36

99 7 0
                                    

- Uitati-o , sefu'.
- Leea ?
- Lorenzo ?
- Tu esti cea care mi-ai atacat omul ?
- Omul tău a atacat un om  fara apărare.  Ce e cu tine ? Tu lucrezi pentru oamenii de aici ?
- O , nu . Ei lucrează pentru mine . Si acum ca te-au capturat pe tine nu mai trebuie să stau după tine . O sa rămâi cu mine .
- O sa plec de aici cu prima ocazie ! Esti un mincinos !
- Dar nu te-am mintit . Nu m-ai întrebat cu ce ma ocup .
- Dar acum știu că ești doar un om ce fura persoane și le ține în pivnita asta până mor !!
- Chiar ca veni vorba .

Vine la mine si îmi dă drumul de sus și acum ..... tot cu cătușe am rămas.  Mă prinde de mână și ma târâie dupa el . Nu mai pot sa merg , sunt ștearsă de toate puterile . După ce iesim din grota aia mergem spre o mașină.  Chiar am avut dreptate suntem într-o pădure și se pare că nu vom pleca din pădurea asta , ne tot afundam în ea . Ajungem la o cabana și intrăm iar pe mine ma lasa pe o canapea .

- O sa locuiești de acum aici .
- Ba nu , o sa plec. Știam eu că ești un om dubios !
- Nu sunt , doar faptul că m-am îndrăgostit de tine ma face sa par dubios?
- Nu esti primul care spune asta . Nu ma impresionează chestiile astea siropoase. 
- Nu îmi aduc aminte sa fii asa intepata  .
- Păi ai vrea sa iti sar în brațe după ce m-ai ținut închisă și flamânda.  Si cred ca vrei sa iti multumesc pentru rănile provocate de una din namilele tale !!!
- Ce răni? Eu nu le-am spus sa te rănească . 

Se uita atent la mine si observă  tot ce am pe corp , toate rănile,  tăieturile chiar și oasele care ies in evidenta din lipsa mancării .  Pleaca puțin timp și eu caut prin camera ceva cu ce sa scot catușele.  Dar nimic frate , nimic nu e ascuțit aici . Se întoarce cu o trusă și după ce îmi bandajeaza rănile eu ne mai scoțând un sunet . Mă gândesc la un plan de evadare . Dar sunt scoasă din gânduri de mana lui ce sa lipit de a mea . Imi trag mana  din a lui .

- Nu mă atinge !
- Aici eu fac regulile . Nu mai esti tu șefa.  O sa respecți tot ce zic eu .
Eu ma apropii de fata lui amenințător.
- Nu mă atinge !
După asta ma pun înapoi pe canapea . El își dă ochii peste cap și după câteva minute se întoarce cu o tava de mâncare.  Eu ma uit la tava de mâncare și pot simți cum îmi plouă în gură . O pune la mine în brațe.  Trebuie să rezist , nu o sa ma injosesc sa mănânc sa imi calc pe orgoliu . Da pe dracu . Ia si baga .  Iau o gură mică,  de la o gură am ajuns să mănânc tot în timp ce el se uita la televizor si isi savura un pahar de whisky.  Am o idee , dacă îl îmbăt îi pot propune să îmi dea cheile . Dar cum ? Propune-i o întrecere la băut .  Tu nu te poti îmbăta.  Buna idee , dar trebuie ceva de la care sa nu dea inapoi si sa faca ori ce ca sa castige . Ce își doresc bărbații cel mai mult de la o femeie ? Tu iti bati joc de mine ? Nu , doar vroiam sa vad daca stii .
- Ai multă băutură aici ?
- De toate felurile .
- Am o propunere . Dacă te imbeti primul , tu o sa stai in camera separată timp de o lună și jumătate. 
- Și dacă nu mă îmbăt și câștig?
Mă sui peste el și îi spun senzual la ureche .
- Mă ai o lună doar pentru tine ...
- Accept . Nu ai nici o șansă. 
- Mai vedem .
Mă dau jos de pe el și el aduce tot felul de băuturi cât mai tari posibile .
- Dar cum ne dăm seama când unul e mai bat ca altul .
- Dupa 3 shot- uri ne ridicam și stam într-un picior . Cine cade pierde .
- Bine .

Ne umplem cate un pahar și îl dăm amândoi fără probleme pe gât.  La al doilea îl văd cum se stramba și după al treilea ne ridicam și văd că se tine tare . 

Ajungem la al 20 lea  shot și el e manga . Eu as mai putea bea încă pe atât și doar as fi mai calma . Mă simt perfect  .  După ce îl dăm pe ultimul pe gât și ne ridicam el cade inapoi pe canapea .

- Am câștigat!
- Ce ai castigat ?
- Pariul .
- A , da . Uitasem .
- Acum ca să dorm și eu mai bine poti sa imi scoti catușele?
- Nu . O sa pleci . Nu iti dau drumul la nimic .

Se ridică brusc își ia telefonul și iese afară încuind ușa în urma lui . Mă duc și eu în camera mea . Imi e cam somn de la băuturile alea . Imi caut o camera și o încui,  nu vreau ca idiotul ăla sa intre la mine . Mă trântesc pe pat si observ ca rănile mi s-au vindecat . O sa mai țin bandajele puțin pentru a nu da de bănuit .  Mă întind pe tot patul . E atât de bine sa te odihnești.  Trebuie să fiu odihnita pentru mâine.  De ce ? Mâine plecam de aici . Mi-e tot îmi e dor de Ivan . Of , Elisa ... Nu,  o sa stai si o sa ma asculti până la capătÎi este dor de amândouă.  Cum am ajuns la el ma intrebat și de tine . doare inima când știu cât de tare ai suferit după Sebastian și după Blake dar ma doare și mai tare faptul că ți-ai baricadat inima . Imi este dor,  prea dor de el . Vreau sa stau iar în brațele lui . Acum îmi pare rau ca l-am refuzat atunci . Încă doare , îmi este dor de blana moale al lui Blakie al meu . Știu , dar cred ca și pe Roy îl doare ca nu te-a cunoscut . Cine e Roy ? E lupul lui Ivan . Și.... cum arată? Nu stiu , e atât de supărat ca nu vrea vorbească cu mine , vrea vorbească cu tine . Vrea sa te cunoasca . Oare dacă mă concentrez , oare îl pot contacta ? Nu stiu , încearcă . 

Încă un capitol. Melodia se potriveste pentru final . Multumesc pentru susținere💖💖❤💖💜💜❤❤❤💜💖💖

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum