10.More Secrets

655 22 0
                                    


Caroline pov: ( Wanneer Caroline het berichtje krijgt tijdens het gesprek met Cassidy)

"Ja het blijft Mystic Falls"Zei ik tegen Cassidy. Voordat Cas wat terug kon zeggen hoorde ik mijn telefoon, ik kreeg een berichtje.

"Hey Ty is oke, de kogel heeft zijn arm geraakt dus dat heelt uit zicht zelf. Matt" omg ik was echt zo ongerust. Gelukkig gaat het goed met hem.

"Goed nieuws?"Vroeg Cassidy. Ik was helemaal vergeten dat ze er stond. Ik was zo bezig met Tyler.

"uhmm ja.. het Chearleaden gaat morgen gewoon door. Het was eerst gecanceld omdat de jongens een wedstijd hadden maar die gaat nu niet door omdat er in het andere team te veel geblesseerd zijn." Zei ik maar tegen Cassidy, ik kon echt even geen andere smoes verzinnen. Ik haat hem om haar niet gewoon de waarheid te kunnen vertellen.

Cassidy pov: ( heden)

"Klaus was doe jij hier?"Vroeg ik geschrokken aan hem, want wie gaat er nou om deze tijd naar het bos toe. 

"Dat zou ik ook aan jou kunnen vragen love."Zei Klaus met een grijns op z'n gezicht.

"Wat is er aan de hand? Waarom doet iedereen zo raar tegen je?" Niemand wil wat te mij zeggen dus vraag ik het maar aan de bron zelf.

"Daar kan ik op dit moment geen antwoord op geven, ik wil alleen dat je veilig bent." ugh waarom is iedereen zo vaag en raar.  Vertel gewoon wat er aan de hand is! 

"oke prima." En draaide mij om, om naar mijn auto te lopen om mijn spullen te pakken. En net toen ik toch nog wat tegen Klaus wilde zeggen was hij weg. Echt top dit zeg, ben echt zo    geïrriteerd . Gelukkig kan ik hier een beetje stoom afblazen. Maar net toen ik naar binnen wilde lopen kreeg ik een appje. Wie nu weer dacht ik bij mezelf, ik wil gewoon even alleen zijn. 

"Hey Cas waar ben je? xx Car." Shit ze heeft gemerkt dat ik weg ben, zolang ze mij maar niet gaan zoeken..

"Hey ben even een stukje rijden, beetje mijn gedachten leeg maken. Ben over een uurtje weer terug. x Cas." Hoop dat ze het er bij laat en gewoon gaat slapen. Ik liep eindelijk naar binnen en keek het huisje rond. Het was niet super groot maar groot genoeg voor mij alleen om te trainen. Ik trok mijn jas uit en legde mijn tas neer naast wat trainings- spullen. Ik pakte mijn telefoon om een lekker liedje op zetten en de wekker in te stellen zodat ik straks weer op tijd terug was bij The Boarding House ( Zie het liedje aan het begin) en daarna begon ik met een warming up voor mijn spieren. Nadat ik klaar was met de warming up deed ik push ups en ging ik touwtje springen. Er hing een mooie boks bal en heb daar een flinke tijd tegen aan lopen te rammen. Mijn wekker van mijn telefoon ging en gaf aan dat de tijd weer voorbij, voelde weer echt even lekker. Helaas dat het allemaal zo geheimzinnig moet. Ik pakte mijn spullen en liep naar mijn auto en reed weer richting The Boarding House. Deed onderweg lekker de airco aan zodat ik niet oververhit aan kwam als ik iemand tegen zou komen. Na 15 minuutjes kwam ik weer bij het grote huis aan. Ik pakte mijn telefoon en stapte mijn auto uit en deed hem op slot. Net toen ik de voor deur wilde open doen werd de deur al open gedaan.

"En waar kom jij vandaan?"Vroeg Damon en ik probeerde langs hem te lopen maar hij ging voor mij staan en keek mij doordringend aan.

"Ik was gewoon even een stukje rijden oke, om mijn hoofd leeg te maken. "Zei ik tegen hem en z'n uitdrukking werd wat zachter en liet mij langs hem lopen om de deur dicht te doen. Ik liep naar de woonkamer met Damon achter mij aan. Ik plofte neer op de bank, ik was echt kapot. Damon schonk wat te drinken in en gaf mij ook een glas en kwam naast mij zitten.

"Hoezo moest je hoofd leeg maken?"Vroeg Damon aan mij een keek me nieuwsgierig aan.

"Gewoon dat ik weer terug ben en wat er nu al allemaal weer is gebeurd. Ik dacht na al die jaren dat het ook gewoon makkelijk was om terug te komen maar dat valt nog zwaar tegen. En dan ook weer morgen naar school daar heb ik dus ook helemaal geen behoefte aan."Zei ik en ontspannende nadat alles er uit was, ook al was het tegen Damon. Hij keek mij een beetje bezorgt aan.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu