17

178 14 2
                                    

Nu îmi vine să cred că am ajuns de unde am plecat . Sclava unui vampir .  Ce aiurea suna . Dar pot spune că adevarul doare . După ce am văzut camera care e destul de frumoasă.  E oribilă.  E cu negru si un rosu puternic sângeriu . Da stiu ca e oribilă dar poate o sa o putem modifica . Cum spuneam , după ce am văzut camera am coborât din nou jos pentru a lua cina .
- Poate ar trebui să te duci sus sa te schimbi înainte de cina . Ai o rochie pe pat .
- Da , stapane .
Imi vine sa ma strâng de gât când aud cu îi zici . Nici macar nu știi cum îl chema! Ce pot să fac !! Nici mie nu îmi place . Haide să mergem sus . Am ajuns la în camera și am văzut rochia de pe pat .

No fi ea urâtă,  dar eu sunt o lupoaica albă,  nu îmi place negrul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

No fi ea urâtă,  dar eu sunt o lupoaica albă,  nu îmi place negrul . Îl urăsc. Sunt atât de nervoasă!!O simt pe Leea cum cum se enervează și își pierde controlul . Lăsa-ma să-l omor . Asa vom scapa ! Leea ,te rog calmeaza-te , tu nu esti o criminală.  Tu esti o luptătoare care nu se da niciodată bătută.  Esti prietena mea cea mai bună și nu vreau sa pățești ceva . Nici eu nu vreau sa pățești ceva . O sa incerc sa ma controlez de dragul tău . Dar nu îl pot ierta Elisa , pur și simplu nu pot . Știu,  știu . Si nu o sa îți cer să îl ierți pentru că nici eu nu l-am iertat . Mă îmbrac  si apoi cobor jos unde masa deja era pusă.  Cobor ușor scările și ma pun tăcută la masa . Nu ca nu imi plăcea mâncarea dar , nu prea imi era foame . Ma jucam cu furculița prin salata cu rosii si cu castraveti . Oare crede că sunt vegana . Si data trecuta tot salata am mâncat.  Sunt lup nu cal . Mrrrrrrr. Ușor Leea , calmeaza-te. Imi e foame , nu mai vreau iarba,  vreau carne . Eu iau paharul cu vin și beau o gură apoi încep iar sa ma joc cu mâncarea.  Incepe sa pară din ce in ce mai interesant jocul .
- Nu mi-ai mai povestit unde ai fost .
Eu imi ridic privirea și apoi o cobor jos .
- S-a întâmplat ceva? Esti supărată....
Eu nu spun nimic. Nu , nu sa intamplat nimic . Doar  ma ții cu forta aici cu tine și îmi mai spui ca sunt și sclava ta + ca ma obliga sa îți spun stapane . Nu , nu s-a întâmplat nimic!
-Știu că nu îți place faptul că stai închisă aici dar nu am incredere in tine sa te las afară.  Ai putea măcar să încerci să zâmbești din când în când ?
- Da , stapane .... O sa incerc ....
- Bine . Dar de ce nu mănânci?
-Nu îmi este foame .
- Dar nu ai mâncat nimic . Nu iti place ?
- .....
- Cred ca esti obosită.  Haide să dormim .
Am evitat mereu chestia asta . Nu îmi place cum suna si nu vreau . Mai bine dorm pe jos . Poate pot scapa cumva de asta . Ce sa fac Leea ? Nu stiu . Dar nu ii spune nu îți este somn . Ăăăă... Ce sa ii spui?? Ce îi spui ??? Leea am  intrat în camera . Nu ai scăpare.   Mă așez pe pat și astept ultimul ordin .
- Poti sa te schimbi. 
- Dar cu ce stapane?
- Ia un tricou de al meu .
Imi întinde un tricou iar eu îl iau rapid și ma îndrept spre baie . Apoi încui ușa în urma mea . Aș putea dormi în baie . Si tu crezi ca nu ar reuși spargă ușa.  Atunci ar fi și mai rau . Ai dreptate.  Pot să suport o seara . O sa ma pun în pat si o sa sa ma culc într-un colț îndepărtat al patului . Mă îmbrac în tricoul care este destul de lung  dar și foarte scurt . Dacă ridic piciorul un pic mai sus nu o sa fie de bine . Scot mai întâi capul pe ușa și observ ca nu e in camera . Fug până la pat si ma bag sub plapumă.  Apare și el în camera cu o tava cu  mâncare.  Era o farfurie cu carne de vită și câteva fursecuri . Pune tava lângă mine .
- Ți-am adus ceva de mâncare.  Nu ai mâncat nimic .
- Multumesc,  stapane .
Mănânc puțin și apoi mai mănânc și fursecuri . După sa pus și el în pat . Eu m-am dus într-un colț al patului . El vine lângă mine si ma strânge în brațe.  Cand încerc să mă îndepărtez ma strânge mai tare .

Trec câteva ore si el cred ca doarme . Incerc sa ma ridic dar mâna  lui nu ma lasa.  O îndepărtez cu grijă să nu se trezească și ies ușor pe ușa.  Cobor la parter apoi ma duc la bucătărie.  Ce facem aici ? O să vezi. Iau banda adeziva si câteva ace de cusut  . Rup acele în jumătate și apoi cu banda adeziva le lipesc de coapsele mele . Asa o sa dorm linistită.  Buna idee . Dar ce o sa faci cu buzele ? Am o idee și pentru asta . Iau piperul și presar puțin pe buze .   Merge . Dar cu sânii ce faci ? La asta nu m-am gândit.  O sa fac tot cu ace , dar pe o bursieră.  Dar trebuie să urc sus . Urc ușor sus și bag mai întâi capul pe ușa sa vad daca e treaz și văd că încă doarme . Merg tiptil .....
- Unde ai fost ?
Ma prins . Zi repede o scuza . Apa !!
- Imi era sete , stapane .
- De ce nu mi-ai spus?
- Dar nu mai contează dacă m-am intors , stapane .
- Fie , haide inapoi in pat .
- Mă duc puțin pe balcon ....
- Am spus sa vii in pat .
- Acum,  stapane.
Sa vezi tu ce o sa pățești maine .
- Noapte bună, Elisa .
- Noapte bună  , stapane. 
Adorm ușor  cu mâna lui pe talia mea . O sa fac eu cumva și voi gasi o iesire din chestia asta . O sa găsim noi ceva . Noapte bună,  Leea . Noapte bună,  Elisa .


Călătoria Unui Rougue Where stories live. Discover now