22 en 23.Stolen part 1 en 2.

394 11 0
                                    


Cassidy Pov: 

Shit wat moeten we nu doen? Wat wilt Katherine hier mee bereiken. Nu haat Klaus haar alleen maar nog meer, als dat kan.. Klaus was druk aan het bellen met Elijah.

"Vind haar!! IK MOET MIJN KISTEN TERUG."Zei Klaus boos en hij hing de telefoon op.

"Oke en wat is het plan nu Nik?"Vroeg Rebekah haar broer.

"Simpel. Kill the bitch"Zei Damon. Ja echt een goede oplossing Damon...

"Ik moet eerst mijn kisten terug. Wat wilt ze er eigenlijk mee Cassidy?"Vroeg Klaus aan mij en iedereen keek mij nu aan. Katherine had mij natuurlijk dingen verteld tijdens ons gezellige onder onsje.

"Ze wilde iedereen wakker maken en tegen jou keren. Ze dacht dat ze je allemaal zouden haten omdat je ze in kisten voor jaren hebt gestopt. En zo wilde ze een plan bedenken om jou te kunnen doden."Legde ik ze uit. Katherine haar plan zou nooit werken.. toch? Wat als ze Kol wakker zou maken?

"Dit kunnen we nu niet gebruiken. We moeten haar zo snel mogelijk vinden. Katherine wilt nooit maar 1 ding. We moeten uitvinden wat ze nog meer wilt en dat ruilen we dan voor jou kisten"Zei Stefan.

"Waarom bel ik haar niet. Ze gaat vast wel vertellen wat haar plan is."Zei Damon en hij pakte al zijn telefoon uit zijn broek zak.

"Wacht."Zei Stefan die zijn broer tegen hield.

"We moeten dit met ze alle doen. We zijn niet elkaars beste vrienden maar niemand zit te wachten op nog meer orginals."Zei Stefan. Elena stemde met hem in. De rest volgde al snel, behalve Damon natuurlijk.

"Ik kan dit prima alleen regelen."Zei Damon geïrriteerd tegen Stefan.

"Damon dit kan je niet alleen doen. En wees eerlijk Katherine is niet jouw grootste fan."Zei ik tegen Damon. Hij kan het nooit alleen tegen Katherine opnemen. Ze is ouder dan hem en het enigste wat hij voelt is woede en dat werkt dan niet in zijn voordeel.

"Wij kunnen dit samen regelen Cas. We hebben hun niet nodig. Ze lopen ons alleen maar in de weg."Zei Damon die de rest negeerde en het nog alleen maar tegen mij had.

"Damon die niet zo dom. Dit kan je nooit samen met Cassidy doen. Cassidy is geen vampier en als Katherine haar heeft weet je wat ze met haar gaat doen. Wij geven allemaal om Cassidy en dat weet Katherine en dat zal ze ook tegen ons gebruiken dan."Ze Elena die hem probeerde over te halen. Damon keek mij aan en ik zag dat hij er over aan het nadenken was. Ik gaf hem een geruststellende glimlach.

"We moeten dit met ze alle doen Damon. En dat verwacht Katherine ook nooit. Ze denkt dat Klaus samen met Elijah haar gaat zoeken. Wij samen en de rest. Dat gaat nooit lukken. Dit gaat alleen lukken als we samen werken zonder dat zij het merkt."Zei ik tegen hem en we stonden nu tegen over elkaar. Ik hoopte dat hij ja zou zeggen. Want een dwars liggende Damon is nooit goed.

"En ik beloof je als het niet goed gaat dit keer. En er gaat volgende keer weer wat mis dat we dat dan samen doen. Maar je moet wel eerlijk zijn.. als dit goed gaat was het geen slecht plan. En  dus dat je niet altijd alles maar alleen hoeft te doen oke."Zei ik en pakte zij handen vast. Damon keek naar Rick en Rick gaf hem een knikje dat het wel goed zou komen.

"Oke.. Maar als dit fout gaat.."Zei Damon die boos naar Klaus en Stefan keek.

"We laten haar niks gebeuren Damon. En zo is het alleen maar veiliger voor Cassidy als we met meer zijn."Zei Stefan. Daar had Stefan gelijk. Hoe meer hoe beter. We moeten dit kisten terug krijgen.

"Oke en wat is het plan?"Vroeg Caroline die vragend naar Klaus keek.

"Elijah probeert haar te vinden. Ze hebben vroeger een relatie gehad. Ze hebben een zwak voor elkaar."Legde Klaus uit. Wow die had ik niet verwacht, Katherine en Elijah.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Onde histórias criam vida. Descubra agora