34

110 7 0
                                    

Intru in casa ma schimb si ma pun în pat . De ce am acceptat ? Nu o sa merg nicăieri mâine cu el !!Te rog ...... lasă-mă pe mine diseară.  Asa tu nu o sa mai trebuie faci nimic . Of , bine . Mâine tu esti la conducere . Super . O sa trebuie merg la cumpărăturiIar eu trebuie să mă gândesc la o slujbă.  Și cred că am văzut aseară un anunț la un club de noapte ca și chelnerita . Nu stiu ce sa zic . Acolo sunt multi bărbați care ar vrea își petreacă o seara cu tine . Și ție nu îți place fii privită în modul ăla . Da stiu , dar se plătește banii grei . Și nu vreau sa ducem lipsa de nimic . Să încerce numai sa puna mana pe mine , sa isi asume riscul . Bine , noapte bună.  Noapte bună. 

Pov. Elisa
Mă trezesc de dimineață.  O dimineata plină de iubire si culoare . Tu mereu o sa vezi viața în culori . Și ma bucur de asta . O sa te las singură puținBine . Mă duc la dus si cand ies ma uit puțin prin dulap .

După ies afara dar nu înainte de-a îmi lua geanta de ieri si bani

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


După ies afara dar nu înainte de-a îmi lua geanta de ieri si bani . Mai verific o dată și observ o hartiuta cu un număr de telefon .
Sună-mă mâine
Cred ca e de la bărbatul de ieri . Am nevoie de un telefon . Merg la mall și îmi cumpăr un telefon si o cartela . Apoi încep să mă plimb prin magazine . Mă duc la o cafenea și îmi comand o cafea apoi încep să mă mai uit pe telefon încercând să ignor privirile bărbaților și băieților ce ma privesc ca pe o pradă. 
-Poftim cafeaua .
- Multumesc . Cât e ?
- E din partea casei .
- O nu , insist .
- E din partea mea .

Imi întorc privirea și văd un băiat de cam 19 ani ce se pune lângă mine . Chelnerul pleaca și el și rămân doar eu cu băiatul ce se uita insistent la mine .

- Bună .
- Bună.
- Și cum te numești?
Nu ii spune , nu ii spune .
- Elisa , tu ?
Și ia spus .
- Eu sunt Maxim . Și ce faci aici singură?
- Imi beau cafeaua . Dar tu ?
- Am iesit cu niste prieteni. 
Se mai apropie puțin dar eu ma ridic  și ies pe usa cu el după mine .
- Stai . De ce ai plecat ?
-Mi-am terminat cafeaua . Pa .
Mă prinde de încheietura .  Elisa spune-i tu ca sa nu ii spun eu . Mrrrrrr.
- Ia-ți mâna de pe mine .
- Ca de nu ce !?!
- Că de nu vin eu si o dau la o parte !
Îl văd pe Lorenzo cum vine nervos . Și băiatul își ia mâna.
- Mă scuzați,  domnule . Nu stiam ca e cu dumneavoastră. 
- Acum știi.  Pleaca !
Băiatul pleaca si eu ma uit fericită la el .
- Mersi.
- Cu plăcere.  Mergi la o cafea ?
- Abia am venit .
- A .
- Eu ar cam trebui să plec . Am de facut niște cumpărături. 
- Te însoțesc. 
- Daca vrei ...
- Sigur .
- Să mergem mai intai sa iau ceva pentru acasă . 

Ne mai plimbam prin raioane . Nu inteleg de ce băiatul acela se temea asa tare de Lorenzo . Poate e un om periculos ? Poate ar trebui nu mai te întâlnești cu el . Nu fii asa paranoică.  Poate e un om mare de afaceri . Da , traficant de droguri sau mai rau ,de carne vie . Haide , Leea . Nu toți sunt asa de rai . Uite ce drăguț e . Cum zici tu . Dar eu tot am sa fiu atentă la el . Și eu ....

- Ai luat tot,  Leea ?
- Ce ? Leea ?
- Da . Nu asa te cheamă .  Asa mi-ai spus ieri .
- A , ba da . Eram pierdută în gânduri.  Da , am luat tot , sa mergem sa plătesc .

Mergem la casa de marcat și vreau să plătesc dar pune el mai repede cardul .
- Acum aveam bani la mine .
- Dar eu am vrut să fiu un domn .
- Dar și eu am banii .
- Mergem să luăm o înghețată?
- Ar fi super . Dar plătesc eu .
- Bine . spune el râzând.

Cat comand eu înghețata lui îi sună telefonul.  Mă duc la el și observ ca e putin nervos . Poate a fugit una dintre "colete". Leea !!!

- Scuze dar nu pot sa stau . Ne vedem diseară. 
El pleaca înainte să pot sa ii raspund . Mă pun pe o bancă și ma uit la înghețata din mâinile mele . Mă uit în depărtare și văd un  cuplu ce se cearta . Apoi pleaca nervoși.  Nu  pot sa vad asa ceva . Mă duc puțin la cel cu înghețată și îi spun sa imi împrumute puțin pălăria lui și ma duc la ea . Stătea pe o bancă și plângea. 

- Bună . 
- Buna .
- Asta e pentru tine . și îi întind înghețata. 
- Dar nu am comandat .
- E din partea lui . Îi pare extrem de rau ca v-ati certat . Ar da ori ce sa de-a timpul inapoi .
- Serios !?!
- Serios .

Își șterge lacrimile și se uita spre el . El sta tot pe o bancă.  Mă duc repede la el fără ca ea să vadă și îi spun .
- In caz ca întreabă.  Inghetata e de la tine .
El se uita confuz și apoi îi sare ea în brațe și el îmi șoptește un multumesc . Chiar îi părea rău.  Ai o inima mare . Multumesc .

Mă mai plimb prin mall după o rochie și apoi ma întorc acasa ca sa ma pregătesc . Mă îmbrac cu rochia apoi ma marchez și îl aștept. 

Au trecut 2 ore de la data stabilită

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Au trecut 2 ore de la data stabilită.  Poate doar întârzie puțin.  Mă uit la telefon si vad un mesaj de la el .
Nu pot veni . A intervenit ceva , poate ne vedem mâine la o cafea .  Noapte bună .

După 2 ore de așteptare el îmi scrie un mesaj doar ca nu poate ajunge ? Putea să îmi spună înainte să îmi fac speranțe.  Nici nu stie sigur daca vine maine la o cafea . De ce ma îndrăgostesc de cine nu trebuie ? De cine nu merita iubirea mea ? Mi se rupe sufletul Elisa . Te rog nu plânge .  Nu iti merita lacrimile . Mâine o sa fie bine , o sa te vezi cu el , o sa isi ceara scuze . Crezi ? Da , iar dacă nu . A pierdut cel mai frumos , bun , uimitor , fantastic , fabulos lucru din tot universul ăsta . Inima ta . Mersi ca m-ai inveselit . Și tu esti uimitoare . Nu uita ca maine ne cautam de lucru . Da , o sa te las pe tine sa alegi . Bine . Acum culcarea mâine va fi o zi lungăNoapte bună,  steluță.  Noapte bună,  sora mai mare .

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum