Ik had gewoon naar jou toe moeten komen dat ik het moeilijk vond om hier te blijven omdat alles mij deed denken aan mijn ouders. Ik had eerlijk moeten zijn tegen je. Dat was stom van mij Elena, ik snap dat je boos op mij bent." Vertelde ik Elena.

"Ik ben niet boos op je gekkie. Ik heb je gewoon super erg gemist! En het is nu gewoon zo gelopen en daar kunnen we niks meer aan veranderen. Maar we hadden het er allebei toen gewoon erg moeilijk mee en we deden op dat moment gewoon wat we dachten dat het beste was. En nu hebben we elkaar weer en ik hoop dat we verder kunnen gaan hoe we eerst ook waren." Zei Elena en gaf mij nog een knuffel voordat ze verder ging.

"Caroline vertelde mij een beetje wat je allemaal deed in New York enzo. Vechten en over een jongen?"Zei ze lachend tegen mij terwijl ze der wenkbrauwen omhoog deed.

"Jaja ben nu een badass joh haha. Maar helaas is het niks geworden met Kol, alleen ik heb geen idee waarom hij zo plotseling is vertrokken." Vertelde ik haar, we gingen even op de trap zitten om beter te praten.

"Kol?"Vroeg Elena een beetje geschrokken, ze had een beetje dezelfde uitdrukking als Caroline toen ik haar vertelde over Kol.

"Elena toen ik Car vertelde keek ze hetzelfde als jou, een beetje geschrokken?"Vroeg ik vragend aan Elena.

"Wat, nee joh! Ik vind gewoon vervelend dat ik er toen niet voor je was, en dat had Caroline vast ook." Elena stond op en pakte m'n hand.

"Kom er zijn allemaal lekkere dingen in de keuken, en je kan Stefan ontmoeten." Zei Elena blij.

"Hey ik ben Cassidy."En gaf Stefan een snelle knuffel.

"Hey, Stefan. Leuk je te ontmoeten, ik heb veel over je gehoord. Het lijkt mij leuk om je te leren kennen en ben blij dat je weer terug bent. Niks is beter dan thuis." Zei Stefan aardig, voordat ik wat terug kon zeggen ging de bel.

"Ow dat zal Jer wel zijn."Zei Elena en ze liep naar de deur toe. Stefan en ik liepen een stukje mee in de gang om te kijken wie ik er stond. Elena deed de deur open, en opeens stond Stefan voor Elena en zei.

"Elena ga naar binnen en neem Cassidy mee alsjeblieft"En gaf haar een kneepje in der handen om der gerust te stellen. Elena liep naar mij toe en trok me mee de keuken in. Het laatste wat ik Stefan hoorde zeggen was.

"Wat doe jij in godsnaam hier."

Hoofdstuk 3! En wat vinden jullie er van? Hoop een beetje leuk!

Wie zou er bij de deur staan?

Vote and comment!

love from me xx Katy

Song: Meghan Trainor - Just a friend to you.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu