15

207 13 1
                                    

Eram în pădure, era beznă afară asta însemnând e noaptea. Se plimba agale prin pădure până dădu de o mini cascada . Apa strălucea parca era plină de sclipici . Luna se reflecta in apa cristalină. Se uita in reflexie până în partea opusă a apărut un lup alb . Era Leea . Ea încerca se apropie de ea dar lupul mârâi . Totul se făcea negru în jurul lor iar o ceață neagră se asternu pe jos . Era doar ea cu lupul , cu Leea . Leea începea țipe la ea .

- M-ai trădat. M-ai aruncat în fundul minții tale și mă ucizi încetul cu încetul. Tu esti un monstru . Esti o criminală.
La fiecare propoziție rostită, apărea cate un lanț care se lega de picioarele firave ale lui Leea . La final , ultima propoziție, ultimul cuvânt
- TE URASC!!
și apăru un ultim lanț ce sa legat de gâtul lui Leea și a tras-o în ceața întunecată.

- Leea !!! Nuuu .

Mă trezesc din acest coșmar ce îl am în fiecare noapte . Sunt cu Ian de 3 săptămâni și în continuu am acelasi vis . Imi e dor de Leea , o văd doar în vis .În visul ăla groaznic unde la final dispare cu lacrimi în ochii , este trasa în ceața aia groaznică. În final vine si Ian panicat în camera și ma ia in brațe.
- Același vis ?
Eu aprob din cap și îmi afund capul în pieptul lui .
- Trebuie să luăm măsuri! Nu o putem lăsa lupul ăla să te distrugă .
- Nu e doar un lup !!! E Leea !! Si eu nu o sa o ucid !! țip la el .
- Eliza tonul !
- Nu sunt Eliza , ți-am spus sa imi spui pe numele meu , Elisa .
- Scuze , prințesa mea . Dar nu vreau sa te distrugă. O sa scăpăm de ea fie ca vrei sau nu .
Apoi Ian se ridică și îmi aruncă câteva haine .
- Îmbrăcate repede ! Plecăm la vraciul haitei .
Mă îmbrac apoi ma ia de mână și mergem până ajungem la o cabana . Intrăm înăuntru și găsim un bătrân cu un toiag în mână.
- O ! Alfa, ce onoare ! Cu ce te pot ajuta?
- Vreau să îi omori lupul ei !
Spune și ma aduce în fața vraciului . Eu nu o sa o omor pe Leea .
- Ea este de acord . Esti de acord?
- Da este, ucide-i lupul !
- Nu te-am întrebat pe tine ! Tăcere Alfa . Vorbesc cu ea . Deci ?
- Nu o sa o omor pe Leea .
- Dar ce se întâmplă, draguț-o ? De Alfa vrea să îți omoare lupul . E parte din tine , nu o sa fac nimic fără acordul tău.
Îi povestesc totul , de la cearta cu ea pana la visele mele .
- Of , micuț-o . Ce ai facut ? Ți-ai distrus tu singura lupul . Prin trădarea ta , ai alungat- o în cele mai negre coșmaruri ale ei , de asta iti pare în vis . Ea e prizoniera cosmarurilor ei din cauza ca tu ai alungat-o. Lanțurile de care vorbesti sunt create de tine pentru a nu o lăsa să iasă. Ea îți cere ajutorul pentru a o scoate de acolo . Faptul că ți-a spus că te urăște e semnalul că umbrele au corupt-o și nu o vor lăsa să iasă.
- Eu ce pot sa fac ? Nu vreau sa mai pățească ceva din cauza mea .
-A mai fost prizoniera ?
- Da . A fost prizoniera unui coliere de aur roz .
- Apoi ai doar o șansă să o poti scoate . Trebuie să faci rost de acel lănțișor în care a fost prinsă și să o bagi in interior și apoi să o scoti . Astfel ea când va ieși va fi liberă. Unde e lănțișorul?
Atunci imi dau seama . Vampirul .....
- Nu cred ca pot sa fac rost de lănțișor.
- De ce ?
- E la vampirul de la care am fugit . Trebuie să mă duc și să îi cer colierul .
- Dar numai el va putea să o bage în lănțișor și apoi să o elibereze . Fiecare vampir are inițialele gravate pe lănțișor . Lănțișorul va asculta doar de el .
- Nu mai este o altă cale ?
- Imi pare rau . Numai asa o poti scoate .
- Atunci asa voi face .
Îl văd pe Ian cum se uita nervos la mine . Iar apoi ma prinde de mână și ma târâie până acasă. Ajungem in casa si ma tranteste pe canapea .
- Nu vei pleca nicăieri! Nu o sa te pierd pentru o potaie .
- Nu e o potaie ! E prietena mea ! Si voi pleca fie ca vrei sau fie ca nu !
Mă prinde de braț apoi mergem in camera noastră unde ma aruncă jos apoi încuie ușa.
- E pentru binele tău !!
- Nu ! Tot ce faci e pentru binele tău !
El pleaca iar eu ma pregătesc sa sar pe geam . Sar silentios apoi încep să alerg până ajung la granița cealaltă. Oare Beta va fi bucuros sa ma vada ? Trec granița și o iau cu grijă prin pădurea deasă. S-au schimbat multe de cand nu am mai fost pe aici . Sunt mai multi copacii am văzut deja 3 patrule a câte 2 lupii și pe trunchiurile copacilor sunt bucăți de argint . Dap , lucrurile sigur s-au schimbat . Încă nu îmi vine să cred că Beta îmi este încă suflet pereche . Aud în spatele meu pasii asa ca o iau la fugă. Mă impiedic și o iau la vale ca o buturuga până trec printre tufe și ajung în mijlocul satului haitei . Am o senzatie de deja vu . Nu pot sa cred ca iar am ajuns aici în același mod . Dar totul e schimbat , casele sunt mai moderne iar totul pe lângă case totul e verde . Mă ridic și ma scutur iar din spate aud o voce de Alfa .
- Întoarcete!
- Uite , stiu ca întâlnirea noastră nu a ies chiar atât de bine când ne-am cunoscut dar am venit doar în trecere . Nu o sa deranjez și te rog nu mai aruncati cu pietre in mine .
- Elisa?
Mă întorc și văd că Beta de fapt era Alfa . El vine si ma prinde în brațe plângând și invartindu-ma .
- Imi pare atât de rău. Nu ar fi trebuit să ne despărțim. Te implor mai stai . Promit că nu o sa te țin în lesă. O sa poti pleca când vrei , unde vrei . Doar sa mai vii in vizita .
Spune pe nerăsuflate și ma sărut pa creștet părintește. Eu îi iau mâna și o pun pe obrazul meu și îl privesc cu milă iar apoi dau din cap în semn de aprobare . Știu că nu am reusit sa ne cunoastem dar suntem suflete pereche și o sa ne iubim mereu .
- TE iubesc atât de mult . Promit că nu o sa te mai rănesc.
-Și eu te iubesc. Dar totusi , nu vreau sa sune prostesc dar eu nu stiu cum te numești.
El începe să chicoteasca și îmi spune .
- Eu sunt Jack.
- Eu sunt Elisa .
- Dar Leea unde e ? Imi e dor de încăpățânarea ei .
Mergem in vila lui de Alfa și îi povestesc totul cu lacrimi în ochii . El ma ține strâns în brațe.
- Du-te să o scoti pe Leea de acolo .
- Mă lași să plec ?
- Nu o pot lăsa pe Leea sa trăiască în chin . E o parte din tine . Iar eu va iubesc pe amândouă. Dar nu te pot lăsa să pleci fără ca măcar să mănânci ceva .
- Mersi ca esti înțelegător .
- Atunci când ai plecat am suferit mult . Apoi l-am gonit pe celălalt Alfa ca sa pot sa am grija de teritoriul ăsta ca atunci cand te întorci sa fii fericita aici .
- O sa ma întorc .
- Știu că o să o faci . Dacă ai venit o data o sa vii si a doua oara .
Eu ma duc spre el și îl sărut . Era un sărut plin de iubire . Îl iubesc și sunt sigura ca si Leea o sa îl iubească la fel cum și el o iubește.

Se pare ca Elisa va trebui înceapă o nouă aventură unde va trebui o elibereze pe Leea . Dar aceasta aventura va fii cu siguranță mai periculoasă, va fi pe cont propriu, nu va mai fii Leea sa o apere . Elisa e un suflet blând care a fost mereu aparat de temperamentul lui Leea de luptătoare. Cand venea vorba de a lupta Leea nu dădea inapoi . Iar acum chiar dacă e prizoniera nu a încetat lupte .

Am mai terminat un capitol . Acesta e un pic mai lung dar nu puteam sa închei capitolul asa aerian. Va multumesc pentru susținere. Ne vedem cu următorul capitol .💖💜💖💖💖

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum