21

165 12 11
                                    

ascultați melodia , se potriveste perfect .



După ce am mai stat câteva minute eu m-am transformat în om și am plecat "acasa " . Drumul e relativ liniștit,  doar luna și stelele erau pe cer . Noaptea sa așternut foarte rapid.  Cand am ajuns " "acasa" era foarte întuneric.  Am un sentiment ca ceva nu e in regula . Adulmec puțin și gasesc un miros străin. Ascult ce se întâmplă înăuntru și simt cum nervi îmi sunt întinși la maxim . E cineva în camera mea . Pornesc cu o nervozitate extra spre camera mea . Darius nu spune nimic , e doar curios . Ce sa intamplat Leea? E cineva în camera mea!! Nu îmi place când cineva îmi umbla prin lucruri iar celui din camera îi cam place . Ce este ?  Miros mai bine . Îl omor sau îi omor , e vampir . Ajung la ușa și nu se mai aude nimic . Intru nervoasă și mârâi . 
-Mrrrrrr. 
- Se pare ca ma mirosit cățelușul .
Simt ca mor de nervi . Mă strâmb și îi ascult pașii.  E in spatele meu . Eu ma întorc îi prind gâtul și îl arunc jos . Se pare că l-am enervat .
- Nu a fost o mișcare inteligentă. 
Mie mi sa parut foarte inteligentă.  Și mie .
Încerca să îmi de-a o palmă dar îi prind brațul și il întorc la spate imobilizandu-l și îl izbesc în perete ca un infractor ce este .
- Darius nu va fi prea bucuros când va afla ce mi-ai facut , curvă ce ești. 
Cum mi-a spus !?! Mare greșealăstrăinul e . Mare greșeală
Îl întorc , îl prind de guler și îl ridic în aer . Pocitanie ce ești.  O sa matur pe jos cu tine . Si asa am și făcut l-am prins de picioare și l-am târât după mine până jos , chiar și pe scări . Pe nemernic l-am vazut stand relaxat pe canapea . M-am dus în fața lui și am aruncat cu "matura " în el .
- Mrrrrrrr.
- Leea , calmează-te puțin!
- Hhhhhhrrrrrr!
- Leea , vreau să ți-l prezint pe fratele meu Victor .
- Cred că ne-am cunoscut.
Spune Victor în timp ce își aranjează hainele .
- Frate dar ce iubita agresivă ai !
- Mrrrrrr.
- Nu e chiar atât de agresivă.  Nu-i asa , îngeras ?
- Hrrrrr!
Mă întorc sa plec dar Victor îmi dă o palmă la fund .
- Mai e și sexy pe deasupra. 
- Victor ai pățit-o. Din asta nu te pot scoate .
Mă opresc brusc și ma apropii agresiv de el apoi îmi apropii fata blând de el mângâindu- i obrazul cu vârful degetelor și îmi apropii buzele de ale lui și îi șoptesc .
- Fraier .....
Îl împing , ma întorc și plec . El se uita șocat spre mine dar eu urc la etaj . Si le ascult conversatia din pat .
- Frate dar e frumoasă foc .
- Eu ți-am spus . Te vrăjeste și te lasa cu ochii în soare .
- Punem pariu ca până lunea viitoare o sa ma iubească!
- Eu o țin aici cu forta ca sa stea cu mine . Mult noroc . Dar pe ce ?
- Daca câștig o iau cu mine .
- Iar dacă pierzi ?
- O să îți dau medalionul meu  .
Sunt cam indignată,  vreau să văd medalionul ăsta . Dar totusi mirosul ăsta parca l-am  mai simțit undeva . E cunoscut dar totusi nu imi aduc aminte de de nimic cunoscut .
- Deci asa ramane ?
- Cu o conditie . Ea sa aiba camera ei , ca sa fie corect și să avem șanse egale .
- Bine .
- Pun pariu ca ajung prima la ea .
- Să te văd . 

Îi aud cum aleargă de nebuni spre camera mea.  Eu ca sa fiu clară,  nu o sa fiu a nimănui.  Asa ca sa le transmit un mesaj asa , mai delicat , încui ușa . Îi aud cum încearcă să deschidă ușa . 
- Asta de acum e camera ta , Leea !!!
Eu chicotesc și ma schimb în pijamale și ma bag in pat sa dorm .

Sunt pe o pajiște.  Pot jura ca stiu pajiște asta . E pajistea unde mergeam cu Sebastian . Îl văd cum sta și ma asteapta . Imi era atât de dor de el . Cu părul lui auriu , cu ochii albastri care te topeau și cu gropițele lui drăguțe.  Alerg spre el și îl iau in brate . E la fel ca înainte .
- Îmi era atât de dor de îmbrățișările tale minune , Sebastian .
- Și mie îmi este dor de tine , de amândouă.....
- Dar acum esti langa mine si asta contează
- Leea , trebuie sa îți trăiești viața.  La final ne vom întâlni.  Dar vreau sa găsești pe cineva care sa te iubească cum te iubeam eu .
- Dar toți o plac numai pe Elisa . Te rog,  ia-ma cu tine ..
- Nu vreau sa iti iau viața. În fiecare seară ieși la fereastra și vei da ochii cu o stea ce strălucește foarte tare . Eu voi fi . Poti sa îmi spui tot ce ai pe inima . Eu o sa te aud .
- Dar nu mai poti sa stai ?
- Nu , dar voi mai veni .
- Primiti?
- Promit . Si vreau sa imi primiti și tu ceva .
- Ce?
- Ca nu te vei renunta .
- Promit .
- Trebuie plec .
- Una de "la revedere" .
- Una de " la revedere".
Îl îmbrățișez strâns și simt cum dispare

Mă trezesc brusc  și ma duc la fereastra e dimineață. 
- Te iubesc , Seba .
Mă duc la dulap sa imi aleg niste haine.

Ma îmbrac si cobor jos

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ma îmbrac si cobor jos . Îi văd cum stau pe canapea . Eu trec pe lângă ei ,nici nu ii bag in seama . Mă duc la bucătărie și îmi iau un suc și îl beau gâditoare . Si zâmbesc nostalgic . Chiar l-am luat în brațe .  Da , a fost foarte bine . Te-ai gandit la ce a spus ? Sa iti continui viațaNu vreau sa discut despre asta . Nu vreau un înlocuitor , eu o sa astept sa merg la el . Dar chiar nu putem ne iesim viațaTu poti sa îți continui viața .  Inima mea e pentru alt cineva , a murit o dată cu Sebastian . Nu pot sa imi continui viața, dacă tu nu poti . Suntem toti pentru unul și unul pentru toțiDacă toți nu poti trece peste nici eu nu o voi face . Eu vreausa trec peste dar nu reușesc,  când încerc ma apasă ceva în piept . O sa trecem împreună prin toate .

Încă un capitol . Leea e rănită grav,  inima ei e înfățișată de ea însuși.💔💔  Oare cineva va reuși rupă gratiile pentru a ajunge la inima ei ? Poate o aflăm în următorul capitol .

În legătură cu Sebastian am mai pus ceva despre el . Dacă puneți lucrurile cap la cap o sa aflati cate ceva.  💜💖💖❤💖

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum