23

148 10 2
                                    

Mă uit speriată în jurul meu . Unde sunt ? Nu îi văd. Transformă-te . Nu o sa le poti face față asa !Am pierdut prea mult sânge dacă mă transform o sa fiu mai slăbită.  Trebuie să casc ochii . Mă ridic în picioare și examinez zona . Cineva ma impinge și cad jos . Siguri sunt vampiri , se joacă cu prada . Nu aud nimic . Cum pot să nu scoată  nici un sunet . Trebuie să scot chestia asta ca sa ma pot vindeca. Aud un topor cum este aruncat înspre mine si ridic piciorul . Toporul face bucăți capcana. Acum mai merge .
- Să vă văd .
Aud câteva râsete . Apoi aud o crenguța ruptă ,ma feresc și îi dau cu piciorul în spate și cade jos . Prind lanțul de la capcană în mână.  Acum am și arma . Aud la capul meu cum cineva se misca si prind creanga cu lanțul și o rup . De pe ea cade un vampir îl calc pe spate și îmi mențin piciorul pe el . Doi sunt gata . Piciorul e bine , o duc chiar bine . Unul vine direct spre mine si încerca să mă lovească dar ma feresc.  Cat încerc eu să mă feresc de loviturile celui din fata mea , o săgeată se înfige în piciorul meu . Jucați murdar . Iau săgeata și o înfig în stomacul vampirului din fața mea . Mai avem doar arcașul . Haide , fa o mișcare greșită . O săgeată trece pe lângă umărul meu și ma zgârâie. O zăresc într-un copac și arunc în ea cu unul din vampiri de jos și o dau jos din copac . Mă duc la ea și iau arcul și caut ceva , un simbol sa imi dau seama de unde sunt . Simt o respirație pe gâtul meu , nu mai stau pe gânduri.  Mă întorc și îi prind arcul la gât și ma pun pe spatele lui imobilizandu-l cu lanțul. 
- Fraieri !
Mă aranjez puțin și ma pornesc spre castel .  Din spate aud o fluierătura ce imi distrage atenția . E una ce imi sparge timpanul . Mă dor îngrozitor urechile . Mă transform în  lup și chiar dacă nu imi simt urechile sar pe vampitul cu fluierul și îi distrug fluierul .  Mă dau inapoi pentru a-mi face avant și de nicăieri apare o cușcă și ma prinde . Mă izbesc de ea și nici că vrea să se clinteasca . Apar și alți vampiri.  Si se învârt în jurul cuștii , eu ii urmăresc cu privirea .
- Mrrrrrr.
- Nu mai esti asa de dură acum , Nu?
- Mrrrrrrrr.
Eu ma reped după unul dar se ferește. 
- Esti cam activa pentru un vârcolac prins în cușcă. 
- Mai este și rezistentă la fluier .
- Și deșteaptă.... 
- Rapidă....
Dacă ies eu de aici îți arăt eu cât de bine te fac fărâme .
- Oare ar trebui să o ducem la el.?
- Cred că ar fi bucuros .
- Dar oare cum arată că om ?
- Cum putem să o facem sa se transforme?
De nicăieri apare un alt vampir mai tânăr . Un alt fraier ,dacă aș putea să ies de aici .
Oare nu poti sa îndoi gratiile?Sunt prea groase . Dar nu sunt prinse bine sus . Dacă ma izbesc în peretele de sus as putea sa scot "capacul" . Sunt scoasă din gânduri de noul fraier venit   .
- Nu e o jucărie . Nu o puteti controla . Dacă ea nu va vrea să fie om nu va fii . Nu poti controla un animal sălbatic .
Vampirul bagă mână printre gratii și eu sar sa îl mușc dar își ferește mâna și ma mângâie sub barbie . Cel mai prost moment pentru punctul slab . Eu imi las capul în palmă lui . E atât de bine  , nu pot rezista .

- Vedeți poate fii îmblînzit. 

Cand aud ce spune ma enervez și ma transform în om și îi prind și o îndoi astfel rupându-i mâna. Eu zâmbesc diavolesc și ma pun în fund așteptând să văd ce vor face . Unul dintre ei ia cușca și mergem prin pădure . Acum ar fi fost bun un telefon . O să ies eu de aici . Imi trebuie doar o ocazie.  Mă uit prin jur și analizez zona dar nu vad nimic ce m-ar ajuta . Imi scot șireturile și pantofii . Leg șireturile intre ele si ma uit sa vad cu ce as putea sa le folosesc . Mă uit la cușcă și văd că  are un lacăt.  Dacă are lacăt înseamnă că există și o cheie . Mă uit la ei să văd cine are cheile . Ei sunt concentrați la conversația lor în timp ce eu văd câteva cheii  prinse la blugii celui care ma cară.  Imi scot catarama de la geaca de piele și o îndoi formând un cârlig , leg cârligul cu șiretul și ma uit in jos  . Trebuie să o fixez. Dau drumul ușor în jos și mai am putin si prind cheile dar se opresc brusc . Imi trag inapoi mecanismul și îl pun în buzunar . Lasă cușca jos și în momentul când ma lăsa jos eu am prins cheile , cine stie . Poate o să am nevoie de ele . Observ ca am ajuns la un  castel . Serios !?! Toti vampiri stau in castele . Noi vârcolacii nu ne facem castele , noi folosim banii pentru a construi și alte case . Nu îmi place să stau în cușcă.  În momentul ăla mă leagă la gât cu o ...... O lesă!!! Da ce sunt eu ?Animal de companie . Imi leagă mâinile la spate și mă scot din cușcă . Intrăm în castel și observ multe servitoare cum umbla de colo-colo privindu-ma curioase . Arăt eu a exponat ?
Mergem in fața unei ușii și nici nu am observat ca a mai rămas doar un vampir cu mine .  El intra in camera iar pe mine ma leagă de o bară.  Aștept câteva minute și aud niste țipete . Ce e oare asa interesant? Imi activez urechiușele mele magice. Ia sa vedem ce e asa interesant ?
- Și ai aflat cum o cheamă?
- Nu ....
- Și cum ai reusit sa o prinzi ?
Cu noroc , îți zic eu . V-am făcut praf fraierilor !
- Am prins-o într-o cușcă. 
- Adu-o aici !
- Bine .....
Stai, ce ? Eu nu intru acolo . Sau cred ca vreau sa intru poate reușesc să îl fac praf pe fraier și să plec .
Tipul vine după mine si cu tot cu lesă și intrăm înăuntru. Mă pune pe un scaun și el mă tine de lesă.  Cum am ajuns animal de companie ?
- Ieși afară. 
Tipul iese iar eu cu mâinile legate la spate îi arăt degetul mijlociu .
După ce tipul iese  , observ și eu ca mai este cineva aici . Nu pare bătrân,  are cam 20 de ani , la cum arată.  Dar la vârsta , are 2000 - 2100. Nu sunt eu bună la comunicarea cu persoanele dar stiu sa citesc persoanele. 

- A cam exagerat prietenul meu cu paza .
Vine spre mine și îmi scoate lesa .

- Cum te numești?
- .....
- Deci nu vorbesti ?
Wow,  dar esti destept . Cum ți-ai dat seama,  poate din cauza ca nu am scos nici un sunet?
Se pune în fața mea și se uita in ochii mei . Încearcă să mă prindă în mrejele lui . Am uitat cum se numea chestia aia . 

Am mai terminat un capitol .  Scuze ca nu am reusit sa postez aseară.  Am adormit cu telefonul în mână

Călătoria Unui Rougue Where stories live. Discover now