4.Secrets.

844 25 0
                                    

Cassidy pov:

"Damon wat doe jij in godsnaam hier"Hoorde ik Stefan zeggen, blijkbaar dus tegen Damon. Waarom zou Stefan een probleem er van maken als Damon er is? Het zijn toch broers, dat is in ieder geval wat Caroline mij heeft  verteld.

"Hier heb je wat te drinken."Zei Elena en gaf mij een glas. Ik probeerde wat dichter bij de gang te staan om te luisteren waar Damon en Stefan het over hadden maar voor ik het wist zag ik Caroline naar ze toe lopen.

"Heb jij hem ook gezien?!"Hoorde ik Caroline paniekerig tegen Damon zeggen. Over wie hebben ze het? Ik kon niet meer verder luisteren want Bonnie trok mij verder de keuken weer in.

"Kijk eens ik heb heerlijke cakejes gemaakt, die vind je toch nog wel lekker?"Zei Bonnie van enthousiast naar een beetje paniekerig.

"haha maak je niet druk Bonnie, ik vind ze nog steeds heerlijk. Vooral die van jou, heb ze gemist hoor"En pakte een cakeje. Ik nam net een hapje van m'n cakeje toen Stefan  de keuken weer in kwam lopen met een geschrokken Caroline achter zich aan. Ik wilde net vragen wat er aan de hand was voordat Stefan mijn schouders pakte en mij diep in m'n ogen aan keek.

"Cassidy ga met Elena naar boven en kom pas naar benden als ik je haal." Zei Stefan en Elena liep naar mij toe en we liepen samen naar boven. Wat is er toch allemaal aan de hand. Ik dacht eerst dat Caroline een beetje vaag deed omdat ze voor me achterhield dat iedereen hier was als verrassing. Maar ze blijft vaag doen, iedereen een beetje eigenlijk.

"Cas? Mag ik je wat vragen, het is een beetje raar hoor."Vroeg Elena aan mij met een beetje blozende wangen.

"Tuurlijk haha, je kan toch altijd alles zeggen en vragen."En ik ging naast haar op der bed zitten.

"Weet je onze dagboeken nog?"Vroeg Elena en ging in de kleermakers zit tegen over elkaar zitten zodat we elkaar beter aan konden kijken.

"Ja! Hoe zou ik die nou kunnen vergeten."Dat dagboek is echt heel erg belangrijk voor mij, het was echt fijn om je gedachtes op te kunnen schrijven. Zo had je toch nog het gevoel dat iemand naar je luisterde.

"Ik ben nooit gestopt eigenlijk met schrijven, het heeft mij echt goed geholpen."Vertelde Elena mij. We waren zo ver van elkaar verwijderd en toch hielde we ons aan de beloofde die we elkaar gemaakt hadden.

"Echt? Ik ook niet, ik had echt het gevoel dat ik je nog een beetje bij mij had."Vertelde ik haar.

"Ja dat had ik dus ook. Zo dat is echt een opluchting! Dacht dalijk vind je het raar ofzo dat ik er nog steeds inschreef."Zei Elena tegen mij.

"Ben blij dat je het me hebt verteld. Ik dacht dat ik de enige was, maar gelukkig heb jij er ook veel aan gehad."Ben echt blij dat ik weer terug ben. En me goede vrienden weer terug heb.

Caroline pov ( Terwijl Elena en Cassidy boven zijn)

"Blondie waarom heb je godsnaam niet eerder wat gezegd."Zei Damon geïrriteerd. Wat een Eikel zeg!

"Nou sorry hoor, ik dacht dat ik het mij had verbeeld dus zag daar niet echt het nut van in"Zei ik geïrriteerd en plofte neer op de bank.

"Wat moeten we nu doen? We waren er over eens om niks tegen Cas te zeggen maar is dat nu wel zo verstandig nu Klaus weer terug is" Zei Bonnie.

"Eerlijk, ik heb geen idee meer. Klaus is gevaarlijk, maar waarom zou hij Cassidy nodig hebben? Als dat dus niet zo zijn dat is het toch niet gevaarlijk dat we niks tegen der zeggen"Zei Tyler een beetje schuldig. Niemand wilt dat geheim voor der houden. Maar we denken dat het beter zo is. Ze heeft veel meegemaakt. Toen Elena er achter kwam had ze het ook erg zwaar.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu