11

226 16 1
                                    

Pov Leea
Elisa a găsit un plan de evadare . Dar o sa fie cam greu de obținut lucrurile pe care ea le vrea . Adică de unde sa fac eu rost de un cal ? Poate dacă îl rog , dar mai intai trebuie sa îi câștig încrederea. Dar nu il suport , cum sa o fac ? Fă pe fetita mică și neajutorată . O sa vad eu cum fac . După ce îi câștig încrederea voi reuși să fac eu ceva . Îl văd cum stă relaxat pe canapeaua din living . Bine , o sa incerc sa fiu drăguță. Mă duc pe la spatele lui și îmi pun mâinile în jurul gâtului lui .
- Ce faci aici ? Spun veselă.
- Mă uitam la TV . Îți place camera noastră?
- Ăăăă ............ a noastră......Nu am vazut-o încă.
El se ridică , ma apuca de talie în timp ce își bagă nasul în părul meu si îmi șoptește suav la ureche .
- Și nu ai vrea sa o vezi ?
Eu ma cam fâstâcesc , ce as putea sa ii spun ? Spune-i ca ție foame !!
- Îmi e cam foame .
- Îi spun bucatarului sa pregătească el ceva până atunci .

Oooo, e bun . Dar nu la fel de bun . Imi fac ochii mari și un botic de cățeluș , ma întorc spre el și îi spun cu o voce tristă.
- Dar pot eu sa ceva .... pentru noi doi. Nu crezi ca știu să gatesc , nu?
- Ba da .
- Atunci de ce nu ma lași pe mine ?
- Aș vrea să îți arăt camera sa vad daca îți place .
Atunci arunc bomba . Nu va putea refuza .
- Am înțeles . Camera e mai importantă decât mine .
Să îți văd următoarea mișcare , fraiere !
- Daca ma lași să te sărut ?
A aruncat ultima carte . Și a jucat frumos . Dar eu de abia acum scot As-ul din mânecă. Mă fac ca plâng și îi spun .
- Tu doar te folosesti de mine . Nu ma iubesti dacă ceri ceva în schimb .
Spun eu și ma duc pe canapea si încep să "plang". El vine lângă mine si ma ia in brate .
- Ba te iubesc . Nu am vrut să te jignesc . Imi pare rau . Haide , te ajut eu sa faci ceva sa mâncăm.

După ce facem ceva și mâncăm spăl farfuriile după insistențele mele . După ce termin îl simt in spatele meu , după ma sărută pe obraz .
- Acum sa mergem . Nu accept un refuz .
Eu înghit în sec și sper la o minune . Dar nu există minuni . O sa imi fac singură minunea . Eu sar veselă și o iau la fugă înaintea lui .
- Haide , o sa fii ultimul .
Apoi fug pe scării și ma prefac că ma impiedic dar chiar ma impiedic și cad inapoi pe scări. Ajunge și el la baza scărilor și ma ajuta sa ma ridic . Ce doare .
- Au,au,au,au . Ce doare!!!
- Nu te misca .
Mă ia in brate stil mireasa și ma duce într-o cameră.
- Asta e camera noastră. Nu trebuia sa fugi asa .Transformă-te în lup sa îți revii ca sa ne bucuram de camera .
Asta nu se va întâmpla. Acum ca sunt rănită pot profit . Haide să înceapă un nou joc .
- Dar....
- Nici un "dar " . Trebuie să te supui .
- Mnu ..... va durea foarte tare ...
- Nu îți mai merge printesa.
- Mmmmmrrrrrrr!!!
-Cumva îmi incalci cuvântul? Nu cred că vrei să faci asta .
- Ca de nu ce ? Ai pus reguli ca la închisoare!
- Sunt iubitul tău și trebuie să mă asculți !!
- Nu esti si nici nu vei fi!! Eu nu te iubesc !
Atunci imi da o palmă de îmi întoarce capul la 180° . Oouuu nu , spune-mi ca nu ma lovit . Ba te-a lovit . Elibereaza- te de toate . Imi întorc capul și îl privesc furioasă , îi dau un pumn în gură , i-am spart buza . Imi da și el un șut în stomac și ma izbește de perete . Eu scancesc dar îmi revin rapid .
- 1la 1 .
- Nu vreau sa te rănesc.
- Ai facut-o deja .

Îi dau un pumn în nas și un genunchi în stomac el căzând pe jos . Na fraiere. Îl iau de gât și îl izbesc de un perete strangandu-l tare de gât. Mă uit in ochii lui în care ma reflectez eu . Mă îndepărtez șocata de el , nu sunt un monstru și trebuie să mă calmez . Simt cum o mână ma prinde de braț iar în secunda următoare trec prin fereastra aterizînd pe pământul tare ca o piatră . Chiar ai cazut cu capul de o piatră. Leea calmeaza-te eu nu o sa mai fiu câteva minute , din cauza lovituri , sa nu te panichezi .Bine . Mă ridic cu greu , despre ce lovitură vorbea . Dau cu mâna prin par care e plin ,acum ,de ceva lipicios . Mă uit pe mana mea si dau de sânge . Mi-am spart capul . Asta o sa se vindece greu . Ma stabilizez pe picioare , asta ma amețit mai ceva ca o sticlă de whisky. Mă uit in jur sa adunat multă lume , acum e șansă mea sa plec . Dau sa fug dar sunt prinsă de cineva și trântită într-un copac din pădure, cam 200 de metri . Îl văd pe Alfa tare nervos , asta nu e bine pentru mine . Se transformă în lup si vine spre mine cu foarte furios . Cred ca trebuie să renunț la planul vechi și să folosesc planul B , fugii cât te țin picioarele . Dar lovitură nu ma va lasa sa ma transform în lup. Apoi dă-i și fugi pe 2 picioare prin pădure, cu un lup turbat de furie după tine . Din cate stiu lupii nu pot urca în copacii , am experimentat asta . Dar nu o sa țină pentru mult timp , oamenii pot urca. Ce pot face eu și un lup mare și un om la fel de mare și de furios nu pot face ?

- Haide , gândește , gândește! Unde esti Elisa , cu planurile tale ? . Mă învârt prin pădure. Granița!!!urlu din toți plămâni.

Dacă am reușit să intru trebuie să reușesc și să ies ! Dar pe unde e? Din partea aia am venit , deci dacă satul e in mijlocul teritoriului , dacă continui să fug în aceeași direcție ar trebui să ajung la granița. Na , ca am reusit și fără Elisa. Și totuși sunt curioasă cine e fata asta Eliza . Nu pot sta și să inspectez , o iau la fugă ținând aceeași direcție.

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum