5.What Happend?

825 25 0
                                    

Cassidy pov:

"Ugh" Wow was dat mijn stem dacht ik. Waar ben ik in godsnaam? Ik lag op iets zachts het was een heel groot bed. Het lag erg comfortabel dacht ik bij mezelf. Maar voordat ik de kamer verder in mij op wilde nemen zag ik al weer zwarte vlekken. Net voordat mijn ogen dicht vielen zag ik een deur open gaan en iemand naar binnen komen lopen. En toen werd alles zwart.

Elena pov  (Nadat Cassidy was vertrokken bij Elena haar huis):

"Wist jij dat Cassidy ,Kol en Klaus kon?" Vroeg Stefan aan mij toen Cassidy geïrriteerd weg was gegaan.

"Ja, sinds net. Caroline belde mij toen ze onderweg was hier heen"Vertelde ik hem. We stonden samen in de keuken en de rest zat in de woonkamer.

"Dus wat is het plan" Vroeg Damon die net de keuken in kwam lopen.

"Hoe bedoel je? Wat is het plan?" Vroeg ik vragend aan Damon.

"Was je er net niet bij ofzo?" Vroeg Damon boos. Ik had nog geen eens de tijd om wat terug te zeggen, voordat hij alweer verder ging.

"Klaus was net in je huis Elena. Cassidy kent hem, alleen ze heeft geen idee wat voor monster hij is. Denk je niet dat ze recht heeft op de waarheid?" En Stefan keek mij aan en gaf me een schuldige blik. Ik zag dat hij het met Damon eens was alleen hij mij keuze toch ook wilde waarderen.

"Maar we hadden afgesproken dat we niks zouden zeggen, dat het zo het beste was. En er was altijd een kans dat Klaus weer terug zou komen. Alleen niemand had hem zo snel terug verwacht. Misschien heeft hij dit keer geen slechte bedoeling?" Zei ik tegen Damon en liep de woonkamer in en ze liepen achter mij aan om het met de rest te bespreken.

"Elena doe niet zo naïeve" Zei Damon kwaad.

"We hebben het wel over Klaus he"  Zei Matt met een schuldige blik. Hij was het ook niet mee eens dat we niks zouden zeggen tegen Cassidy. Wij hebben het ook voor hem achter gehouden dus hij weet hoe vervelend het is om er niks van te weten. Maar ze leven was eerst veel makkelijker, toen hij nog niks afwist van vampieren.

"Laten we der eerst zoeken. We moeten voorlopig   proberen dat er altijd iemand bij der is voor het geval Klaus, Cassidy weer opzoekt." Stelde Bonnie voor. Misschien was dat voor voorlopig wel het beste idee. Denk dat het nu het veiligst is om op dit moment Cassidy te vinden.

"Oke laten wij samen naar mijn huis gaan kijken of ze daar heen is gegaan" Zei Caroline tegen Bonnie.

"Zullen wij samen bij The Mystic Grill gaan kijken" Zei Tyler tegen Matt.

"Laten wij dan maar naar ons huis gaan, en laten we daar dan afspreken als je op de plek bent geweest waar je nu heen gaat" Zei Stefan. En iedereen stemde in. Ik hoop dat ze gewoon veilig bij Caroline thuis is, want daar komt hij er niet in.

Caroline pov:

"Heeft Cassidy nooit Kol zijn naam genoemd toen jullie met elkaar belden?" Vroeg Bonnie aan mij toen we in de auto zaten onderweg naar mijn huis. En ik dacht er goed over na. En kan het mij echt niet herinneren. Ze had het wel over een jongen maar nooit zijn naam. Het duurde sowieso even voordat ze vertelde dat ze een vriend had.

"Nee echt niet dat ik weet Bon, altijd als ik naar hem vroeg zei ze owja gaat goed en ging ze snel over wat anders praten. En toen het uit was zei ze er ook niks over. Ze heeft vandaag pas verteld hoe het uit was gegaan en dat was echt schofterig." Vertelde ik Bonnie. Ik ken Kol niet. Maar als Cassidy wat over hem vertelde kwam hij echt niet zo over dat hij een briefje neer legde en er vandoor ging. Klinkt meer als Klaus eerlijk gezegd. 

 ''Hoe is het dan uitgegaan?"Vroeg Bonnie. 

"Hij had een briefje neergelegd, en het was heel kort, maar een zin. Cassidy vertelde mij dat ze plannen hadden om door grote steden heen te trekken. Dat hij daarvoor aan het kijken was. Ze had aan mij gevraagd of dat het niet te snel was om al op vakantie samen te gaan. Dat is een van de weinige dingen die ze aan mij heeft gevraagd qua advies. En 4 weken erna lag dat briefje er."Vertelde ik aan Bonnie.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu