9

248 17 6
                                    

Xander ma târâie după el pana la o vila . Este uriașă.  Mă uit uimită  în jur , in depărtare văd o grădină cu trandafiri. El observă uimirea mea și ma ia ,pe la spate, de talie . Si îmi șoptește ușor în ureche .

- Îți place casă noastră?
- Mhm,  e drăguță.
- Haide să intrăm. 

Mă ia de mână și intrăm înăuntru.  Casa este uriașă , pereti sunt albi și totul este tot alb . Zici ca am intrat in rai . Totul e alb cu detalii aurii . Observ multe scări ce conduc spre următorul etaj . El îmi face semn sa urc iar eu nu urc , nu prea aș vrea să locuiesc aici .Aceasta vila  e la fel ca o cușcă.  Te va ține prizoniera ! Calmeaza-te Leea . Nu vom sta aici. La noapte ,când el se duce în camera lui , noi o sa sărim pe geam și vom fugii de aici ! Asa te vreau ! Dar acum trebuie îl suportăm,  nu vreau sa se atingă de mine ! Bine . El ma ia de mână și urcam până la primul etaj . Îmi arată toată casa iar în final cred ca camera mea . Ea la fel albă.  Intrăm în interior iar el ma prinde delicat de talie .

X- Îți place?
- E frumoasa .
X- Mă bucur că îți place , asta va fi camera noastră. 
- Ce ? Camera ..... noastră. 
X- Da ..... camera noastra . Vreau sa petrecem  tot timpul împreună.  Te iubesc atât de mult . Tu ma iubesti ?
Îsi afundă nasul în părul meu .
- ....... Nu stiu ce sa zic .... 
El se enervează și ma strânge mai tare de talie eu scancind .
- O iubești!!
- Nu poti forța dragostea !
- Nu o fortez , tu esti cea care impiedica asta ! O sa ma iubesti , ai înțeles?
- Da... . Spun eu speriată.
- Mrrrrrrr .
- Da .......iubire .
- Deci ne-am inteles . Du-te si fa un duș . O sa vina Alfa cu Luna la masa .

Mă duc la dus si apoi îmi usuc părul iar pe pat gasesc o rochie. 

Mă îmbrac cu ea și ma mai uit încă o data in oglinda

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Mă îmbrac cu ea și ma mai uit încă o data in oglinda . Eu nu mai pot sa îl suport . O sa îi arăt nu sunt o servitoare . Nu sunt un bastard de care toți sa își bată joc . Leea , stai . Nu !!

Pov. Leea
Sunt sătulă sa ii ascult ordinele.  Cobor nervoasă la parter și îl găsesc pe canapea . Mă duc la el și îi dau o palmă sănătoasă.  Încearcă să spună ceva dar îi mai dau o palmă.  Se ridică în picioare pentru a ma intimida dar nu reușește.  Îi mai dau o palmă.  El începe să urle la mine. 

- Cum îndrăznești? Cine te crezi ?
- Sunt sufletul tau pereche și o sa ma asculti !
- Mrrrrrr .
Se transformă în lup si se învârte amenințător în jurul meu . Știi ceva , gata .
- Șezi !!!!  Asculta aici cățeluș! Daca mai încerci vre-o data sa imi dai ordine o sa ies pe usa aia și nu o sa ma mai găsești niciodată!
Se transformă în om .
- Am incercat sa ma inteleg cu tine dar se pare ca nu merge .
- Nu ai incercat sa te înțelegi cu mine ! Imi dădeai ordine !
- Uite aici ordin . Eu , Xander Light , te resping pe tine , Leea Moon , ca suflet pereche !

Simt cum în interiorul meu inima este zdrobită.  Uite de asta eu nu vreau pe nimeni ! Te rănește mai rau ca niciodată. Îmi iau inima in dinti si îi spun .
- Știi de ce trădarea doare asa tare ?
- Nu....
- Pentru ca nu vine niciodată de la un dușman. 

Lacrimile îmi dau năvală pe față și nu pot face fata si ma ascund în cele mai întunecate colțuri ale minții. 

Pov. Elisa
Mica mea Leea . Ai fost rănită groaznic de persoana pe care o iubeai .Îl iubești,  doar l-ai testat . Și a picat testul . Sa despărțit de mine de la prima cearta . Dar nu a rupt legatura , doar el a rupt-o , doar el va suferi . Trebuia îți spună ție numele .  Nu o sa il spun , sa sufere numai el . Urc in camera , iau un rucsac și pun în el mai multe haine , apoi cobor în bucătărie și iau mâncare și câteva cuțite.  Îl văd pe Xander în tocul ușii DISTRUS complet .

- Ce faci ?
- Plec . De ce sa mai raman dacă ai distrus-o pe Leea !?!
- Dar mai rămâi,  măcar în noaptea asta .
- Ai respins-o . Nu mai am de ce rămâne. 
- Dar tu de ce nu ai pățit nimic ?
- Pentru ca nu eu sunt lupul . Si in plus eu nu te iubeam la fel ca Leea . 

Apoi ies din vila trantind ușa.  Toti au ieșit în stradă pentru a ma critica si a țipă la mine . Eu m-am transformat în lup si am fugit în pădure . Nu m-am  oprit până la granița.  Am fugit mereu , poate asa e sa fie . Sa fiu o fugară toată viața.  Sa colind toate drumurile și să fiu rănită de toți.  De ce iubirea doare atât de tare . Leea e distrusă,  eu sunt distrusă.  De ce ? Pentru ca suntem bune . Dacă nu aveam suflet era mai bineNu spune asta . Noi nu suntem asa . Haide să începem un nou drum . Vrei sa fii tu la conducere ? Ca lup suntem mai rapide .

Pov. Leea
Preiau conducerea și o iau la fugă , ca lup , prin pădure.  M-am săturat să fiu fugara . Mă pun în șezut, pe iarba  , în mijlocul teritoriului . Si încep să mă gândesc la toate lucrurile pe care le-am făcut până acum . Am făcut atât de multe . Mă întreb cum am supraviețuit? Da , avem o viață tare complicatăCine ne-ar crede dacă le- am spune că un vampir era îndrăgostit de noi . Sau de faptul noi am fost oarbe . Daaa, era groaznic . Prin cate am trecut ......Doar noi două. Doar noi două. 

Am mai terminat un capitol . În acesta nu e prea multa acțiune.  Dar vreau sa îți mulțumesc tiriteu17 pentru sprijinul tău . bucur este cineva căreia îi place cartea . Dacă mai vrei sa contiunui lasa o steluță sau un comentariu cu : Cine crezi ca era cel care striga după Elisa în primul capitol ?

Multumesc pentru susținere 💜💖💖💜💖

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum