6.The Wickery Bridge.

859 29 5
                                    

Cassidy pov:

Ik werd weer wakker op het zachte bed waar ik volgens mijn gevoel 5 minuten geleden ook op wakker werd. Helaas kan ik mij niet herinneren wie er binnen kwam lopen en dat betekend dus dat ik nog geen idee heb waar ik dus ben. Terwijl ik de kamer in mij op nam probeerde ik voorzichtig op te staan want heel me lichaam deed pijn. Wat een groot bed dacht ik bij mezelf duurde een minuut voordat ik van dat bed af was door al die pijntjes die ik echt overal voelde. Nu ik eindelijk opgestaan was liep ik richting het badkamer gedeelte en keek ik in de spiegel en schrok me dood. Ik leek net een lijk, en de linker kant van me gezicht was blauw en op me hoofd zat een wond. Vast van de harde klap op de grond. Net toen ik de kraan aan wilde zetten om wat water in m'n gezicht te gooien hoorde ik de deur open gaan en hield ik meteen mijn adem in. Want ik ging er natuurlijk van uit die mij neer had geslagen mij ook had meegenomen. Maar dat bleek gelukkig anders te zijn.

"Elena?"Zei ik blij maar ook verrast.

"Je bent gelukkig wakker! We zijn ons dood geschrokken"Zei Elena en ze gaf mij voorzichtig een knuffel. 

"Waar ben ik en wat is er gebeurd?"Vroeg ik haar vragend. Elena gaf mij een arm en we liepen de mooie kamer uit en kwamen op een gang uit. Hoe groot is dit huis dacht ik bij mezelf.

"The Boarding house, hier wonen Stefan en Damon.En wat er gebeurd is weten wij verder ook niet echt. Iedereen was naar je opzoek. Je bleek in The Mystic Grill te zijn met Jer maar eenmaal toen Tyler en Matt er aan kwamen was je weg. We waren zo ongerust! Maar Damon kwam toen binnen met jou in zijn armen, je was bewusteloos. We hebben geen idee wie het heeft gedaan of hoe verder."Vertelde Elena mij. Dus Damon heeft me gevonden, wat een toeval. Maar als ik niet meer in The Mystic Grill was waar heeft Damon mij dan gevonden vroeg ik mij af.

"Je bent gelukkig wakker."Zei Stefan en gaf een geruststellende glimlach. We waren in de woonkamer nu met ze alle behalve Damon ik was benieuwd waar hij was.

"Heb je niemand verder gezien?"Vroeg Bonnie aan mij en ze kwam naast me zitten op de bank. Waar ik inmiddels op was gaan zitten.

"Nee ik heb niemand gezien, voor zover ik weet was er ook niemand op de wc."Vertelde ik ze.

"We komen er nog wel achter wie het gedaan heeft, maar gelukkig ben jij nu oke"Zei Matt blij. 

"Ja ik heb geen idee wie het had kunnen zijn"Vertelde ik ze, maar eigenlijk had ik wel een ideetje. Een keer in New York wilde m'n trainer leren hoe je een echte vampier kon doden. Maar dat is toen goed mis gegaan. De vampier ontsnapte en wist dus wie ik was en dat brengt gevaar met zich mee. Maar voor ik het wist kreeg ik een sms.

"Stefan waar is de wc."Vroeg ik en hij vertelde mij waar ik heen moest zo kon ik de sms bekijken.

van R:

Je hoef je geen zorgen meer te maken. De vampier van toen is dood. R

Wat? Hoe kan dat nou. Dit is wel heel toevallig. Ik belde mijn trainer op om meer te kunnen vragen.

"Hey hoe is het?Weer vellig thuis?"Vroeg mijn trainer. Hij wist niet waar ik was. Net zoals ik niet weet hij vandaan kwam of waar hij alles heeft geleerd over vampieren. Hij is ongeveer een half jaar geleden vertrokken, waar heen dat zou ik dus ook niet weten. Maar we hebben wel contact gehouden zodat ik toch veder kon trainen. Hij is ook een paar keer terug gekomen om mij te helpen. En een van de keren dat hij dus was terug gekomen is het toen gebeurd dat ik de vampier heb laten ontsnappen.

"Ja het is goed om iedereen weer te zien. Maar je zei dus dat hij dood is? Sinds wanneer?"Vroeg ik hem.

"Gisteravond. Hoezo vraag je dat?"Vroeg hij vragend.

Returning back (Damon Salvatore / The Vampire Diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu