46

90 4 0
                                    

Stau de 2 zile pe scaunul ăsta stupid . Leea nu a mai dat nici un semn , cred ca e foarte supărată pe mine . Leea stiu ca ma auzi , tot ce vreau sa iti spun e ca : noi două,  doar noi două .  Dacă ca sa scap trebuie să plâng o voi face . Mă gândesc la cum ai suferit tu pentru mine . La momentul când nu vroiai sa vorbesti cu mine . Lacrimile încep să curgă șiroaie . Mă gândesc la momentul când te-am dezamăgit.  Lacrimile ajung până la lanțul de la incheieturi și îl topeste . Imediat ce ma eliberez îmi sterg lacrimile . Lacrimile mele TOPESC ori ce , numai piele  de varcolac nu topeste . Norocul meu . Ma duc la usa dar îmi dau seama că e incuiata . Sigur sunt paznici dincolo de ușa.  Trebuie să plâng,  îmi trebuie lacrimi . Părinții mei , haita , Amelia,  Lavinia ..... Se .... Sebastian .... deja mi-am umplut palmele . Să sperăm că afecteaza vampiri . Pun pe clanță și o topesc și îmi ud mâinile cu lacrimi . Mă izbesc în ușa și cum credeam doi vampiri au apărut în fața mea . Eu întind mâinile și îi ating la gât și ei cad jos din cauza dureri . Fug pe hol și plâng. Imi sterg lacrimile , udandu-mi mâinile cu lacrimi . Dau de mai multe usi . Pe care ar trebui să plec ? Aleg una la întâmplare și o nimeresc pe alt hol unde iar doi vampiri si fac acelasi lucru ca la ceilalți .  Mai urmează încă 3 usi și ajung la o usa mai mare . Ieșirea..... E încuiată.  Cu ultimele lacrimi topesc clanță și o zbughesc afară.  Mă transform în lup si încep să alerg . Fug și văd pădurea.  Ajung la ea dar un gard uriaș îmi apare în cale . Lacrimi nu mai am , îmi e frică. Nu pot sa sar peste și nici pe sup el nu pot . Acum ce fac ?

- Credeai ca o sa fie asa de usor , ingeras?
- Nu îmi spune asa!!!
- Drept sa iti spun nu credeam ca o sa reușești să ieși asa de usor din casa , ingeras .
-  Nu îmi spune asa !!
- Cum ? Ingeras ?
- De ce nu ma lasi sa plec ? Nu iti sunt de folos ! Eu nu sunt Leea.
- Exact . Dar ea e acolo pe undeva . Si am nevoie de ea .
- Nu va iesi ! Mai ales acum ...
- Drama ? Iar o sa începi să plângi ca o fetiță?

Mă transform în lup si sar pe el dar ma evită și ma izbește la pământ . Lui Leea îi era mai usor  . Mă ridic și încerc iar dar de data asta ma prinde de gât și îmi dă pumni in burta si ma aruncă în gard care ,se pare , este și electric . Cad la pământ și de abia respir ma electrocutat foarte tare . Leea nu o sa vina , nici nu stiu daca mai e . Mă dor groaznic toate . El vine si îmi dă un șut în stomac . Eu încep să scheun .

- Haide , Leea . Doar nu o sa ma lasi sa o omor ?

Mă transform în om . Scuip sânge deja . Cred ca am si câteva coaste rupte .

- Nu va veni . Nu mai are la ce veni . Nu mai suntem surori ...
- Fuck !! Nu esti buna de nimic tu !

Lacrimi se scurg pe iarba iar aceasta se usucă instantaneu . Imi simt buzele umede de la plâns .  Nu îmi vine să cred că trebuie să fac asta . Mă ridic cu ultimele puteri și îl sărut pe vampir . Acesta nici nu mai baga de seama acidul care îi arde buzele și vrea  sa adîncească sărutul dar îl îndepărtez și el începe să gândească din nou și cade jos zbatandu-se  de durere .

Eu ma ridic și încep să fug. (Media) Pe undeva tot trebuie să fie o poartă.  Îl aud în spatele meu cum țipă nervos . Ăsta zic și eu sărut mortal . Leea ? Mă opresc in loc . Fugii , o sa te ajungăÎncep iar sa fug . Nu îmi vine să cred că l-ai lasat sa ma bată.  Si tu care spuneai ca ma vei apăra mereu . Am vrut de cum am auzit cum îți spunea dar ceva parca nu ma lasa . Ceva nu ma lasa sa preiau controlul.  Bine si eu ce ar trebui să fac? Am un vampir nervos pe urmele mele care l-am sărutat dar nu a fost destul de mortal ca sa il omoare . mai gândesc,  tu fugi !!!Asta și fac !!

Îl simt in spatele meu . Ai ceva pe sub hanoracul de pe tine ? Am o bustiera  . Dă-o jos ca sa nu te prindă de haina . Imi dau jos hanoracul și îl las in spate . Eu pantaloni nu ii dau jos , lasă-mi măcar demnitatea . Dar tot e în spatele meu . Normal , doar nu era se oprească sa verifice daca nu esti in hanorac . Nu mai pot fugi , simt picioarele cum îmi cedează și frigul din noaptea asta nu ma ajuta . Simt picioarele cum tremură și cum sângele îmi îngheață în vene . Cum doamne iartă-mă e asa de frig . Cat timp ai stat pe scaunul acela ? Cand m-am trezit am mai stat cam 2-3 zile . De ce ? E iarna . Cum ?  Am stat inconștienta 4 luni !!!! Și tu m-ai pus sa imi dau hanoracul jos . O sa mor de frig . Dacă nu ma omoară el inainte . Picioarele încep să alunece pe iarba care începe să înghețe.  Buzele prind o culoare de mov și piele îmi devine albă.  Cum de el nu a cedat până acum !!?!? El e vampir el nu simte când e frig , simte doar căldura.  A dracu , nu mor de frig . Leea , nu cred că voi mai rezista . Genele îmi îngheață iar aerul este din ce in ce mai rece . Rezista !Trebuie sa reziștiLeea , cred ca o sa  adorm puțin,  doar puțin.  Elisa , dacă adormi acum , nu o sa te mai trezeștiContinuă fugi ca sa te încălzești.  Transforma-te !!Nu pot , sunt prea obosită și încă ma doare stomacul .

Imi văd hanoracul pe jos și îl iau.  Mă îmbrac cu el și tot nu ma încălzesc. Nu mai simt nici iarba sub picioare .  Elisa , nu imi vine sa cred ca spun asta Dar opreste-te.  Cum ? Daca nu mai simți iarba înseamnă sângele începe îți înghețe.  O sa mori alergând .  El o sa te duca într-un loc cald . Ba nu , el ma va omorî .  A spus-o cu gura lui . Elisa , am ceva sa îți spun . Dar sa nu te superi pe mine ca nu ți-am spus. Ce ? E ceva grav ? Nu . Sărutul unui varcolac face ca ori ce vampir sa se îndrăgostească de varcolac . Nu inteleg .Cand l-ai sărutat el ți-a răspuns? Te rog nu îmi adu aminte , a vrut să îl adîncească.  Da , el sa îndrăgostit de tine . Atunci de ce fuge după mine ? Pentru ca fugi de el . De acum nu te va lasa sa pleci de lângă el .

Cad la pământ  și el imediat ma ia in brate si ma duce în casă și le cere slujitorilor sa faca focul . Mă pune lângă foc și îmi aduce ceva de mâncare și ciocolată caldă. 

- Te simti mai bine ?
Eu dau din cap în semn pozitiv și el se pune lângă mine dar eu ma îndepărtez.  El se uita trist la mine si se depărtează de mine .

- Nu că mi-ar pasă, dar acum cu cine vorbesc? Scuze , cu cine stau ?
- Eu sunt Elisa .
-A , de ce nu te-ai  oprit mai devreme ? Puteai sa mori .

El vorbește cu mine dar se joacă cu degetele uitandu-se în jos . Macar nu țipă. 

- Imi era frica .
- Scuze daca te-am speriat . Esti o alergatoare foarte bună,  nu am reusit sa te ajung din urma .
- Multumesc. 
- Cred ca iti este somn . Haide sa te duc in camera ta .
- Defapt eu as vrea sa plec .
- Nu poti pleca . De la acel sărut mi-am dat seama că te iubesc si vreau sa stai cu mine .
- Dar eu vreau sa plec .
- Imi pare rau ,dar nu te pot lasa sa faci asta . Te iubesc prea mult .

Mă prinde de mână și ma duce până la o camera . Era un pat mare cu o noptieră,  un dulap și cred că o baie .

- Iti place ? Dacă nu , o sa o remobilam .
- Nu , nu e nevoie .
- Te-ai  supărat ca nu te las sa pleci ?
Trebuie să profit de latura lui sensibilă.  Nu o sa pot sa plec singură de aici , o sa am nevoie de ajutor . Si am nevoie sa il contactez , până atunci trebuie să fiu fata bună și cuminte ca sa imi dea tot ce am nevoie .
- Nu ..
- Ba da . Nu vreau sa stai supărată pe mine .
- Dar nu sunt ...
- Ba da . Nu ma minți. Nu îmi place să fiu mințit. 
- Aș fi vrut să plec .
- Știu,  inge....
- Nu o spune sau o sa ma supăr mai tare .
- Bine , pisoiaș. 
- Așa e mai bine .
- Știi,  sunt câteva reguli pe care trebuie sa le respecți și să nu ma superi ca sa nu trebuiască să te lovesc . O să ți le spun mâine.  Acum la culcare .  Noapte bună. 
- Noapte bună .

O sa trebuiască sa am nervi de oțel ca sa rezist . Stii la cine vreau sa apelez , nu ? Din pacate știu. Vrei sa te ajute Ivan . Dar cum o sa iei legatura cu el ? O sa il sun .Dar nu ai nici telefon si nici numărul lui . Dar dacă sunt cuminte o sa mi le dea el . Daaa , sigur o sa iti dea numărul iubitului tăuO sa ii spun ca este fratele meu . Si sa ii afle numărul de telefon . Stiu si eu .... chiar trebuie apelăm la el ? Daca vine o sa ma ajute sa ies cu ușurință .  Urăsc când ai  dreptate . Bine , hai sa dormim ca maine va fi o zi lungă. 

Gata capitolul . Ăsta e un pic mai lung  , cele normale erau de 900-1000 de cuvinte , dar nu , ăsta e de 1600 de cuvinte . L-am făcut mai lung .

Nu uitati ca  astept păreri din partea voastră  pentru cartea Diablo al meu . Ne vedem la următorul capitol și aștept comentariile voastre pentru noua carte .❤💜💖💖❤💜💖💜❤💖❤💜💖💖❤❤❤

Călătoria Unui Rougue Où les histoires vivent. Découvrez maintenant