18

175 13 2
                                    

Mă trezesc de dimineață și observ ca stăpânul nu e . Te rog , măcar în gânduri nu ii spune asa . Vampitul a plecat iar eu ma ridic și văd că am micul dejun pe o tăviță . Clătite și suc de portocale.  Le mănânc rapid și observ o rochie neagră  . Ăsta are ceva cu negrul .

O îmbrac si cobor

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


O îmbrac si cobor . Jos la parter el stătea pe canapea si se uita la televizor.  Își întoarce privirea spre mine si zâmbește.  Într-o zi eu o sa zâmbesc iar el va fi trist . Elisa nu pot respira , te rog ieși afarăNu pot sa ies de capul meu . Elisa , fac atac de panicăImediat.
- Ce vrei sa facem azi , micuța mea ?
Spune el in timp ce ajunge lângă mine si ma sărută pe obraz
- Am  putea ieși puțin afară, stăpâne ?
- Bine. 
După ce a zis asta eu am luat-o la fugă spre ușa și am deschis-o larg ieșind ca o tornada . Am tras aer adânc în piept și am calmat-o pe Leea . Esti mai bine ? Da , sunt bine . A fost pe aproape. Da . Mă uit în jur și ma întristez brusc . Aceeași priveliște  , copacii uscați,  iarba inexistentă și doar câteva tufe de trandafiri rosii.  Ajunge și el .
- Esti bine ?
- Da,  mi-a pierit cheful de plimbare ,haide să intrăm,  stapane .
- De ce ești tristă?
- Nu sunt tristă,  stapane .
Arunc un zâmbet mai fals decât la actorie și intru înăuntru dar înainte să închid ușa mai arunc o privire afară.  E atât de trist totul . Mă pun pe canapea si mă uit in gol .
- Sigur esti bine ?
Eu aprob absenta din cap . Priveliștea de afară m-a întristat groaznic . Asa o sa ajung si eu ? Fără viață? Nimeni nu o sa poata sa îți stingă sufletul tău mare . Dar tot am spus că nu ma voi mai întoarce și totuși uite-ma  . Sunt din nou aici . Poate ar trebui să îmi accept soarta și să trăiesc aici . Dar nu poti ramane aici . Cineva ne așteaptă undeva pe drumul vieții.  Dacă renunți nu o să îl întâlnimDar dacă renunț totul se va sfârși.  Sebastian a spus sa nu renunțăm.  Eu nu voi renunța! O sa lupt chiar dacă o sa trebuiască sa te car după mine si sa te aud cum te plângiDacă nu reușești tu , o sa reusesc eu  . Ai dreptate, nu o sa renunț.  O sa mergem pe drumul nostru chiar dacă vom avea de făcut multe lucruri .

Se pune și el lângă mine pe canapea . Își pune mana pe coapsa mea și acum imi pare rau ca am scos acele . Îi sună telefonul și răspunde relaxat . După ce vorbeste cam 30 de minute,  închide  ca mai apoi să îmi spună mie .
- În seara asta vom merge la o petrecere . Ar trebui să te pregătești. 
- Da , stapane .
- A și pentru că ai fost cuminte ieri , poți să îți alegi tu cu ce sa te îmbraci. 
- Multumesc ,stapane. 
- Și să nu uit , la petrecere sa nu imi spui stapane , te vei da drept iubita  mea .
- Da , stapane. Dar cum va numiti ?
- Eu sunt Darius. 
Eu încuviințez din cap și urc sus pentru a-mi alege rochia . Nu vreau ceva extravagant . Ceva simplu ar fi perfect , nu vreau sa atrag atentia nimănui.  Cu cât stau mai departe de alți vampiri cu atât va fi mai bine.  Mă uit in dulapul cu hainele mele și nu văd decât rochii negre . Nu cred că o să mergem la mort.  Eu nu țin doliu . Mai trag o privire și într-un colț observ o rochie perfectă .

E strălucitoare dar e și simplă

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


E strălucitoare dar e și simplă.  Imi place. Mă îmbrac cu ea apoi ca machiaj nu imi fac nimic . Nu îmi place machiajul. La par tot nimic , el e aranjat singur . Imi iau o pereche de balerini de culoare crem și cobor . Jos ma asteapta el îmbrăcat la costum .
- Arăți minunat .
- Multumesc ,stapane. 
- Parca am vorbit ceva!
- Dar nu suntem încă la petrecere , stapane .
- Nu conteaza . Ori cum , ți-am luat ceva .
Imi întinde o cutiuța cu un lănțișor cu o lună pe el . Mă uit suspicioasă la lănțișor apoi la el .
- Nu o sa il port .
- De ce ?
- Din experienta mea cu tine și lantisoarele  nu e de bine .
- Promit că nu este rău.  E din aur simplu .
- Nu am incredere in tine.  Si nici nu o sa am .
- Dar...
- Cred ca o sa întârziem dacă mai stam mult .
Mă prinde de mână și mergem până la masina de afară.  Elisa , spune-i să își ia mâna mizerabilă de pe noi altfel îi spun eu .
Incerc sa imi trag mână dar nu reușesc.  Ajută-mă ! Te ajut eu acum .

Pov . LEEA
Preiau controlul și îmi smulg mâna din stransoarea lui . Ma uit urât la el și el se întoarce si ma priveste urât . 
-Mrrrr!!! Să nu mai pui mâna pe mine !!
- Îți încalci promisiunea !
- Elisa ți-a promis . Eu nu !
-Atunci ar trebui să te cumințesc și pe tine .
Leea îmi face probleme . Lăsă-mă pe mine la control . O să rezolv eu asta .

Pov. Elisa
Preiau controlul cu forța și simt cum obrazul mă ustură și observ ca sunt in genunchi pe jos . M-ai fi atras și ne-a lovit . Lasă-mă îi dau o lecție.  Calmează te, Leea . Te rog . Bine .Mă ridica brutal de braț și ma pune în mașină în fața.  Se pune și el în mașină și pornește .  Mă ustură obrazul . Stau cu capul în jos,  părul acoperindu-mi fața.  Opreste dintr-o dată masina , dar nu am ajuns . Se întoarce cu fața la mine dar eu tot îmi țin capul în jos .
- Te doare ?
-.....
-Scuze , Elisa. Mi-am pierdut controlul. Te rog iartă-mă. 
-......
- Te implor , vorbește. 
Își pune mana pe coapsa dar eu o îndepărtez. 
- Să nu mai pui mâna pe mine niciodată. 
- Pot să fac ce vreau . Esti sclava mea asa ca gura!
- O să îți fie dor de glasul meu . O sa vezi .
- Pf .
- Mai vedem noi .
O sa vada el de ce sunt in stare . Asa te vreau . O sa vada el cat de mult putem îndura

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum